Community Status Updates

Mad_Hatter
→
Azathoth
man απο καιρο ηθελα να στο πω αλλα παντα το ξεχναγα.
Η ατακα του wizardmon ελεγε:
"i havent betrayed you, i' ve never sided with anyone but tailmon from the start!" :P

Serestrum → iristella
ροδακινι ιτ ιζ Satanekolove...
συγκεκριμενα απο το Prequel : Dogs - Stray Dogs Howling In The night.
μετα παει και η σειρα Dogs : Bullets & Carnage
ενω αναμεσα ειναι ενα Oneshot... στο Mangafox θα τα βρεις ολα σε ενα νοικοκυρεμενα...

iristella → Serestrum
Ροδακινί and that s my final offer.... Thanks for the info btw....

°•πίΟu-πίΟu•°™ → tsintori
Ο,τι σκηνη εχει μεσα το ναρουτο, ειναι μαλ@κια απειρου καλλους. Τα υπολοιπα ειναι οκ,
Κοιτα, τα φιλλερ σαν φιλλερ δεν αξιζουν,γ την ακριβεια ειναι αθλια, αλλα πρεπει να τα δεις γιατι οπως εχουμε ξαναπει ειναι παρμενα απο το μανγκα και ειδικα καποιες σκηνες ειναι απαραιτητες για την πλοκη πουθα ερθει μετα τα φιλλερ.

Melkor → valadorn
well, εγω προτιμω generalist wizards, αλλα αν ειναι να παρω specialization, τοτε ή enchantment, ή transmutation, ή illusion.
εξαρταται φυσικα τι εχει το παρτυ. αν ειμαι ο μονος arcane spellcaster, generalist. αν εχει sorcerer, wizard enchanter.
τεσπα, εγω εiχα εναν moon Elf generalist της Mystra.
επισης δες και [URL="http://www.anime.gr/forums/groups/35/"]εδω [/URL]

Serestrum → iristella
ροζ...? ειμαι ωραιος με πορτοκαλι...? βολευεσαι?
η εικονα ειναι απο το Dogs, Satanlove...

iristella → GeRi
ΌΠου να ναι ξεκινάω... Και έχω λιώσει στο διάβασμα. Well η βαρεμάρα δεν είναι πάντα κακό πράγμα... Τις καλύτερες και πιο κουλές ιδέες σε περίοδο βαρεμάρας της είχα XDD

GeRi → iristella
μια χαρουλα κουκλα μου :).....ας τα πουμε πως τα περναω καλα σχετικα αμα βγαλεις την βαρεμαρα απο την καθημερινοτητα μου!! :P εσυ πως τα περνας? εχεις εξεταστικη τωρα?

LethalMike → iristella
εμ ναι συγχαρητηρια για την προαγωγη! Καλη τύχη
Και εσυ με ναρούτο έτσι ? ετσιιιιι

valadorn → Melkor
οχι οτι θελω να ανοιξω συζητηση εκτος animatzidothematos αλλα στο specialize school είμαι evoker, elf evoker ,servant of mystra or kossuth(!?).όφειλα να σηστηθώ!

iristella → Nighteyes
Σ ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια Nighteyes san!!!:wooi2::nod2:

Nighteyes → iristella
Αν και τα είπα στο thread, είπα να σου ευχηθώ και πιο προσωπικά. Συγχαρητήρια λοιπόν! Είσαι από τους καταλληλότερους ανθρώπους εδώ μέσα, γι' αυτή τη δουλειά.