Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

jimmare → Santiago
Santiago,ακουσα οτι ψαχνεις για παλια anime,σωστα?
Αμα θες βοηθεια σχετικα με το που μπορεις να τα βρεις,μπορω να σου δωσω εγω λινκ:wooi2:

digitaltracker → Melkor
Θανάση ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ για τη γιορτή σου και σου εύχομαι ό,τι καλύτερο!

Seirios → Tsunade-sama
lol..ti kaneis kshmeromata mesa?? akoam den exei vgei o hlios!
xaxaxaxa

red pyramid → psofia
[url=http://www.youtube.com/watch?v=fUejfCKUxoo&feature=related]YouTube - Marvin Gaye - Got to Give It Up.[/url]
You asked for another one ^__^

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
To Mάρτη με το καλό θα το ξαναπιάσω,και το ανιμε και το μανγκα πιο κει;)
Αυτές οι γυναίκες μ'αρέσουν εμένα κι όμως...οι πιο παράξενες:P ...άσε που,όπως τα πες κι εσύ,είναι ψυχούλα και,με τόσα χέρια,οι δυνατότητες στις prive στιγμές είναι άπειρες,δεν συμφωνείς?:kill4u:
Clutch και τέτοια δεν πιάνουν σε μενα...μι ιζ ζόρο :3
Μπα μπα,τα ιαπωνικά βλέπω καλά τα ξέρουμε για άλλη μια φορά...εύχομαι να τα μιλάς και κανονικά κάποτε...
Άστα εγώ έχω εξεταστική και θα μπαίνω πιο λίγο αυτή την περίοδο...από Μάρτη και μετά ελευθερία και Naruto :)
Καλή Συνέχεια αν έχεις διαβάσματα και εσύ...τα λέμε κάποια άλλη στιγμή:byejg9:

Zoro → Yunancy
Όχι μόνο ήρθα Έλλαδα,πέρασα και από Αθήνα για μερικές μέρες και πήγα σε ένα cosplay party...ακούστηκε η φήμη ότι θα περνούσες και εσύ και λέγαμε πως θα σε γνωρίζαμε,αλλά κρίμα που δεν έγινε τπτ τέτοιο...άλλη φορά:)
Άστα έχω μπει κανονικά σε εξεταστική mode και δεν πολυμπαίνω τελευταία,από Μάρτη και μετά πια:if:..ελπίζω να τα πούμε κάποια στιγμή νωρίτερα βέβαια :P
Καλή Συνέχεια εύχομαι,αν έχεις και εσύ διαβάσματα αυτή την περίοδο...θα τα πούμε :3

Zoro → Robin
Άργησα να απαντήσω(βαριόμουν :P) αλλά ναι,κι εγώ υπέρ του Zoro x Robin είμαι...και η άλλη ξιφομάχος κάλη είναι άλλα σαν την Robin καμία:lovulovu:
...μακάρι να το έπαιρναν χαμπάρι και αυτοί,αλλά ο καθένας στον κόσμο του σε αυτή την σειρά:( (πως μπορείς να ταξιδεύεις σε ένα πλοίο καιρό στην θάλασσα,με 2 θεές μέσα και να κάνεις βλακείες όλη μέρα?:P)
Έγω ξεκίνησα officially εξεταστική οπότε θα μπαίνω πιο λίγο αυτή την περίοδο,θα τα λέμε περιστασιακά όμως πιστεύω ;)
Άντε να ρθει ο Μάρτης να ξεμπερδεύουμε,έχουμε και ανιμε να συνεχίσουμε:if:...καλή συνέχεια ρομπιν-τσαν...θα τα πούμε:byejg9:

Amphilyki → Cassiel
Σε ευχαριστώ πολύ που με θυμήθηκες Παναγιώτη! Να 'σαι καλά!:wooi2:

Seraphimon-T.K. → °•πίΟu-πίΟu•°™
Πραγματικα με απογοητευεις πιου-πιου,,,,One piece big fan? Insolence!

Adventurer → Rusty
Μιας και ξεκινησες τις ενημερωσεις στις αλυσιδες, για πες αν εισαι πλεον σε θεση να παραλαβεις την [URL="http://www.anime.gr/forums/%C4%E9%E1%EA%DF%ED%E7%F3%E7-%F4%F9%ED-anime/5729-recapture-past-post269464.html#post269464"]Recapture the Past[/URL] ;)