Community Status Updates

Kenny → mono
So i herd u liek teh Rei...
[IMG]http://img6.imageshack.us/img6/3553/026f85b2ea935a36201789chp3.jpg[/IMG]
:P

Radagast → mono
Γράφω εδώ γιατί δεν νομίζω να είχε τέλος αν συνεχίζαμε στο thread, και θα έμοιαζε και με spam. Απ'την αρχή την άποψή μου είπα στο thread και την γνώμη μου, ούτε στην επέβαλλα ούτε χρειάζεται να παρεξηγήσαι για θεωρίες που έχουν άλλοι για τον εαυτό τους ή γούστο νομίζω. Οι θεωρίες που έγραψα μπορεί να μην καλύπτουν εσένα αλλά καλύπτουν πολλούς άλλους. Και μπορεί να μην το καταλαβαίνεις τώρα, αλλά όλα κάποτε φτάνουν σε κορεσμό. Και αυτό επηρεάζει άμεσα και το γούστο ανθρώπων συνήθως.
Και το point περί waltz with bashir ήταν απλά ένα παράδειγμα για να σου πω για κάτι παραπάνω που μπορεί να δώσει ένα animation σε σχέση με live action films. (που ούτως ή άλλως οι περισσότεροι τα έχουν λιώσει χρόνια, πριν αρχίσουν να βλέπουν animation-anime). Αν βλέπεις anime και animation όχι απλά για να διασκεδάσεις αλλά για να προβληματιστείς, τότε στο ίδιο genre ανήκουν αυτά, και για χάρη του παραδείγματος είναι ίδια, θα μπορούσα να είχα πει grave of the fireflies ή κάτι άλλο. Δεν θα άλλαζε τπτ. Όλα τα σοβαρά animation στην ίδια κατηγορία τα βάζω, η μόνη διαφορά είναι οι αλλιώτικες κουλτούρες άλλωστε. (πράγμα που ανέφερες)
Και ναι το σχέδιο και η ζωγραφική όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο με ελκύει περισσότερο εμένα και πιθανώς άλλους, ίσως είναι τελικά μόνο θέμα κορεσμού δεν το ξέρω αυτό σίγουρα. Το έχω δει το dreams όπως και άλλες 15 ταινίες από kurosawa btw που θεωρώ και τα περισσότερα mustsee, αλλά όλα φτάνουν σε κορεσμό κάποτε. (απλό παράδειγμα : είδα το ιταλικό son's room που είχε πάρει και χρυσό φοίνικα (2001 νομίζω) και μου φάνηκε μετριότατο γιατί πολύ απλά είχα ήδη καλυφτεί στο θέμα θάνατος από το Ikiru του Kurosawa και πολλά άλλα.) Κάπως εκεί έσωσε την κατάσταση το animation για μένα ώστε να παίρνω κάπως άλλα ερεθίσματα και να βάζω περισσότερο την φαντασία να δουλεύει. Χωρίς να σημαίνει πως αφήνω τα live-action. Πάντως όπως ξαναείπα για μένα μίλησα, δεν χρειάζεται να συμφωνείς.
Ο μέσος θεατής φαίνεται πεντακάθαρα από "σκέτα" στατιστικά στο νετ και σε μεγάλα sites/έρευνες αλλά και ποσοστά τηλεθέασης στον κόσμο, το τι βλέπει. Απλά στατιστικά είναι δλδ μαθηματικά. Δεν σημαίνει πως εσύ ανήκεις σ'αυτή την κατηγορία. Αλλά αν ανήκεις ή όχι το ξέρεις από μόνη σου, οπότε αν δεν έχεις την μύγα δεν χρειάζεται να μυγιάζεσαι. Αν δεν το δέχεσαι και πάλι, πάσο δικαίωμά σου.

moonheart → Ptomahawk
lol thnk u dear κ εσυ οτι επιθυμεις... δλδ τπτ αφου ειμαι σιγουρη οτι το μονο πραγμα π θα μπορουσες να ζητησεις παραπανω ειναι το φλουρι κ το βρηκες! :P >o<

Azathoth
→
Hikari-sama
hullo there dear. vasika ithela na se rotiso efoson ise apo athina ke esi apo pu agorazis tis figures su :P

laraska → hyuga
το λιγοτερο που μπορω να κανω για το καλυτερο ανιμε ...
οταν τελειωσεις να μας πεις την γνωμη σου στο θρεντ .

Shikamaru → Emmanouela
Emmy πανε κανε το τεστ με ποιο χαρακτηρα απο soul eater ταιριαζεις.πλακε ειχαν οι ερωτησεις!!!
εμενα μου εβγαλε την Maka να παρει τον Soul ηθελα!!!:emptyonexg1:

Shikamaru → miko-chin
ναι ongoing ειναι για την ακριβεια ειναι στο 119 επ να φανταστεις το μονο κακο στην σειρα ειναι η αρχη της που τα επ ειναι σαν filler και σε ξενερωνουν αλλα στην συνεχεια δεν ξεκολας απ΄την οθονη!!!μπα εγω ειμαι πιο πολυ του anime παρα του manga αυτη την στιγμη τα μονα που διαβαζω ειναι naruto,one piece,bleach.soul eater και hitman δεν ξερω για καποιο περιεργο λογο πιο πολυ με τραβανε τα anime,γουστα ειναι αυτα!!!!

Leon → zweistein
Ω ναι! Έχω ανεβάσει όλη τη σειρά στο gamato αν το θες. Keepers of the Maser λέγεται

mihalakis21 → Barbara
[COLOR=Black]γεια σου και σενα αν και αργησα και εγω λιγο να απαντησω :)[/COLOR]

miko-chin → Shikamaru
Κάτι έχει πάρει τ'αυτί μου για αυτή τη σειρά.Είναι ongoing?
Πάντως κάτι έχω πάθει τελευταία.Δεν βλέπω σχεδόν καθόλου ανιμε.Μόνο 3 συγκεκριμένα το Bleach το Skip Beat και το Toradora.Τελικά προτιμώ τα μάνγκα απο τα ανιμε.

°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Ποτε προλαβαινεις μωρε να διαβαζεις και να σβηνεις ταυτοχρονα ποστς του Κελμπορν?
χιχιχι