Community Status Updates
Serestrum → Anelis
[url=http://www.sendspace.com/file/7yqikq]Send big files the easy way. Files too large for email attachments? No problem![/url]
4ooo.... καθε βδομαδα σχεδον και ενα πλεον.
μεσα στο μαρτη μαλλον τελειωνει οριστικα η σειρα.
^_^
Mar 06 2009 15:54
GkLoc → tsintori
Υο temmeeee....
Που εισαι ρε???
Πως πανε τα διαβασματα?Ειμαστε ετοιμοι για πανελληνιες?Εγω απτην αλλη λιονω στο διαβασμα στο δευτερο τετραμηνο διοτι στο πρωτο τα παραεχεσα,εχω και φορντιστιρια και γυμναστηριο,οποτε ελευθερος χρονος ΚΑΘΟΛΟΥ!
Mar 06 2009 15:47
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Xa0s
Καλα ειμαι ρει μια χαρα περασα εννοειται!! Αυτη τη φωτο την εχω εδω και μηνες και τη θαυμαζω καθημερινα..Ρε τι μαναρος ειναι αυτος; Πωωωω απιστευτο κουκλι και ενα καλο κοσπλευ του Γκαρα δεν εχω βρει ποτε.. Ολα τα καλα στο ιμο πανε..
Mar 06 2009 15:42
Serestrum → Radagast
πωπω... βιβλιο εγραψες... εχει να πεσει κατεβασμα παλι... καλα δεν βιαζομαι... αργαααααα...
φχαστω παρα πολυ!!!
Mar 06 2009 15:41
dennisuke → DevilMayCry
Δεν τις είδα γιατί είχα σταματήσει να βλέπω το ανιμε κάπου στο 63ο επεισόδιο του shippuden στα fillers εκεί με τον Sora. :hihi2:
Για τον Pain λες; Εγώ πάλι δεν καίγομαι να μάθω τι μπορεί να κάνει. Πιο πολύ με ενδιαφέρει πως αναπτύσσουν τις τεχνικές τους οι δικοί μας x[d} καθώς περνάει ο καιρός.
Τον Jiraiya ποτέ δεν τον συμπάθησα οπότε θα μας κάνει τη χάρη αν πεθάνει. :)
Με τον Kishimoto όμως δεν μπορείς να είναι σίγουρος αν οι νεκροί ξαναεμφανιστούν σαν φαντάσματα καμιά φορά στο μέλλον.
Αυτό που με ενδιαφέρει εμένα είναι τι θα γίνει με το θέμα του Kyubi. Για πόσο θα στρογκυλοκάθεται στο στομάχι του Naruto; Αν θα καταφέρει να απορροφήσει τη δύναμή του ή οτιδήποτε τελοσπάντων. :uhh:
Mar 06 2009 15:39
Serestrum → iristella
το μαμωτριανταφυλλο να μην το δω.... να μην το δω...
εχω μια φημη...
Mar 06 2009 15:37
°•πίΟu-πίΟu•°™ → iristella
Xaxaxa ναι ρε ολα καλα κι εδω, θα τις παρεις τις φωτο.. νομιζα σας τις ειχε ηδη στειλει η Εμα...
Να τις ανεβασουμε στο gallery να τα δουνε ολοι αυτα τα τρελα αγορια με το τριανταφυλλο xD
Mar 06 2009 15:08
Nighteyes → Kenny
Χαίρομαι που σ' έκανα και γέλασες(Εγώ πάντως έκλαιγα μέσα μου όταν τα έγραφα.:bahhh:) και περισσότερο που με καταλαβαίνεις αφού πέρασες κι εσύ τα ίδια. Και να σκεφτείς ότι ήμουν κάπως προετοιμασμένη γιατί μου είχαν πει να μην περιμένω πολλά. (Πολλά... Χίλιες φορές τα fillers του naruto ή του bleach. Εκείνα τουλάχιστον είναι αυτό που είναι. Δεν το παίζουν ψαγμένα.)Έριξα και μια ματιά χθες στο anidb τις βαθμολογίες των reviews, και οι μισοί του έδιναν πάνω από 9. :uhh:Ποιοι τα γράφουν αυτά; Τα εννοούν ή μας δουλεύουν; Γιατί βλέπουν anime; Το τόλμη και γοητεία ακόμα παίζει απ' όσο ξέρω. Εκτός από το Saikano έχουν δει άλλο anime πέρα των hentai;
Δεν θα πάρω ποτέ απάντηση στα παραπάνω, αλλά θέλω να πάρω στο εξής: Γιατί μπήκε η Chise σε God mode στο heal/hurt; Ήταν συνειδητή η επιλογή της, ή την ψηφίζανε χωρίς να έχουν δει το Saikano;
Mar 06 2009 15:08
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Zoro
ahahahahahhaha κριμα ρε γαμωτο που φευγεις, τωρα ποτε θα κατεβεις? Ποιον θα χουμε να ζαλιζει το Γιαννη γτ δεν του πηρε τριανταφυλλο; ααααχ...
Ναι, της εμας ηταν η φωτογραφικη... Τις πηρατε τις φωτο? Αμα ειναι θα τις ανεβασω...
Στην μισα τις υποσχεθηκα τις φωτο την ωρα που τις τραβουσα....
Αnd i will never take back my word. Thats my way of the ninja
[I]-Naruto Uzumaki
[/I]
Mar 06 2009 15:07
1oneiromono → mercyless
[B]Αν ψαξεις στο sub-forum j-music ολο και κατι θα βρεις (gazette,unsraw,girugamesh ect...) topics,
btw αν ψαχνεις να κατευασεις καμια συναυλια των gazette απο torrent εχω να σου πω (προσφατα το εψαχνα):P[/B]
Mar 06 2009 14:18

This status update has reached the maximum number of replies allowed