Community Status Updates

RAvENTE → Kenny
[B][COLOR=Blue][U]KENNYYYYYYYYYYY!!!! [/U]η gallery δεν την παλεύει xD μάλλον πρέπει να την τσεκάρεις μια (προσπαθώ να πω πώς δεν ανοίγει …^w^ )[/COLOR][/B]

Anelis → Erisadesu
[I]η φωτό του Narimiya είναι απο περιοδικό όχι απο jdorama.
[/I]dammit dammit dammit
κ λέω δεν παίζει να είμαι τόσο τυχερή κ να έχει βγει τέτοια σειρά..ουφ ουφ
για το cassern θα επανέλθω όταν το ξαναδώ

Tea-chan → Loke
Kukukuku... όντως, δε το είχα σκεφτεί...!
Πολύ κρίμα που δε μπορώ να αφιερωθώ σε ένα anime σαν το Maria + Holic αυτόν τον καιρό... εξεταστική, τα νεύρα μου!!!!

Loke → momO
να σε ρωτησω, επειδη βλεπω οτι υπαρχει ενδοιαφερον για το A Midnight Opera, αλλα δεν βρισκεται ευκολα, μπορεις να το κανεις upload ( αν φυσικα το εχεις σε scans :D )?
πχ στο rapidshare.de

Loke → Tea-chan
δε νομιζω πως θα υποχωρησει τοσο ευκολα... ισως οταν το παρει χαμπαρι οτι του αρεσει, να κανει χειροτερα πραγματα ως αντιδραση, his a crossdressing freak anyway, που λεει και η maid ;)

Tea-chan → Loke
Η απάντηση 12 ώρες μετά... (άιντε-χάιντεεεε...!)
Μιλούσα για το Maria + Holic. Δε θέλω να μαλακώσει τόσο γρήγορα ο Mariya, θέλω πιο πολλή καφρίλα και σαδισμό! Μπουέεεεε...

sickdrummer → Yunancy
Αχ,τι νεα?Χαλια με την συνδεση μου.Ολο μου εκαναν διακοπες απο τον ΟΤΕ και μου λεγανε να κανουμε επανεκινηση κωδικους και τετοια.Φαντασου για ενα με δυο μηνες δεν ειχα Internet,και αυτη την στιγμη φοβαμαι οτι θα μου ξαναδιακοπει.

kelborn3
→
Azathoth
Μπραβο αγορι μου αρχισες και εσυ να εκτιμας την καλλιτεχνικη πλευρα του ανιμε.gr.Και σιγα με το σπαμ στο αρτ topic το κανεισ εσυ το κανω και εγω μην βαλλουνε κανα μοντ εκει xD:hahaha::hahaha:

Ame Warashi → Zoro
oyyyy...τι γίνεσαι εσύ?έχω χάσει αυγά και πασχάλια με εξεταστική και είχα κάτι χρόόόνια να μπω εδώ...Λίγο το καψιμο fb,πολύ το κάψιμο στο wow,άστα! :P πώς πάει η εξεταστική σ?εδώ στον αγώναααα...και ναι είμαι απο αθήνα :P έχω σκάσει και με το one piece,που τελικα έκανα τσατσιά και ξέρω τα βασικά που πρέπει να ξέρω... :P πωσ περνάς εσύ? :)

Dante80 → Erisadesu
Dropping by for random pic of the day...
[IMG]http://i44.photobucket.com/albums/f9/Dante80/1149102776821-1.jpg[/IMG]
kthnxbai

Erisadesu → Glastenen
επειδή είχε βάλει το λινκ με το coseplay...νόμιζα ότι του speedgrapher
ήταν άλλο το blog oh well...είσαι καλά;