Community Status Updates

Serestrum → Tea-chan
χεχ... καλο...
τωρα ψαχνω εναν τροπο να μικρυνω την υπογραφη σε μεγεθος αρχειου χωρις να αλλαξω τις διαστασεις...
ειναι καπως μεγαλη... σχεδον 200κιλο...

Tea-chan → Serestrum
Χο,χο,χο! Η πλάκα είναι ότι την πήρα από μια φίλη μου από Αργεντινή. Τό'χει κι αυτή σε MSN!

Serestrum → Tea-chan
μπουαχαχαχαχααχα....
νασαι καλα.... φχαστω πολυ...
εμενα μαρεσει τρελα η εικονα του προφιλ σου... την εχω σουφρωσει και την βαζω Msn...
χοχοχο...

Tea-chan → Serestrum
Και για άλλη μια φορά, το ava και η sig τα σπάνε! Δε σταματάς να εντυπωσιάζεις!

RiDeLub → HICARU
Hi
Κανονικά το Nihon TV θα έπρεπε να το δείξει. Βέβαια δεν το έχω και σίγουρο γιατί δεν έχω επίσημο πρόγραμμα από κάπου.

Noitora → anime-dono
βλεπω οτι εχεις γνωσεις πανω στα eechi!!
μαλλον θα αρχισω το itaru fukaru(αν θυμαμαι καλα ετσι το εγραψες)
αργησα να απαντησω γιατι με ειχε παρει ο υπνος:canthelp:

d.neko-angel → °•πίΟu-πίΟu•°™
είμαι neko holic τι να κάνω, έτσι είμαι και δεν αλλάζω :P
Thanks πάντως για τα καλά λόγια (αν και η ερμη η sig τώρα που πέρασαν τα χριστούγεννα άλλαξε)
Και με την ευκαιρία Καλή Χρονιά, Χρόνια Πολλά και ότι επιθυμείς να το πάθεις!

anime-dono → Noitora
Κοίτα η πρώτη σεζόν λέει πολύ αλλά η δεύτερη έπιασε πάτο. Άλλα άμα βρεις το χρόνο ρίξε του μια ματιά. Αν πάλι θες υπάρχουν και καλύτερα ecchi όπως πχ το Kemeko deluxe και το Zero no tsukaima που είναι άπιαστα και έχουν και σενάριο, αν πάλι θες pure ecchi then Iketeru futari η σίγουρα το Kanokon (dvd version for great justice XD).

Noitora → anime-dono
ποπο...
εχει ακομα....
βλεπω οτι εχεις δει και rosario+vampire
βλεπει και 1 φιλος μου αλλα απο οτι ειδα δεν με ξετρελανε
γιαυτο το αφησα στον πατο περιπου των planning to see:nosey:

anime-dono → Noitora
FMA 2 από όσο είχα ακούσει και ξέρω είναι για Απρίλιο οπότε έχει ακόμα και οσο για το ippo σε 3 ωρες παιζεται το πρωτο επεισοδιο^.^

Noitora → anime-dono
το ξερω για το hajime no ippo αλλα επισης ακουσα οτι θα ξεκινησει μεσα στον ιανουαριο FMA 2 season!!δεν ξερω ποτε ακριβως και εχω αγωνια...
μπορει και να εχει αρχισει αλλα στα site που μπενω δεν εχουν ανεβασει τιποτα ακομα