Jump to content

Community Status Updates

Photo

Noitora → anime-dono

Και μεις καναμε καταλυψεις αλλα ειχαμε σταματησει 1 βδομαδα πριν την τελευταια και οι διακοπες μου κατσανε καλα.. ποιες σειρες βλεπεις τωρα?:nosey:
Jan 04 2009 18:41
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → d.neko-angel

DAAAAMN εχεις την πιο τελεια sig ολου του φορουμ!! ΗΟRRAY for every neko in kono sekai!! (en+jp ftw)
Jan 04 2009 18:39
Photo

jimmare → Raisama

Kαλοσηρθες.Οτι βοηθεια θες,εδω ειμαι.
Jan 04 2009 18:06
Photo

papadevil → Yunancy

lol nop edw pera a8ina sapisa ....eixa kai diavasma alla ..@@....tpt ...:P xD oi voltoules se ka8imerini vasi :P u?pws perases????
Jan 04 2009 17:16
Photo

Raisama → Melkor

thanks, θες να συζητησουμε για κατι;
Jan 04 2009 17:15
Photo

Tidus87 → Yunancy

Γεία σου τι κάνεις?Ohisashiburi desu! Χρόνια πολλά και καλή χρονιά! P.S. Sorry τώρα είδα το μήνυμα είχα καιρό να μπώ forum.Cu!
Jan 04 2009 16:48
Photo

Melkor → Raisama

welcome man, [URL="http://www.anime.gr/forums/naruto/"]naruto[/URL]
Jan 04 2009 16:41
Photo

Erisadesu → Raven Princess

χρόνια πολλά σου είπα τελικά δεν θυμάμαι. όπως και να έχει χρόνια πολλα και ότι επιθυμείς.
Jan 04 2009 16:39
Photo

Sunabouzu → red pyramid

οχι ειναι πιο βαρυ καταρχην ειναι hentai(με σεναριο) και εχει μεσα και incest-taboo σχεσεις... πολυ καλο που εισαι, αφου γουσταρεις yuri, horror και διαστροφες μην χασεις το Mnemosyne απο τα κορυφαια της χρονιας...
Jan 04 2009 16:19
Photo

red pyramid → Sunabouzu

Όχι, no idea, είναι καλό? :P το κακό είναι ότι σε είδη που μου αρέσουν (yaoi/yuri/horror, etc.) είμαι πολύ απαιτητικός και αν πρόκειται πάλι για κάτι τόσο ελαφρύ όσο το strawberry panic ή δεν έχει σενάριο δε πρόκειται να κάνω το κόπο να το δώ :P
Jan 04 2009 16:11
Photo

Sunabouzu → red pyramid

επειδη ρωτας για το Maria-sama, στην 3η season ξεκινα ο κυκλος με τα λεσβιακα οργια πλακα κανω ενταξει δεν ειναι τοσο καλο οσο το Kasimasi ή το S. panic ειναι ετσι χαλαρο και επειδη το βλεπα σε περιοδο που δεν ηθελα κατι να κουραζει το μυαλο, κολλησα και το ειδα ολο... βασικα παραμενει στο ιδιο στιλ με πολυ ελαφρυ shoujo-ai (οσο πατα η γατα) αν το βαραθηκες παρατα το... και μιας και λεμε για yuri, το [B]Shoujo Sect[/B] το ειδες?
Jan 04 2009 16:04
Photo

Zauk-Lain- → iloveL

soz αλλα χθες ψοθησε το modem και δεν ελεγε να στεριοσει συνδεση...Κοιτα τωρα για punk live αλλο δεν ερχετε γιατι το χθεσινο ηταν απο τις 17:00.....Tωρα μπορει να παω scaribas μονο αμα μου την δωσει δηλαδη.Παιζουν στις 30 στο AN
Jan 04 2009 15:36
Photo

digitaltracker → Cassiel

Σ ευχαριστω παρα πολυ!!! Οταν μεγαλωσω θελω να γινω ubercool σαν τον Captain Harlock! lol
Jan 04 2009 14:23
Photo

miko-chin → Anelis

κοίτα δεν λέω το βιβλίο λέει πολλά σωστά πράγματα(Ντοστογιέφσκι είναι αυτός) αλλά δεν κατάλαβα τι γίνεται στο τέλος και γενικότερα τι πάει να πει ο συγγραφέας(στν συγκεκριμένη περίπτωση)
Jan 04 2009 13:46
Photo

anime-dono → Noitora

Μια χαρά αν και δεν τις πολυκατάλαβα γιατί φέτος με τις καταλήψεις δεν έχει γίνει και μάθημα οπότε για μένα δεν ήταν διακοπές αλλά συνεχεία του καθισιού ΧD. BTW δεν έχω 351 σειρές, τώρα είναι 364 XD και ανεβαίνει.
Jan 04 2009 12:18