Community Status Updates
digitaltracker → Melkor
Σ ευχαριστω πολυ ρε Θαναση! Υγεια υγεια υγεια και τιποτα αλλο! Σου ευχομαι και σενα αυτος ο χρονος να πραγματοποιησει ολες τις ευχες σου και να περνας καλα!
p.s. .... νταξει εκτος απο υγεια και καμια loli δεν θα με χαλουσε! ΧD
Jan 04 2009 21:09
Anelis → miko-chin
κοίτα, όπως σου είπα ο καθένας ερμηνεύει διαφορετικά το κάθε βιβλίο
πχ ο τρόπος που το κατάλαβα εγώ μπορεί να κάνει νόημα σε εμένα αλλά δεν είναι απαραίτητα και ο "σωστός"
γι' αυτό και δεν μπορώ να στο εξηγήσω εγώ
πάντως αν σε ενδιαφέρει και θες να ψάξεις μπορεί να βρεις κάποια μικρή ανάλυση για το συγκεκριμένο κείμενο στο νετ (ή αν έχει σημειώσεις η έκδοση του βιβλίου που έχεις)
Jan 04 2009 21:06
SouLSLayeR → anime-dono
Εγώ νταξ,όχι τόσες,είναι κάπου 1TB και 12x σειρές,αλλα τις έχω δει σχεδόν όλες εκτώς από λίγες dropped & stalled :P
Jan 04 2009 20:59
Melkor → digitaltracker
Alex, χρονια πολλα αδελφε, χιλιοχρονος, με υγεια. οτι επιθυμεις.
και καλη χρονια
Jan 04 2009 20:57
anime-dono → SouLSLayeR
Thanks, άντε και καλή μας επιτυχία.
Btw about the other thing you said... (αν έχουμε και κάμποσες άλλες) εγώ έχω ήδη γύρο στα 2,5 TB και με τελευταία 400gb κοντεύω τα 3, το όλο download thing από box ήταν καθαρά για αποθήκευση, δεν νομίζω να τα δω στο κοντινό μέλλον XP.
Jan 04 2009 20:48
SouLSLayeR → anime-dono
Καλά,τι θυμήθηκα χριστουγεννιάτικα... -_-"
Anyway,μας εύχομαι καλό κάψιμο για τις μέρες που μας μένουν και καλή τύχη στο showdown που μας περιμένει!
Jan 04 2009 20:36
MoRmEnGiL → Shiro_Tamori
Ερμ, έχω φάει σκάλωμα, θύμισε μου τι είναι το avatar σου :P
Jan 04 2009 20:32
anime-dono → SouLSLayeR
{quote}(καταραμένες Πανελλήνιες[IMG]http://www.anime.gr/forums/../images/smilies/dazed.gif[/IMG]:dazed:){quote}
Don't remind me :uhh:
Jan 04 2009 20:15
anime-dono → djgeor
βασικά δεν πήρα private message όποτε άμα είναι ξαναδοκίμασε και σου λέω μπα και παίζει κάνα πρόβλημα, όσο για την αλυσίδα dragonball z ειναι αλλη απλώς ο Vash zoro είχε πάρει μέρος και σε αυτή. Σε pm με στοιχεία δεν απαντάει κανείς συνήθως αλλά άφησε του ένα visitor message και ρώτα τον αν πήρε το pm με τα στοιχεία σου και μετά άμα είναι βλέπουμε, οκ?
Jan 04 2009 20:10
slateras → anime-dono
το amv π ειδες δν θα το τελειωσω...
ειναι beta γτ τωρα τελευταια εχει πιασει μια καλωσυνη το yt και σβινει οποιο βιντεο του γουσταρει:P
thanks παντως :)
Jan 04 2009 20:06
anime-dono → slateras
Thanks για το request and good job about the dragonball amv αν και από ότι είδα έχει δουλειά ακόμα. Check mine too if you have time, δεν είναι τρομερά αλλά η προσπάθεια μετράει XP
Jan 04 2009 20:01
anime-dono → Noitora
Είδα-Βλέπω Hajime no ippo, Magikano και Iketeru Futari. You?
P.S. Αν όντως είσαι 15 μην δεις το τελευταίο , όχι τίποτα άλλο άλλα θα λένε ότι διαφθείρω τους μικρότερους XD
Jan 04 2009 19:42
akane → Yunancy
χαχα ισχυει αυτο με τς καστανες και τουσ ξανθουσ εγω που ειμαι καστανοκσανθη μαρεσουν οι μελαχρινοι χδ παπουτσια που μου αρεσουν ειναι τα παπουτσια για σκ8 λολ μενω θεσσαλονικη αλλα εφυγα στσ 29 στο βερολινο και γυρισα στισ 3 !! ααα κ χρονια πολλα καλη χρονια ¨Δ
Jan 04 2009 19:39
slateras → SUPER SAIYAN
17-11-08 μ αφισες μυνημα :P
τοσο καιρο εχω να μπω...
τους ξερω τους enp
σας εχω αφιερωσει και ενα βιντεο :)(παλια βεβαια)
τι προγραμα χρησιμοποιεις ?
Jan 04 2009 19:18
djgeor → anime-dono
φιλε μου ελπιζω ολα καλα....να σου πω?εστειλα στοιχεια μου στον vash zoro αλλα δεν παιρνω απαντιση και καπως εχω κολλισει γτ μπηκε και εστειλε σε ενα αλλο φορουμ ta dradonball z ...του εστειλα σε πριβε μινιμα τα παντα παντως...ελπιζω να τα δει και να παρω απαντισι γτ εχω αγχωθει λιγο....εσυ ολα καλα?σου εστειλα πριβε αν το πιρες να μ πεις να το ξερω...φιλια μαν....
Jan 04 2009 18:43

This status update has reached the maximum number of replies allowed