Community Status Updates
sailock
→
Azathoth
καλησπερα,καταρχας ευχαριστω που απαντησες στο post, βλεπεις γνωριζω κατι λιγα ιταλικα και θα ηθελα να τα εξασκησω μαθαινωτας ταυτοχρονα την ιταλικη slang συνδηαζοντας και το γεγονος οτι πηγαινω συχνα ιταλια μου φαινεται ιδανικο
Feb 21 2009 09:34
Seraphimon-T.K. → LucyBR
Lucy-chan!!! Τι κανεις? Καλα? Καιρο εχω να σε δω :Ρ Εκτος αν εψω τυφλωθεί δλδ και δεν σε βλεπω στο μσν :Ρ χεχε!
Feb 21 2009 08:38
Seraphimon-T.K. → Nighteyes
Χαχαχα~! Αν δω Gintama στα ελληνικα ποτε, πιστευω θα εχει πλακα :Ρ Ειδικά αν ειναι λιιιιγο καφροι και οι μεταφραστες :Ρ Πιστευω τοτε το αποτελεσμα θα ειναι ΟΚ! Καλη τυχη με τον τυπα που θελεις να διαφθείρεις...εεε...εννοω να του ανοιξεις τα ματια :Ρ
Feb 21 2009 08:35
Millia → Adventurer
Γιατί συνήθως εκείνη την ώρα τσεκάρω διάφορα sites και forums. Βλέπεις, είμαι ξύπνια όλη νύχτα και κοιμάμαι τη μέρα.
Feb 21 2009 06:19
Seraphimon-T.K. → Yunancy
Χρονια πολλα Yuna-chan :3
Ότι επιθυμεις να το εχεις,και πανω απ΄ολα ομως υγεια!
Feb 21 2009 03:28
Azathoth
→
Hikari-sama
san emena prepi na ise i think. eh ke 1 xrono mikroteri den kani idieteri diafora :P
Feb 21 2009 02:17
Erisadesu → samurai_pizza_dora
τι σύνδρομο έπαθε;
(μπορεις να παίρνεις εμένα τηλέφωνο αν θες)
Feb 21 2009 02:12
moonheart → samurai_pizza_dora
ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΩΡΗ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΩ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΟΥ. ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΛΛΟΥ.
Feb 21 2009 01:51
Zoro → mono
[IMG]http://www.roflcat.com/images/cats/AngryCat.jpg[/IMG]
Θα σε φτιάξω εγώ,θα δεις...αλλά όχι τώρα που σε έχω ανάγκη...πιο κει.:ureshii::hehehe:
Επίσης...τι βλέπουν τα ματάκια μου;:hiding_something:...και μετά λες εμένα hentai...ts ts ts υποκρισία,γι αυτό ξέρεις πιο πολλές ταινίες από μενα.:canthelp:
Feb 21 2009 01:00
MitHuNa → Cassiel
vasikaa twra p to skeftomai xe xee mias k eisai toso tsakalaki sta cosplay 8a me voithiseis na kanoume thn stoli claymore!!! 8A NTI8W CLAYMOREE
Feb 20 2009 22:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed