Community Status Updates
Cassiel → MitHuNa
Sugooooooooiiiiii:lovulovu::hahaha:.Θα το κάνεις ακριβώς ολόιδιο ή θα προσθέσεις και άλλες λεπτομέριες;
Feb 19 2009 16:30
AquaLayzeR → anime-dono
Ας τα λέμε καλά.Εγώ είδα το Fate stay night και το ichigo 100% αυτήν την εβδομάδα και ομολογώ ότι δεν περίμενα να είναι τόσο καλό το FSN.Ψάχνω να βρώ κανά παρόμοιο, έχεις να μου προτείνεις κάτι???Και περαστικά σου...
Feb 19 2009 16:30
miko-chin → red pyramid
δεν πειράζει.σ'ευχαριστώ και πάλι που έψαξες.Μια άλλη κοπέλα μου βρήκε κάτι sites και βρήκα κάτι πίνακες απο εκείνη την εποχή με ανθρώπους και έτσι είμαι μια χαρά.
Feb 19 2009 16:29
iristella → red pyramid
Oταν λες δεν έχεις δεί junjou εννοείς δεν ξέρεις από που να το κατεβάσεις ή από που να προμηθευτείς το manga??? Με έχασες λίγο. Γιατί από Links έχω να σου δώσω.
Για το yaoi cult έχουμε ήδη το group. Απλά απομένει μόνο να μετονομαστούμε σε επίτιμα μέλη. Για την προβολή δεν είναι κακή ιδέα.... Καθόλου κακή... (we are not letting you pick the movie though :hahaha:)
Feb 19 2009 16:19
red pyramid → miko-chin
Καλησπέρα καταρχάς.
Κατά δεύτερον, κοίταξα στη βιβλιοθήκη της σχολής μου αλλά δε βρήκα δυστηχώς κάτι συγκεκριμένο. Δυστηχώς και οι γνώσεις μου σε αυτά τα θέματα είναι πολύ λίγες οπότε δεν ήξερα κάποιο συγκεκριμένο συγγραφέα ή εκδοτικό οίκο για να ψάξω παρά μόνο πολύ γενικά στη μόδα και σε παλιότερες ενδιμασίες. Ειλικρινα λυπάμαι, ελπίζω να έχεις βρεί απο αλλού πηγές :/
Feb 19 2009 16:10
red pyramid → ayame
I don't know know really :/ I know the most famous fansub yaoi group is aarinfantasy so you can look in their site.
The whole seme-uke and rape thing....I can't explain from here :P it's a public place anyway. It has to do more about stereotypes more than anything else. I guess you should look at women's emotional and social state in Japan, since these things are written by and for women.
Feb 19 2009 16:06
Shikamaru → miko-chin
ναι δεν παιζει να σταματησω το Bleach οσο χαλια και να γινει απλως τωρα σταματησα να βλεπω το anime για να μαζευτουν καμια 10 επ και μετα θα το ξαναρχισω,παντως στην εικονα που postαρε η Teachan απο deviantart ο ulqi ηταν γαματος!!!!
παντως αν γουσταρεις αρχισε το Hitman Reborn η σειρα τα σπαει αγρια!!!!!!!!!
Feb 19 2009 15:35
anime-dono → Chasapos
Σχετικά με την dragonball chain. Δοκίμασε να αντιγραψεις τα dvd απο κάποιο PC που να έχει NEC αντιγραφικό η από κάποιο DVD-rom , κατά 99% τα dvd είναι οκ (την είχα πάθει και εγώ:canthelp:)
Feb 19 2009 15:17
endless_inspiration → Zoro
τελειωσα το Berserk!!!!
τι να πω.........αριστουργημα!!!
απο το σχεδιο μεχρι την ιστορια και τους χαρακτηρες ...πορωση!!!
που να βρεις σαν αυτο;;;;;
Υ.Γ. θελω και αλλο!!!:(
Υ.Γ.2. Griffith hater here!!!!!!!!
Feb 19 2009 14:28

This status update has reached the maximum number of replies allowed