Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seraphimon-T.K. → RiDeLub

Χοχοχο~! Ουσιαστικη διαφορα δεν υπαρχει. Απλα εχουν διορθωσει καποια ασχημα σχεδια που υπαρχουν σε διαφορα επεισοδια... Τις περισσοτερες φορες διορθωνουν λαθος σκηνες και αφηνουν καποιες πιο τραγικες ετσι οπως ειναι...αλλα οκ ΧΡ Επισης στα DVD ειχε αρχισει το Shippuu: Konoha Gakuen Den,που ειναι αυτο το μανγκα visual novel που υποτιθεται ο Ναρουτο και οι αλλοι ειναι σε σχολειο...Αυτα :Ρ
Jan 05 2009 21:38
Photo

the goblin → AristidisK

χρονια πολλα
Jan 05 2009 21:24
Photo

the goblin → AristidisK

χρονια σου πολλα και το profile σου τα σπαει
Jan 05 2009 21:22
Photo

Archangel → giothegreek

Κοίτα δεν πολύ κατάλαβα έχει πρόβλημα γενικώς με το installation ή απλώς δεν σου παίζει. Λοιπόν αν σου γίνεται κανονικά η εγκατάσταση κατέβασε crack από το [url=http://www.gamecopyworld.com]GameCopyWorld - Mirrors - No-CD, No-DVD Patches, Game Fixes, Trainers & Cheats[/url]. Αν μπορείς να το βρεις από κάποιους άλλους το witcher καλό θα ήταν.
Jan 05 2009 20:09
Photo

Lelouch → Yunancy

Σ/Κ = Σαββατοκυριακο. :P 16 εγω... ;) ΚΡιμα ρε...Να μου πεις αν δεν εχει κοσμο χανεται ολο το νοημα του χαβαλε και τις διασκεδασης...
Jan 05 2009 19:40
Photo

RiDeLub → Seraphimon-T.K.

Yo my man. Να σε ρωτήσω μιας που τα ανέφερες. Υπάρχει κάποια ουσιαστική διαφορά στην dvd version (εκτός της καλύτερης εικόνας και ήχου). Υπάρχει δηλαδή διαφορετικό υλικό; Δώσε τα φώτα σου master Sasuphimon.
Jan 05 2009 19:28
Photo

Seirios → Tsunade-sama

τι μας λες μωρε να ουμ.....εδώ δεν σου έβαλα το "the last night"..είχα τουλάχιστον άλλα 4,με 5 στην σειρά....
Jan 05 2009 18:43
Photo

AristidisK → Yunancy

[I][COLOR=black]:tensai:Έτσι κι έτσι ευτιχός.[/COLOR][/I]
Jan 05 2009 18:41
Photo

Darthnicolas → Yunancy

Αργοπορημένος,αλλά χρόνια πολλά! ;p
Jan 05 2009 18:20
Photo

Robin → Zoro

Είπα μόνο την αλήθεια ^^ Δεν έβαλα εγώ τους αστερίσκους, MWAHAHAHAHA XD Ναι, ναι, είμαστε σπάνιο είδος :tensai: Και πού είναι είναι αυτός ο τόπος, να τολμήσω να ρωτήσω;; Καλά, θα ρωτήσω τον Gk-kun LOL ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, είμαι σίγουρη ότι θα τα πας περίφημα ^^ Εγώ όχι μόνο δεν έχω εξετάσεις, αλλά έχω μόνο διακοπές για τον επόμενο μήνα, χιχι! Και φυσικά μπορούμε να μη χαθούμε, γτ έχω παντού accounts και πολλά πολλά messengers ;) Be safe Zoro-kun *hugs*
Jan 05 2009 17:14
Photo

Robin → GkLoc

Το εμεσενού, ΠΕΘΑΙΝΩ ΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!! Να βρεις, να βρεις, αλλά μην αγχώνεσαι ^^ Εγώ θα σου γράφω στο γνωστό site, όπoυ είμαι και όλη μέρα ;) Cu later Gk-kun :drink:
Jan 05 2009 17:03
Photo

Erisadesu → Mercyful

[url=http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewProfile&friendID=9166862]MySpace.com - Animassacre - Sofia - Industrial / Hardcore / Electro - www.myspace.com/animassacre[/url]
Jan 05 2009 14:46
Photo

Shikamaru → Night Wizard Seal

παλι με πεταξε το msn............. με ρωτησες για τις sig απλα πας στο User CP και αριστερα λεει Edit Signature εκει δυο κενα στο ενα απο αυτα λεει αναζητηση....το πατας και επειτα επιλεγεις ποια εικονα γουσταρεις να βαλεις...μετα πατας ανοιγμα αφου επελεξες εικονα και τελος για να αποθηκευσεις την signature πατας save changes.........υπαρχει ολη αυτη η διαδικασια εξαιτιας το url που χρειαζεται ο server για να αναγνωρισει την εικονα,επισης αν θελεις μπορω να σου πω πως να postαρεις εικονες αν δεν ξερεις ηδη Υ.Σ αν εχεις καμοια ερωτηση postαρε την στο profile μου
Jan 05 2009 13:41
Photo

Shikamaru → Night Wizard Seal

sorry που διακοπηκε η συζητηση μας αλλα με πεταξε το msn και δεν μπορω να μπω τωρα
Jan 05 2009 13:36
Photo

Night Wizard Seal

O Neji!!!!
Jan 05 2009 11:48