Jump to content

Community Status Updates

Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro

Eλα πες, παραδεξου οτι σε πειραξε, αφου το ξερω, ελα, ανεβηκε στην εξουσια και φοβασαι, και αισθανεσαι μειονεκτικα κλπ κλπ :P
Feb 06 2009 01:38
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella

ah ελα ρε γαμωτοοοο... πφφφφ... ατιμη παιδεια, ρημαζεις τις ανθρωπινες σχεσεις! Αντε, καλη συνεχεια και θα τα πουμε συντομα (τελειωνε τις εξεταστικες, εχουμε να δουλεψουμε τον σειριο για τα διαστροφικα αποτελεσματα των εξισου διαστροφικων τεστ που δημιουργει με τους αρρωστημενους φιλους του ακα νικο!) καληνυχτα Ειρηνη!!
Feb 06 2009 01:32
Photo

Robin → Zoro

Mη μου ανησυχείς για τέτοια πράγματα, δε χανόμαστε ^^ Αρκεί να τα πηγαίνεις καλά με τα μαθήματα και να γυρίσεις στα anime δριμύτερος ;) Νομίζω είμαι αρκετά wise τελευταία, μόνο που άφησα το Claymore για λίγο και πρέπει να το τελειώσω αύριο-μεθαύριο :wooi2: Καλή συνέχεια Zoro-kun *hugs and hugs*
Feb 06 2009 01:04
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Ελλη μου λόγω ανηλλειμένων υποχρεώσεων (ακα εξεταστικής) δεν είμαι free. Ηθελα πολύ να έρθω αλλα λογοι ανωτερας βιας με εμποδίζουν......
Feb 06 2009 01:01
Photo

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™

[I] (ps: o ζορο μολις εφαγε φρικη!! 2-0)[/I] Έτσι ε? ....που θα πάει,θα σε πετύχω κάπου...και τότε:ureshii:
Feb 06 2009 00:57
Photo

btw αυτη την κυριακη σχεδιαζουμε μιτινγκακι.... Εισαι φρι?
Feb 06 2009 00:57
Photo

odin → °•πίΟu-πίΟu•°™

Arigato ^__^
Feb 06 2009 00:41
Photo

Erisadesu → Satou no Kumo

απο ποιο ανιμε είναι η υπογραφή σου;
Feb 06 2009 00:33
Photo

zade → somnium

Δεν το πίστευα, πως υπάρχει και άλλος που μισούσε θανάσιμα τον Μίκυ (πέραν του αδερφού μου ίσως) και να που διαψεύδομαι κατηγορηματικά .Ανέκαθεν μου προξενούσε απέχθεια η φαινομενικά απαρέγκλιτη προσκόλληση του Μίκυ σε νόμους οι οπόιοι διαμορφώνονται από το εκάστοτε πολιτικό σύστημα και ο λανθάνων νεοφασισμός που αυτός πρεσβεύει. Πάντοτε πίστευα ότι απόρροια της μεγάλης εντρύφησης στα κόμικ με βασικό πρωταγωνιστή τον ποντικό ήταν μια τελματωμένη ίσως και καθημαγμένη συνείδηση και μια εξανδραποδισμένη άποψη προς τα τεκταινόμενα . Για να σταματήσει η φαλκίδευση και η χειραγώγηση που συνειδητά και με παρρησία ο Μίκυ Μάους προοωθεί απαιτείται αρραγές μέτωπο αντιστράτευσης . Join ME ! For a Mickey-free world . Πέραν της όποια πλάκας που κάνω (ή μήπως όχι ; ) η αλήθεια είναι ότι από μικρός αντιπαθούσα τον Μίκυ, κυρίως γιατί ήταν πάντα ο "πρόσκοπος" . Και λόγω του κειμένου που έγραψες προσπάθησα να μιμηθώ το ύφος της γραφής σου, έτσι για να επαναφέρω στην μνήμη μου λέξεις που δεν χρησιμοποιώ συχνά. Γίνεται κάποια στιγμή να διαφωνήσουμε σε κάτι ; :wooi2: Έχει καταντήσει βαρετή αυτή η σχεδόν ταύτιση απόψεων .
Feb 06 2009 00:31
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Sankyuu dear... :333 Na σαι καλά έλλη μου!
Feb 06 2009 00:25
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → odin

Omedetou ooooooooooooooooooodin-san!
Feb 06 2009 00:19
Photo

THE DUCK? κι ελεγα γιατι ειναι μια πρασινη Ιριστελλα στο προφιλ μου!! Omedetou! :D
Feb 06 2009 00:01
Photo

HeLLBoiS

skase
Feb 05 2009 23:45
Photo

Seirios → Emmanouela

ναιπραγματικά φοβερή εικόνα ///χμμμ το μωβάκι τα σπάει σου επιτρέπω....
Feb 05 2009 23:22
Photo

Putin → ssj2sanji

Σκατά στα μάτια τους με λίγα λόγια.
Feb 05 2009 23:22