Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → Erisadesu

Έτσι είναι τα νιάτα!:hahaha:
Jan 11 2009 00:20
Photo

ZeLiGa → psofia

Πες ότι θες δεν με πειράζει. Τα λέμε είπα!
Jan 11 2009 00:19
Photo

Dark_Venus → Raven Princess

Καλή χρονιά να χεις πριγκίπισσα.Οτι επιθυμεις,χρονια πολλα.
Jan 11 2009 00:15
Photo

psofia → ZeLiGa

Δεν βγάζω κανένα άχτι, mister Righteous.
Jan 11 2009 00:11
Photo

Dark_Venus → Yunancy

Καλησπέρα :) Καλη χρονια γλυκιά μου ο,τι επιθυμεις σου ευχομαι.Αθηνα εμεινα δεν πηγα πουθενα αλλα δεν εχω παραπονο περασα πανεμορφα.εσυ;Βασικα μπαινω σπανια στο φορουμ οποτε αν θες κανε με add στο msn.Eυχαριστω για το γατακι κ ελπιζω να μη θες οντως να με σκοτωσεις :P
Jan 11 2009 00:10
Photo

ZeLiGa

Όχι δεν αισθάνομαι πως έχω δίκιο, πάντα προσπαθώ να δω τα πράγματα και από την μεριά του άλλου.Δεν έχω σχηματήσει κάποια εικόνα για 'σένα (άλλωστε μπορεί να είσαι μια χαρά κοπέλα και να βγάζεις το άχτι σου εδώ:calm:) Τα λέμε!
Jan 11 2009 00:07
Photo

ZeLiGa → psofia

Όχι δεν αισθάνομαι πως έχω δίκιο, πάντα προσπαθώ να δω τα πράγματα και από την μεριά του άλλου.Δεν έχω σχηματήσει κάποια εικόνα για 'σένα (άλλωστε μπορεί να είσαι μια χαρά κοπέλα και να βγάζεις το άχτι σου εδώ:calm:) Τα λέμε!
Jan 11 2009 00:05
Photo

Erisadesu → Nighteyes

χρειάζομαι ηρεμιστικά μετά απο αυτή την συνάντηση ζωή να εχουνε τα καμάρια μας είναι πολύ ζωήρα.
Jan 11 2009 00:04
Photo

psofia → ZeLiGa

Στο ότι έχω κακά χάλια δεν θα διαφωνήσω. Αλλά δεν ασχολούμαι με όποιον βρω - σε αυτό κάνεις μεγάλο λάθος. Σε αφήνω ήσυχο. Ελπίζω να έμεινες ευχαριστημένος και να αισθάνεσαι righteous. Δεν με νοιάζει τι εικόνα έχεις για έμενα. Ξέρω ούτως ή άλλως ότι είναι τραγικά λανθασμένη.
Jan 11 2009 00:00
Photo

Nighteyes → Erisadesu

ΟΚ. Τώρα μπερδεύτηκα.
Jan 10 2009 23:59
Photo

ZeLiGa

Μπα δεν γουστάρω να τα σβήσω. Έκανα λάθως για 'σένα η αγαπημένη σου ασχολία δεν είναι η τηλεόραση αλλά το να ασχολήσε με όποιον βρεις και να μην κοιτάς τα δικά σου χάλια. Δεν έχουμε όλοι την όρεξη σου με, με το που μπήκες ήρθες να μου την πεις. Βρες κάποιον άλλο εγώ βαρέθηκα.
Jan 10 2009 23:59
Photo

ZeLiGa → psofia

Μπα δεν γουστάρω να τα σβήσω. Έκανα λάθως για 'σένα η αγαπημένη σου ασχολία δεν είναι η τηλεόραση αλλά το να ασχολήσε με όποιον βρεις και να μην κοιτάς τα δικά σου χάλια. Δεν έχουμε όλοι την όρεξη σου με, με το που μπήκες ήρθες να μου την πεις. Βρες κάποιον άλλο εγώ βαρέθηκα.
Jan 10 2009 23:56
Photo

psofia → Yunancy

Τι εννοείσ ότι είναι η δικιά σου η ατάκα??? Δλδ μοιάζουμε?? Τέλειααααα!!! Εγώ είμαι εντελώσ πορωμένη με τα ανιμεσσσσσ. Μου αρέσει τρελά το Narutoooooo. Tα μαντκιπζ είναι κάτι πολύ γλυκουλίνια pokemon. Στο παιχνίδι τα βρίσκεισσ σε ένα μέροσσ που το λένε "φορτσαν"!!!!!!!!!!
Jan 10 2009 23:55
Photo

Yunancy → sleeping_mind

[B]χεχε εγω αθηνα εμεινα,δεν παω ποτε τα χριστουγεννα σκαι το πασχα εκτος αθηνας γιατι εχει υγρασια και ερημια [IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-kyaha.gif[/IMG]ασε που ειμουν και αρωστη οποτε σκατα περασα λολ ΧΔ για πες κανα νεο.... εγω παρακολουθησα το ανιμε vampire rosario και δεν μου αρεσε καθολου >.>λολ το εχεις δει?πολλυ παιδικο[/B]
Jan 10 2009 23:50
Photo

Yunancy → Noitora

[B]λολ ναι μενω Αθηνα αλλα λολ δεν ειμαι ΠΑΟΚ,μην γελασεις..ανθρωποι ειμαστε και λαθη κανουμε..εεμμ βασικα ειμαι παναθηναικος δηλαδη ΠΑΟ και λολ δεν προσεξα καλα και γραφτηκα το ουφο αντο στο ΠΑΟ στο ΠΑΟΚ λολ ελεος δηλαδη ΧΔ εσυ τι ομαδα εισαι?[/B][IMG]http://i53.photobucket.com/albums/g76/09-/emoticon/thg-kyaha.gif[/IMG]
Jan 10 2009 23:46