Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → Ritsuka

[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/2257-%D0%FE%F2-%ED%E1-%EC%F5%DE%F3%F9-%EA%DC%F0%EF%E9%EF%ED-%F3%F4%E1-anime%3B.html"]Click here, imouto-chan.[/URL]
Feb 22 2009 02:26
Photo

°•πίΟu-πίΟu•°™ → Tea-chan

Τελικα καλο μαναρι ο Dark ^^ Ωραιο ηταν το dn angel aλλα μου θυμισε καπως το Kamikaze kaitou jeanne. Eχει και καποια κενα στην ιστορια του αλλα δεν πειραζει γιατι καθε φορα που εβγαινε ο Dark (Και ο Hiwatari στο τελευταιο επεισοδειο-αλλο μαναρι εκει) τα ξεχνουσες αυτα. Εφαγε σκατα και η χαζοβιολα (risa) που γουσταρε στην αρχη κ πολυ το φχαριστηκα! Riku FTW!
Feb 22 2009 02:07
Photo

xxnioxx

hi ... ^^
Feb 22 2009 00:06
Photo

dbgoku → Yunancy

Χρονια πολλα!!!!Πανω που σκεφτομουνα οτι εχουμε καιρο να τα πουμε ειδα οτι εχεις και γενεθλια!(πολυ αγενες εκμερους μου!xD)
Feb 21 2009 23:47
Photo

GkLoc → Griffith

Χαιρετω αλλο εναν Berserk fan,καμμενος και εσυ με την σειρα?Εμενα ειναι το αγαπημενο μου manga,λιγο με ενοχλει το Username σου αλλα δεν πειραζει(Πολυ μισητος χαρακτηρας ρε παιδι μου),Guts FTW και Happy to meet iu
Feb 21 2009 23:36
Photo

Blaez → morpheus

Κώτσο εσυ είσαι ? :P
Feb 21 2009 23:15
Photo

1oneiromono → Seraphimon-T.K.

Οι παλιες αγαπες... over+600 digimon:tensai: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=sOEMJTgA77Y&feature=related"]YouTube - all digimon[/URL] με εκανε να πεθημισω το digimon 1 στο PS1 :/
Feb 21 2009 21:59
Photo

Hellraider → Loke

No problem:riiight:Περιμένω στοιχεία:try:
Feb 21 2009 20:59
Photo

Seraphimon-T.K. → LucyBR

Α ωστε έτσι! Καλα ειμαι και εγω.... Το τελειωσα και μαρεσε αρκετα και θα ηθελα και δευτερη σεζον! Αλλα απ'οτι καταλαβα δεν θα κανουν ε? Εσυ το Innocent Love να δεις :Ρ Ειναι πιο χαλαρο απο το Last Friends αλλα ηταν ωραιο :D
Feb 21 2009 20:27
Photo

Whitelighter → odin

Επ! Τρελέ χημικέ! Δεν το 'χα πάρει πρέφα ότι έγινες γλόμπος! :P Συγχαρητήρια κι εύχομαι να τελειώσεις το έργο που κάποτε άρχισε ο πρώην Global Moderator YaTa, νυν V.I.P. Member! :D
Feb 21 2009 20:13
Photo

Cassiel → MitHuNa

:oo:!Ευτυχώς διάλεξες "έυκολο":hot:.Πλάκα κάνω. Όλα γίνονται αρκεί να το θέλεις. Ελπίζω να το έχει αποφασίσει για τα καλά όμως, και να μην αλλάξεις στην πορεία:Blissfull:.Ποια συγκεκριμένα απ'όλες τις Claymore σκοπεύεις να κάνεις;Αν είναι στείλε πμ με λεπτομέριες, καθώς και με πιο τρόπο σκέφτηκες (αν πρόλαβες βέβαια μιας και είναι νωρίς) να προσεγγίσεις την δημιουργία της στολής, ή κάνε με add στο msn (e-mail στο προφίλ μου) για να ασχοληθούμε με το θέμα. Btw ερώτηση ή απαίτηση ήταν το να σε βοηθήσω,γιατί δεν είδα πουθενά ερωτηματικά:thatsit:;
Feb 21 2009 19:34
Photo

Loke → Hellraider

αμα δε σε ενοχλει.. δε θα σου πω ψεματα απλως με βολευει να τα εχω και σε dvd για back up.
Feb 21 2009 19:11
Photo

endless_inspiration → Yunancy

χρονια πολλα !!! να τα εκατοστησεις!!!
Feb 21 2009 18:23
Photo

Adventurer → Yunancy

[img]http://www.grandprofile.com/Myspace_Comments/Events_And_Occasions_Comments/Happy_Birthday_Comments/images/Happy-Birthday-28.gif[/img]
Feb 21 2009 18:21
Photo

Hellraider → Loke

Θες να σου επιστρέψω τα dvd της αλυσίδας σου;
Feb 21 2009 18:11