Jump to content

Community Status Updates

Photo

Anelis → kakashi sensei

ναι το είχανε πει εδώ και καιρό ότι ένα από τα trailer του grindhouse θα γινόταν και ταινία τώρα πότε θα βγει δεν ξέρω αλλά μάλλον θα αργήσει αρκετά thanx για την ταινία, θα την τσεκάρω asap btw άμα σε ενδιαφέρουν καμμενιές τσέκαρε το machine gun girl + tokyo gore police (και αν τα αντέξεις και το kung pow! ) μπορεί οι τίτλοι τους να μην σου φαίνονται τόσο ιδιαίτεροι αλλά το περιεχόμενό τους είναι truly wtf material
Feb 05 2009 13:51
Photo

Hanatsanaki

xD lalala
Feb 05 2009 13:34
Photo

Tsunade-sama → Elizabeth

Μου φαίνεται ότι πρέπει να ανανεώσω το profile μου κ να γράψω..."I'm thinking of starting Soul Eater ...after the f****ing exams!" Όπως καταλάβες, μόνο στη σκέψη έμεινα!
Feb 05 2009 12:32
Photo

psofia

Όχι δεν είναι λόγω του διαβάσματος, όχι δεν μου παίρνουν το pc (ακόμη...). Μερικές αλλαγές στο forum δε με βρίσκουν καθόλου σύμφωνη. Οπότε για ιδεολογικούς λόγους, παίρνω τα μπογαλάκια μου και αποχωρώ. Αντίο σας. Για όσους χαρούν: FUCK YOU. Για όλους τους υπόλοιπους: I'll miss you. Sayonara~
Feb 05 2009 12:19
Photo

kakashi sensei → Anelis

α δες και το "Chanbara Beauty" δε θα χασεις.
Feb 05 2009 12:02
Photo

Seraphimon-T.K. → Franklin

Γεια σου Φρανκλιιιιν ~!
Feb 05 2009 11:57
Photo

kakashi sensei → Anelis

το machete θα βγει κανονικη ταινια??? πλλλακα με κανεις. ποτε βγαινει? ακομα θυμαμαι την ατακα του priest "the god has mercy,i don't".
Feb 05 2009 11:48
Photo

marilena_r → Glastenen

Ναι, ήμουν στην τζώννυς κερκίδα, αλλά μήπως με μπερδεύεις με την Άννα; Δεν είμαι και τόσο μεγάλη Ίκουτα φαν. Ελπίζω όντως να επαναληφθούν κάτι τέτοια!
Feb 05 2009 10:24
Photo

Anelis → Mercyful

:hahaha: είσαι κ εσύ fellow καμένος; νομίζω υπάρχει ένα παρόμοιο θρεντ με αυτό που λες αλλά είναι για splatter-horror movies :)
Feb 05 2009 08:43
Photo

Anelis → kakashi sensei

[I]"να μπορουσα να βρω και τις "γυναικες λυκανθρωπους στα SS" και τι στο κοσμο." [/I]εε ξέρεις ότι αυτή η ταινία δεν θα γυριστεί ποτέ right? (εκτός αν εννοείς το Ilsa, She Wolf of the SS) ήταν μέρος των ψεύτικων trailer από το Grindhouse btw torrent εδώ [url=http://isohunt.com/torrent_details/62685953/Werewolf+Women+Of+The+Ss?tab=summary]Werewolf Women Of The SS | Werewolf Women Of The Ss | isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine[/url] πάντως από αυτά τα trailer αυτό που αξίζει τρελά είναι το Machete (το οποίο και γυρίζεται ως κανονική ταινία)
Feb 05 2009 08:28
Photo

laraska → zade

τελικα σταματησε η καταληψη , αλλα χασαμε την εξεταστικη // ιουνιο διπλη .
Feb 05 2009 07:31
Photo

Sunabouzu → Satou no Kumo

το κυριο προγραμμα που χρησιμοποιω ειναι το Ulead GIF Animator εχει πολλες δυνατοτητες, και πανω απο ολα μπορεις να κανεις resize και crop ευκολα, ενω εχει και εξαιρετικη ικανοτητα optimize για να μικρινεις το μεγεθος των αρχειων και το photoshop ειναι χρησιμο αν θες προσθεσεις εφε και τα 2 τα βρισκεις ευκολα σπασμενα σε sites με torrents οπως το isohunt^^
Feb 05 2009 06:07
Photo

Cassiel → lily

Ώπα χαρωπό κορίτσι είχες γενέθλια:oo:;Sorry με έφαγαν τα δικαστήρια:stubborn:.Να τα τρισεκκατομυρίασεις βρε και ότι επιθυμείς:drinks::cake::drinks:!!!
Feb 05 2009 02:28
Photo

Zauk-Lain- → Ritsuka

Yup παω να ακουσω τους Rise Against και να δω το Βερολινο!hehehe!Ζουλεβε! Τι κανεις?Ολα οκ?
Feb 05 2009 02:18
Photo

Ritsuka → Zauk-Lain-

hi! tha pas aurio germania? :nanana: se zileuo!! kai ego thelooo! ps. kalo taksidi
Feb 05 2009 01:13