Community Status Updates
zweistein → Leon
OMG OMG OMG!!! TO AVY ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΕΛΗΝΗ!!!
ποιος το ειχε γραψει να δεις.... εχω 1 volume απο ενα παλιο τευχος του 9...
Feb 19 2009 10:19
Adventurer → Gaia
Παει ενας χρονος απο τα posts σου στο thread των Fatal Frame (aka Project Zero). Τελικα τα επαιξες καθολου;:wis:
Feb 19 2009 05:04
Zauk-Lain-
→
Katan
τι κανεις μεσα εσυ?δεν εχεις διαβασμα?Ε???πως τα πας περνας κανα μαθημα η @@?
Feb 19 2009 01:39
Cassiel → Hitorinai Kokoro
Το ζευγάρι από Vampire Knight το είδα στις φώτο που ανέβηκαν και συμπλήρωσα τελικά ήδη ποιους αναπαριστούσαν.Αν είναι κάνω add στην λίστα στα extras τον Σωτήρη που ανέφερες ως Schoolboy. Αν είναι σε κάποια από τις φώτος που ανέβηκαν και δεν σου είναι κόπος υπέδειξε τον μου,onegai shimasu :) .Thanks:nod2:.
Feb 19 2009 01:24
Hitorinai Kokoro → lily
I'm sssooooo! Sorry. Δεν μπορώ να έρθω γιατί καταρχήν το Σάββατο έχω ιδιαίτερα λατινικά, Κυριακή γράφω στο φροντιστήριο Βιλογία και Δευτέρα γράφουμε αρχαία κατεύθυνσης στο σχολείο...Φανγκερλιστείτε με την ησυχία σας και ίγο παραπάνω και για 'μένα, Please^^ Eάν θέλετε να το επαναλάβετε το επόμενο Σαββατοκύριακο που ΔΕΝ θα έχω κάτι να διαβάσω, ΜΈΣΑ ^^
Feb 19 2009 00:54
Hitorinai Kokoro → Cassiel
O Sotiris aplo school boy itane, kai oso gia to zeugaraki apo to Vampire Night ksero mono oti o typos itane o Kaname-senpai kai i typissa i Yuuki. Ta kanonika tous onomata den ta ksero.
Feb 19 2009 00:51
°•πίΟu-πίΟu•°™ → papadevil
A τπτ. Προσπαθω παντα να αποτρεπω αθωους ανιμαδες απο fatal errors oπως το bleach. :P
Eiμαστε κ συνομηλικοι βλεπω
^^
Feb 19 2009 00:31
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Matu-san
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA XΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΛΛΛΛΛΛΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΟ ΠΕΣ ΧΑΖΕ!!
ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ :D
Feb 19 2009 00:28
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Matu-san
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA ΕΙΧΕΣ ΓΕΝΕΘΛΙΑ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΡΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ :D
Feb 19 2009 00:27
red pyramid → iristella
Well και ο Iason όμως είχε ένα πολύ ανδροπρεπή και επιθετικό τρόπο να αντιμετωπίζει το κάθε τι, ακόμη και τις πληγές του :/ Και δε το λέω ως αρνητικό, ίσα ίσα είναι απο τα πράγματα που μυο άρεσαν τόσο στο χαρακτήρα του.
Junjou δεν έχω δεί ακόμη δυστηχώς :( δεν εχω βρεί άνθρωπο να μου το δώσει
Όσο για το ps, εγώ το λέω ότι πρέπει να ονομαστούμε το yaoi cult του forum. μην σου πώ ότι πρέπει να ιδρύσουμε και ανάλογη οργάνωση :P
Feb 19 2009 00:06

This status update has reached the maximum number of replies allowed