Jump to content

Community Status Updates

Photo

noname → Adventurer

είμαι λίγο πνιγμένος αυτό το μήνα, οπότε θα χάσουμε μερικές μέρες παιχνιδιού ... αλλά αφού δεν προσφέρεται κανείς άλλος -_________-
Jan 16 2009 16:59
Photo

psofia → Sponis

Hope you don't mind being fixed in the "Σφαλιάρα" topic. :P
Jan 16 2009 16:37
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Εγώ πάλι θέλω απλά να πεθάνει. Γιατί το παίζει badass και όλοι ξέρουμε τι σκατο-emo είναι. Psofos.
Jan 16 2009 16:19
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Aυτο που λες ολα τα κοριτσακια ηταν ενας λογος που δεν τον πολυσυμπαθουσα γιατι μου την εσπαγαν οι fans του,σε ξενα φορουμς μολις ελεγα κατι για τον Sasuke κατι τρελιαρες μου ελεγαν κανεις λαθος γιατι Sasuke-kun this and that :D Και εγω για τον δευετρο λογο δεν τον συμπαθω αλλα αν ζητησει καποτε γονατιστος συγνωμη τοτε ισως να αλλαξω γνωμη :D
Jan 16 2009 16:09
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Well, κάποτε, όπως όλα τα κοριτσάκια, ήμουν τρελά ερωτευμένη μαζί του, τον έβλεπα στα όνειρα του, είχα κατεβάσει over 9000 εικόνες και fanarts etc. Όταν όμως πρόδωσε την Konoha και πήγε με το Michael Jackson....εεε τον Orochimaru εννοούσα, ξενέρωσα πολύ άσχημα. And then, rage began... (6)
Jan 16 2009 16:02
Photo

psofia → Darthnicolas

Καλή τύχη και σ'εσένα με την εξεταστική! Ε ρε man, έναμισι χρόνο έχω να σε δω... Κάνε κάτι και εσύ. Θυμάμαι στο πρώτο meeting που καθόμουν με τους 2 φίλους μου σε απόσταση και βλέπαμε το τσούρμο και έρχεσαι εσύ και μας λες "άντε παιδιά πάμε...". :if:
Jan 16 2009 15:59
Photo

Adventurer → BarbasSs

Ριξε μια ενημερωση κι [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/4356-%C1%EB%F5%F3%DF%E4%E1-%EC%E5-%E3%ED%F9%F3%F4%DC-%DD%F1%E3%E1-%EB%EF%E3%EF%F4%E5%F7%ED%DF%E1%F2-%EA%E1%E9-%FC%F7%E9-%EC%FC%ED%EF-6.html#post275752"]εδω[/URL].
Jan 16 2009 15:57
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Γιατι αντιπαθεις τον Σασουκε τοσο πολυ?οχι οτι εχω καποιο προβλημα με αυτο :D
Jan 16 2009 15:52
Photo

Darthnicolas → psofia

Ε να είχα πιάσει δουλεία,και δεν προλάβαινα να μπω ούτε anime.gr :oo: Βέβαια ήρθε ο καιρός να σταματήσω,προτιμώ τη δουλειά του τεμπέλη... Και έχουμε και εξεταστική τέλος του μηνός :/
Jan 16 2009 15:50
Photo

Hazuki → rainbow_326

Geia hara, mporeis na mou peis apo pou einai to avatar sou, thimamai pou to ha dei se kapoia parakmiaka kanalia alla to titlo den ton thimamai [kala den eho psaxei kiolas :P] Euharisto :B
Jan 16 2009 15:48
Photo

Adventurer → noname

Τωρα που επεστρεψες θα αναλαβεις ξανα το Heal/Hurt game? :blingeye2:
Jan 16 2009 15:39
Photo

Night Wizard Seal

μα κατι τετοιο δεν ισχυει!!!!
Jan 16 2009 15:37
Photo

psofia → Hatake Kakashi

Lol epic win ο φιλαράκος. Ο Sasuke θέλει πολλές μπουνιές...
Jan 16 2009 15:35
Photo

Hatake Kakashi → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ti εχεις να πεις για τον Garuto τωρα? Garuto FTW
Jan 16 2009 15:31
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Koιτα φιλλερ δεν ειναι αλλα οταν λεει ο Κισι οτι δεν θελει να γραψει μαχη για αυτους και ο Παραγωγος του λεει εγω κανω κουμαντο και θα γραψεις, δεν σωστο αυτο. ΗΑΗΑΗΑΗΑ χωριο της αστραπης :D Ρωταει ενας σε ξενο φορουμ,πιστευετε οτι Ο Ναρουτο θα μπορουσε ενα πετυχει τον Σασουκε με την γροθια του? Και απανταει ενας This is not a question. The force alone of naruto's punch was able to send that fat bitch spinning like a gig. He stopped a summon and send him flying like team rocket in every Pokemon episode ΗΑΗΑΗΗΑΗΑΗ ελιωσα :D
Jan 16 2009 15:28