Community Status Updates

Nerethil → psofia
Ναι, θα είμαι και αυτή την παρασκευή. Δεν θα ντυθώ κάτι όμως. Εσύ?

psofia → Seraphimon-T.K.
Σου είχα στείλει vm και το έσβησες? Ή όταν σου έστελνα ήταν που μαμιόταν το Internets μου? (στο δεύτερο δεν μπορείς ν'απαντήσεις με 100% σιγουριά :hihi2:)

psofia → Namida
Τώρα που το θυμήθηκα: είναι λίγο strange που είπατε στον Πέτρο (Hanzo) που είναι κολλητός μου και τον γνωρίσατε μέσω εμού (sic) και όχι σ'εμένα.

psofia → Fingolfin
Nooo. Δεν θέλω να σε καλοπιάσω.
Well, γύρισα, επειδή my otaku buddies με έγραφαν με τη δικαιολογία ότι είμαι banned και δεν μπορούν να με ειδοποιούν με pm. Αν και δε βλέπω καμία βελτίωση...

Fingolfin → psofia
Εδώ είμαι. Δεν ήξερα ότι ήμουν ο αγαπημένος σου mod...κάτι θες εσύ και προσπαθείς να με καλοπιάσεις.
Πάντως κακώς έκανες που ξανακατρακύλησες στον εθισμό του anime.gr στα μισά στης χρονιάς.
Άντε στρώσου στο διάβασμα για να μην σε κάνουμε εμείς ban για το καλό σου!

psofia → Phantom Duck
Αwwwwwwwwwww.
Eπίσης, μπορώ να κάνω hurt αυτή που θα της δώσω το +4? (wicked strategy, I know)

MoRmEnGiL → Namida
Περιττό να σου πω ότι είδα τι μου έγραψες με καθυστέριση. χρονική όχι διαννοητική :P

psofia → Phantom Duck
Mία ερώτηση για το Heal & Hurt: σήμερα που είναι "double day" (ή όπως αλλιώς λέγεται) μπορώ και τα 2 Heal να τα "δώσω" σε 1 χαρακτήρα?

psofia → jimmare
Jimmare-tsan, άκουσα ότι είσαι ο Superman, αλλά δεν ήρθες να με καλωσορίσεις στο New Member Section. :(