Community Status Updates

djgeor → anime-dono
τι ειναι αυτο?γ αυτο σου λεω κανε με add καποια στιγμη να μ λυσεις αν εχω καμια απορια...χεχε:)

anime-dono → djgeor
Μια χαρά είναι, με υπότιτλους εννοείτε(αγγλικούς) και καλή ποιότητα, το CCCP το έχεις φαντάζομαι ?!, αν δεν το έχεις πέρνα το και όλα οκ.

AnO! → BlackRoseOfDestiny
Ναταλια τεκνον μου!!! εγινες και εσυ ανιμεφορουμιτισα? καλως μας ηρθες βρε!

djgeor → anime-dono
δεν ειμαι πολυ ψαγμενος οπως καταλαωενεις ειμαι και 26 χρονων εχω πολλα να κανω ειμαι dj αθηνα και τρεχω...ενα msn εχω απλα για φιλους,,,,βρεθικα εδω να βρω το αγαπιμενο παλιο dragonball...με αυτο μεγαλωσα και θελω να τα μαζεψω...ειναι οκ τα επισοδεια?τα εχεις κ εσι ειναι οκ?εχοθν ιποτιτλους?πως ειναι?:P

djgeor → anime-dono
εστειλα μαιλ αυτην την φορα....ειδοποιησα και καπιον μεγαλο χερεις να ειμαι οκ...οτι εχς στειλει κ οτι ειμαι οκ απο εκει και περα αναμενω..ουτως η αλλως τα εχω αποθικευμενα στα απεσταλμενα.....αν θες κανε με add παντως....φιλια μαν....

anime-dono → djgeor
also το ad είναι για msn ??? αν ναι θα σε κάνω κάποια άλλη στιγμή γιατί το έχω κλειστό τώρα και συνήθως για chat χρησιμοποιώ irc.

anime-dono → djgeor
το πήρα , this time... οπότε στείλε ένα vm στον Vash zoro να σου πει, αν δεν το πήρε στείλε του το ξανά.

digitaltracker → Melkor
Σ ευχαριστω πολυ ρε Θαναση! Υγεια υγεια υγεια και τιποτα αλλο! Σου ευχομαι και σενα αυτος ο χρονος να πραγματοποιησει ολες τις ευχες σου και να περνας καλα!
p.s. .... νταξει εκτος απο υγεια και καμια loli δεν θα με χαλουσε! ΧD

Anelis → miko-chin
κοίτα, όπως σου είπα ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά το κάθε βιβλίο
πχ ο τρόπος που το κατάλαβα εγώ μπορεί να κάνει νόημα σε εμένα αλλά δεν είναι απαραίτητα και ο "σωστός"
γι' αυτό και δεν μπορώ να στο εξηγήσω εγώ
πάντως αν σε ενδιαφέρει και θες να ψάξεις μπορεί να βρεις κάποια μικρή ανάλυση για το συγκεκριμένο κείμενο στο νετ (ή αν έχει σημειώσεις η έκδοση του βιβλίου που έχεις)

SouLSLayeR → anime-dono
Εγώ νταξ,όχι τόσες,είναι κάπου 1TB και 12x σειρές,αλλα τις έχω δει σχεδόν όλες εκτώς από λίγες dropped & stalled :P

Melkor → digitaltracker
Alex, χρονια πολλα αδελφε, χιλιοχρονος, με υγεια. οτι επιθυμεις.
και καλη χρονια

anime-dono → SouLSLayeR
Thanks, άντε και καλή μας επιτυχία.
Btw about the other thing you said... (αν έχουμε και κάμποσες άλλες) εγώ έχω ήδη γύρο στα 2,5 TB και με τελευταία 400gb κοντεύω τα 3, το όλο download thing από box ήταν καθαρά για αποθήκευση, δεν νομίζω να τα δω στο κοντινό μέλλον XP.