Community Status Updates

laraska → Sora
τι σποιλερ ηταν το αβαταρ σου ?
(BTW, αυτο εδω δεν ειναι ναρκοπεδιο , ειναι μαρκοπεδιο ! )

Sacrous → Mad_Hatter
Τώρα που τελείωσε το anime θα αρχίσω το manga.... Αλλά ο έρωτας είναι έρωτας φίλε !!!
Από όταν είδα την Isayama Yomi..... :wis:

Darthnicolas → psofia
Αντιπαθέστατος?Ο Lelouch?
Why???
[I]Καταλαβαίνω όμως γιατί δεν μπορείς να αντιληφθείς το μεγαλείο του...[/I]

Glastenen → Seraphimon-T.K.
μάλλον για ναι το πάμε ^^ μόνο φακό γαλάζιο μη μου πείτε να βάλω στο μάτι γιατί εμένα στο μάτι μου δεν μπαίνει τίποτα...Τ____Τ (μόνο εγώ μπαίνω στων άλλων το μάτι xD)

animeotaku07 → Yunancy
ναι ναι συμφονω ^^ να πεθανει ο Καναμε damn all! he screwed everything up right??? D< και μολις πεθανει ,θα βγουν οι Zuuki. *whoot* Ευχομαι να κανει κατι η Matsuri Hino; κι 'ας ειναι ενα εργω 1ωρα και μιση! lol. *obsessed maniac freak...*
ahh ενα αλλο--
θα θελα πολυ να ευτιαχνε το MeruPuri σε επισοδια ο(^^)ο , και αμα δεν ξερεις για πιο μιλαω.. ειναι ενα αλλο ρωμαντικο :]
you should read it if you havent. its intense :D:D:D

Zauk-Lain-
→
Daki Nowaki
ο the.flame.alchemist σου λεει ψεματα!Δεν ειμαστε Φιλικοι με κανεναν.Ολοι περνανε απο βασανιστηρια!Well ελα και θα δεις.Θα περασουμε τελεια!kukukuku

Noitora → Yunancy
το εχω δει το ergo proxy αρκετα καλο.
αλλα ανιμε που τελειωσα προσφατα και ειναι πολυ ωραιο ειναι το flcl
και το bounen no xamdou το οποιο ειναι ongoing

Azathoth
→
Daki Nowaki
giaa! welcome! oso gia to meeting neas smirnis min anisixis o perisoteros kosmos ine filikos eki ke logika tha vris amesos kapia parea. genika tha exi POLI kosmo, min anisixis apla min drepese XD

moonheart → samurai_pizza_dora
μωρη βλαμμενη τι κανς ρε? διαβαζουμε διαβαζουμε η @@?? ασε ρε εδω τα χω παιξει δεν θελω αλλη κωλοανατομιααα ;_;

Dante80 → Sora
Καλησπέρα φίλε μου. Σου αφαίρεσα sig/avatar/profile pic, καθώς αποτελούν μεγάλο spoiler για συγκεκριμένο anime. Σε παρακαλώ να μην επαναληφθεί...Τ_Τ
Φιλικές χαιρετούρες, Γιώργος...^^

Skiarxon → Sora
Ναι βασικά το έκανε γιατί η clan του ήθελε να δράσει εναντίον της Konoha.

Hatake Kakashi → psofia
Αν και εχω πολυ χρονο(τεμπελιαση),δεν βλεπω αυτη την περιοδο τιποτα εκτος απο Hajime no ippo που ξαναρχισε την προηγουμενη εβδομαδα