Jump to content

Community Status Updates

Photo

Six Winged Angel → psofia

Oh, yeah!! thanks NN xP *time to kill*
Jan 17 2009 10:16
Photo

laraska → Sora

τι σποιλερ ηταν το αβαταρ σου ? (BTW, αυτο εδω δεν ειναι ναρκοπεδιο , ειναι μαρκοπεδιο ! )
Jan 17 2009 10:12
Photo

Sacrous → Mad_Hatter

Τώρα που τελείωσε το anime θα αρχίσω το manga.... Αλλά ο έρωτας είναι έρωτας φίλε !!! Από όταν είδα την Isayama Yomi..... :wis:
Jan 17 2009 10:09
Photo

Darthnicolas → psofia

Αντιπαθέστατος?Ο Lelouch? Why??? [I]Καταλαβαίνω όμως γιατί δεν μπορείς να αντιληφθείς το μεγαλείο του...[/I]
Jan 17 2009 09:28
Photo

Glastenen → Seraphimon-T.K.

μάλλον για ναι το πάμε ^^ μόνο φακό γαλάζιο μη μου πείτε να βάλω στο μάτι γιατί εμένα στο μάτι μου δεν μπαίνει τίποτα...Τ____Τ (μόνο εγώ μπαίνω στων άλλων το μάτι xD)
Jan 17 2009 09:11
Photo

animeotaku07 → Yunancy

ναι ναι συμφονω ^^ να πεθανει ο Καναμε damn all! he screwed everything up right??? D< και μολις πεθανει ,θα βγουν οι Zuuki. *whoot* Ευχομαι να κανει κατι η Matsuri Hino; κι 'ας ειναι ενα εργω 1ωρα και μιση! lol. *obsessed maniac freak...* ahh ενα αλλο-- θα θελα πολυ να ευτιαχνε το MeruPuri σε επισοδια ο(^^)ο , και αμα δεν ξερεις για πιο μιλαω.. ειναι ενα αλλο ρωμαντικο :] you should read it if you havent. its intense :D:D:D
Jan 17 2009 06:08
Photo

Zauk-Lain- → Demeter

Zeis h pethanes esy?
Jan 17 2009 04:42
Photo

Zauk-Lain- → Daki Nowaki

ο the.flame.alchemist σου λεει ψεματα!Δεν ειμαστε Φιλικοι με κανεναν.Ολοι περνανε απο βασανιστηρια!Well ελα και θα δεις.Θα περασουμε τελεια!kukukuku
Jan 17 2009 04:33
Photo

Noitora → Yunancy

το εχω δει το ergo proxy αρκετα καλο. αλλα ανιμε που τελειωσα προσφατα και ειναι πολυ ωραιο ειναι το flcl και το bounen no xamdou το οποιο ειναι ongoing
Jan 17 2009 03:11
Photo

Azathoth → Daki Nowaki

giaa! welcome! oso gia to meeting neas smirnis min anisixis o perisoteros kosmos ine filikos eki ke logika tha vris amesos kapia parea. genika tha exi POLI kosmo, min anisixis apla min drepese XD
Jan 17 2009 02:19
Photo

moonheart → samurai_pizza_dora

μωρη βλαμμενη τι κανς ρε? διαβαζουμε διαβαζουμε η @@?? ασε ρε εδω τα χω παιξει δεν θελω αλλη κωλοανατομιααα ;_;
Jan 17 2009 01:57
Photo

Dante80 → Sora

Καλησπέρα φίλε μου. Σου αφαίρεσα sig/avatar/profile pic, καθώς αποτελούν μεγάλο spoiler για συγκεκριμένο anime. Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί...Τ_Τ Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...^^
Jan 17 2009 00:44
Photo

psofia → Six Winged Angel

Στο Heal & Hurt ξέχασες το Gintoki -4.
Jan 16 2009 23:48
Photo

Skiarxon → Sora

Ναι βασικά το έκανε γιατί η clan του ήθελε να δράσει εναντίον της Konoha.
Jan 16 2009 23:27
Photo

Hatake Kakashi → psofia

Αν και εχω πολυ χρονο(τεμπελιαση),δεν βλεπω αυτη την περιοδο τιποτα εκτος απο Hajime no ippo που ξαναρχισε την προηγουμενη εβδομαδα
Jan 16 2009 23:27