Community Status Updates

AnO! → Orion19
μπαααα..αφου εφυγα απο την συναντιση ηρεμισαν.. αν δεν ειμαι εκει να τοθσ δινω εναυσμα να κανουν καφριλες καθονται σα καλα παιδακια και πλεκουν κασκολακια και καλτσουλες:P

Hatake Kakashi → psofia
Ναι σποιλαρω ακομα που και που
το εχει κανει drop to manga?
Εγω εχω σταματησει το ανιμε και ειναι αγνωστο ποτε και αν θα το συνεχισω

Tea-chan → °•πίΟu-πίΟu•°™
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Να και μία για το DNAngel, έχω δημιουργήσει ήδη thread για το manga, αλλά δεν έχει πατήσει κανείς!:nanana:
[URL]http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-manga/6201-dnangel-manga.html[/URL]
Έλα να γινόμαστε πολλές!

psofia → olgidio
Cool! Θα τα πούμε τότε, λοιπόν.
(Ελπίζω μέχρι το Σάββατο να μου περάσει η γρίπη)

psofia → Hatake Kakashi
Περαστικά και σ'εσένα!
Spoilάρεις ακόμα? :Ρ Δεν έχω πάει ακόμα στο Naruto sub-forum. Και δεν είμαι σίγουρη πότε θα πάω! ΧΔ

psofia → SirJim
Πες της να μου μιλήσει γιατί δεν αντέχω να με αγνοούν. :hihi2:
Αλλιώς θα πιάσω την μπιου μπιου. :Ρ

Sparda → sLingEr
Αν όντως έγραψα kensei, τότε ίσως σε χαλάσω αλλά πρόκειται για τυπογραφικό:P Kenshin εννοούσα και εννοώ το Rurouni Kenshin. Πέρα όμως του ότι και τα δύο έχουν ξιφομαχίες κλπ είναι αρκετά διαφορετικά. Οπότε ενδέχεται αν σου αρέσει για κάποιους χ λόγους το Claymore (medieval style, awesome women, huge swords etc) να μην εκτιμίσεις τόσο το Kenshin. Παρόλα αυτά το προτείνο ανεπιφύλακτα. Τώρα πάω να κάνω edit. Thanks που μου το πες.

sLingEr → Sparda
Θελω να σε ρωτισω κατι βασικα ... στο ποστ για τα τοπ 5 manga ειπες το claymore και σε παρενθεση οτι φτανει το kensei ... μιας και μου αρεσει πολυ το claymore θελω να μου πεις πιο ειναι το kensei για να το διαβασω .... αν δεν σου ειναι μεγαλος κοπος παντα !!!

sLingEr → robostav
Hello ! ! ! claymore εε ? nice !!! μεχρι που εχεις διαβασει ???

gexion → Yunancy
[B]εμενα μ αρεσε πολυ και ναι αυτο το σαββατοκυριακο θα την ξαναδω :P[/B]
[B]βεβαια ημουν ηδη θετικα προετοιμασμενη χαρη στο book,αλλα κι απο μονη της η ταινια συνδιαζει τρυφεροτητα,hiumor,αδρεναλινη,εχει ανιμε στοιχεια οπως τα glares των βρυκολακων ;)..and don't forget true love and its power of course!![/B]

Zoro → Umi no Ossan
yo,ossan...boreis na beis 2' msn isa isa?=3
edit:aww,tin kopanises...ok,ta leme alli fora,cya:P

Radagast → Nighteyes
Χμμ δεν θυμάμαι να είχα ξαναναφέρει το Planetes. Πάντως ναι δεν αλλάζω εύκολα άποψη για κάτι που μου αρέσει.
Τέλος πάντων σε καληνυχτώ, ξεχάστηκα πάλι με το φόρουμ κι έχω και διάβασμα...Καλές προβολές και gn :gn2: