Jump to content

Community Status Updates

Photo

Adventurer → Chasapos

Just making sure you saw [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-search-downloads/4267-%C1%F0%EF-%F0%EF%F5-%EC%F0%EF%F1%F9-%ED%E1-%EA%E1%F4%E5%E2%E1%F3%F9-%E1%F5%F4%EF-%F4%EF-anime-manga%3B-134.html#post291116"]this post[/URL] ;)
Mar 05 2009 23:35
Photo

tsintori → Umi no Ossan

Λέει το παιχνιδάκι; Από trailer είδα ότι είναι καλό!!!!!!
Mar 05 2009 23:30
Photo

Erisadesu → Pain_GodRealm

επειδή είμαι υπουργός προπαγάνδας και βασανιστηρίων στην κυβέρνηση αυτού του φόρουμ... [url=http://www.anime.gr/forums/k-e-h-k-comic/]K.E.H.K. The Comic - .aNiMe//GR Forums[/url]
Mar 05 2009 23:29
Photo

Neuro → iristella

Kukuku επεστεψα οστε να φερω τον τρομο XD εγω ειμαι ετιμος εδω και 5 μινες πιγενω karate ! Οποτε εχω πιθανοτιτες επιβιοσεις ! Στο επομενο meeting που θα ειμαι ειναι οι προβολες και το επερχομενο cosplay...θα σε περιμενω kukuku
Mar 05 2009 23:05
Photo

Ankaa → sasukeftw

ελπιζω να ερθει πιο γρηγορα ;) την επομενη φορα εγω και ο Ravente θα κανουμε αληθινα cosplay :) και θα κατσουμε παραπανω :)
Mar 05 2009 22:56
Photo

denvertz007

Για ενα καναλι οπως το Σκαι,σε οτι αφορα τα κινουμενα σχεδια Ιαπωνικης παραγωγης,καλο ειναι να προβαλει σειρες κινουμενων σχεδιων Ιαπωνικης παραγωγης,οι οποιες να ειναι καταλληλες για τα παιδια.Σειρες οπως:"Η Αννα το κοριτσι της χαρας"(Akage no anne),η"Αννετ το κοριτσι των Αλπεων",η"Χαιντι",η"Εμιλυ του ανεμου"(που ειναι βασισμενη στο οπμωνυμο μυθιστορημα της Καναδεζας συγγραφεας Λουσι Μοντ Μοντγκομερι,η"αγαπημενη πριγκηπισσα Σαρρα",και αλλες τωρα που δεν θυμαμαι.Και καλο ειναι αυτες οι σειρες,να προβαλονται μονο το πρωι του Σαββατου,και οχι αλλες ημερες.Τωρα μαλιστα που τα αλλα Ελληνικα τηλεοπτικα δικτυα,προβαλουν ηλιθιες σειρες κινουμενων σχεδιων Αμερικανικης παραγωγης,που προσβαλουν βαναυσα την νοημοσυνη των παιδιων,αλλα και των μεγαλων.Ευχομαι αυτο που προτεινα,οι υπευθυνοι του Σκαι,να το κανουν πραγματικοτητα.Στο χερι τους ειναι να εκμεταλευτουν αυτην την ευκαιρια.Περιμενουμε.Ευχαριστω...
Mar 05 2009 22:51
Photo

sasukeftw → 0pr0phet

aww nice to meet ya:P apisteuti i stoli sou btw!:) poli kali i stoli sou btw;p idika enas filos mou pou exei kolima me usop epa8e plaka! nai eixa psiloskasei me tin roba kai eipa n tin bgalo apo pano gia ligo:P
Mar 05 2009 22:44
Photo

iristella → Serestrum

Κιll everyone....... Leave no one alive.......... [IMG]http://i145.photobucket.com/albums/r231/patriotsbabe5412/Pictures/evil.gif[/IMG]
Mar 05 2009 22:25
Photo

MisaYoshiko → mysticismlover

e nai ligo sevasmo sthn palia.... :P
Mar 05 2009 22:25
Photo

Radagast → Serestrum

Καταρχάς να τελειώσεις Texhnolyze. Από κει και πέρα, dead leaves και mind game από movies/ovas, ίσως και κάνα key the metal idol μιας και έχεις δει ήδη SEL αν και είναι λίγο αργό σε κάποια επεισόδια. Απο καινούρια οπωσδήποτε το casshern sins. Τώρα καθαρά για mystery/horror μετά το Mononoke και το 100stories (requiem from darkness) που είναι μάλλον τα καλύτερα, δες και το mushishi που είναι mystery/fantasy. Και αν θες και ένα mystery/φιλοσοφικό τσέκαρε το Kino no tabi που είναι μικρό και αυτοτελές (σαν mushishi δλδ) αν και τελείως διαφορετικό απ'ότι έχεις δει ως τώρα μάλλον. Και αν θες γενικό scifi recommendation με καλή πλοκή και δράμα δες Terra E.. και Planetes για αρχή που είναι και μικρά πριν πας σε κάνα μεγάλο όπως το Legend of galactic heroes.
Mar 05 2009 22:05
Photo

Satou no Kumo → Dxs

sank you.το πιστευεις πως ειναι το πρωτο μου;χαχα δεν εχω διαβασει κ πολλα μανγκα αλλα ξερω απο photoshop :)
Mar 05 2009 21:51
Photo

Serestrum → iristella

[IMG]http://f.imagehost.org/0680/1275.jpg[/IMG]
Mar 05 2009 21:49
Photo

0pr0phet → sasukeftw

ela np ;) ola kala egw esu? nai se eida kai se kamarwsa alla eixes kanei mikro spoiler (to shma ths uchica sthn plath) egw hmoun o sogeking ;)
Mar 05 2009 21:48
Photo

mysticismlover → sasukeftw

πλ αίμα βρε αδερφέ =Ρ
Mar 05 2009 21:45
Photo

EarlCainHargreaves → DevilMayCry

[COLOR=Teal]Όταν λες που θα πάω???Βλεπώωωωωω φανατικά!!να δούμε πότε θα πατήσουμε κι εμείς τα ποδαράκια μας στα άγια χώματα της Ιαπωνίας...Δεν βλέπω την ώρα[/COLOR]:ureshii:
Mar 05 2009 21:23