Ενημερώσεις Κατάστασης Κοινότητας

tsintori → iristella
Σου πάει το πρασινάκι στο όνομα. Άντε καλή επιτυχία με το έργο σου. Μημ σε χάσουμε όμως!!!!!!!!!!!!

NemuiNeko → Dante80
Ταπεινα ζητω συγνωμη για την ενοχληση,Απλα δεν βρηκα πουθενα απαντηση και ειπα να ρωτησω εσενα αν μπορεις να με βοηθησεις. Θα ηθελα να αλλαξω nickname απο GrimRip σε NemuiNeko.Ξερω θα μπορουσα απλα να κανω νεο account,αλλα για να μην γεμιζω τον τοπο με accoutns,για να μην ξανακανω ολο το πρφιλ μου και για να μην χασω τα ποστ μου,μηπως μπορεις να κανεις τον superman και να με βοηθησεις? (θα βαλω και στο sign η στο avatar πρωην grimrip :Ρ)
Ariga-to,prokatavolika-to!

GkLoc → iristella
Iri Mod???:OMG3::OMG3::OMG3:
Πολυ καλη επιλογη δεν λεω,συγχαρητηρια και χαλαρα με τα μαστιγια:himitsu:

ichigo13 → iristella
Καλά μωρέ μια χαρά!Άσε τελειώσαμε την εξεταστική στις 1 Φλεβάρη και ξεκινησαμε στις 2 -_- έλεος....!!
Βρες μου μια σχολή μια σχολή που να τελειώνει τόσο γρήγορα και να ξεκινάει τόσο γρήγορα....Είμαστε πολύ καμένοι..
Α..επίσης τώρα είμαι Αθήνα...για το Σ/Κ για να φέρω το (πρώτο) αμάξι μου στην Κρήτη...:P
Oυφ αυτά είναι α νέα μου :)!

Mad_Hatter → iristella
cant handle the truth huh?Αντε να στη κανω την χαρη να τον αφησω υσηχo, θα βαλω μια αλλη ωραια προσωρινα :P

iristella → Mad_Hatter
Παλικάρι η sig σου είναι εκτός ορίων του forum.... Άλλαξε την (σε κάτι πιο κόσμιο) γιατί θα στην σβήσω (όπως βλεπεις τα όρια παίζει και να μην είναι οι διαστάσεις) XDDD

Zoro → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι έκανε το μερίδιο από βασανιστηριά της,με δώση εξουσίας.:if:
...αλλά από κοντά δεν υπάρχουν τέτοια...μάλιστα οι κοπέλες είναι και πιο αδύναμες.:kill4u: