Community Status Updates

kakashi sensei → Erisadesu
eri τι εγινε αλλαξοπιστησαμε?
εγινες και εσυ gintama-tard?

Nightwalker → Yunancy
Εντάξει, το καλοκαιρι εκεί είναι πάνω κάτω όπως εδώ η άνοιξη. Γύρω στους 15-20 βαθμούς. Τον Αύγουστο μπόρει να πάει με λιακάδα 25-30 βαθμούς. Τον χειμώνα σίγουρα έχει χιόνι και κάνει κρύο, αλλά δεν έχω πάει από τότε που γεννήθηκα:P
Πιστεύω αν μπεις μια φορά δε θα ξανα φοβηθείς το ίδιο. Και γω δεν είμαι ο super τολμηρός, αλλά επειδή μάλλον πάω από μικρός δε φοβάμαι πια τόσο. Και γω θα ήθελα πολύ να πάω Ιαπωνία!

Azathoth
→
Matu-san
matu! den exi idietero noima apo oti fenete. tha kanonisume ali fora na kanume DS party ke na erthun mono pisty

Ioanna-chan → psofia
α ευχαριστω!απλα εχω παθει μια ψυχωση τψρα τεπευταια με τα γνωμικα!!ομολογω πως δεν σε θυμαμαι.τι κανεις?τι νεα?

ssjchris → aXxXeL
φιλε μου απο οτι μου ειπαν .λογαριαζουν να κανουν το fairy tale σε anime αυτο το χρονο για περεταιρω πληροφοριες θα σε ενημεροσω αφου σου αρεσει το fairy tale

red pyramid → LucyBR
Ως μαζοχιστής απο κουνια, έχω απλά να δηλώσω: I really can't wait for it ^__^

SirJim → Radagast
Έκανα edit το post μου στο romance 2008, αλλά στο γράφω και εδώ...
Αν θυμάμαι καλά, ο shinkai είχε βοηθήσει στις αρχές της δημιουργίας του ef σχεδιάζοντας ένα opening...

Adventurer → louna22
Ποια ακριβως επεισοδια του Maison Ikkoku σου λειπουν ειπαμε; Γιατι εγραψες "52-79" ενω το DVD που ειναι να σου στειλω βλεπω εχει μεσα τα "53-78".

Mercyful
→
Azathoth
MA fusika ... einai to proto pou diabasa ever !Ta leme sto meeting, compare :D

Videl13 → Spyko_D_Psycho
[B][COLOR=seagreen]Χρονια Πολλα και οτι επιθυμεις να τα χιλιασεις.[/COLOR][/B]

LucyBR → red pyramid
θα τη νιωσεις σημερα στο πετσι σου την Lucy's wrath, u sanctimonius person u!!:hiding_something:
*glares* >_>

Azathoth
→
Mercyful
re! den ftani pu ise italos exis avatar to kalitero mu manga :D
*loves Bastard!!*
ahahahaaah

Cassiel → Amphilyki
Χρόνια πολλά Αντωνία:drinks:!!!Und halte das Monstrum in dir unter Kontrolle, ja:'D?