Jump to content

Community Status Updates

Photo

EarlCainHargreaves → DevilMayCry

[COLOR=Teal]λολ ο αδερφός ιγμόριο δεν είναι μικροβιάκι ίσως..Σε μένα αναφέρομαι αυτό έχω και δεν λέει να γιατρευτεί..σνιφ σνιφ και δν μπορούσα να τραγουδήσω και σήμερα που είχα τη χορωδία με πίεζαν να μιλήσω...ΧΟΧΟΧΟΧΟΧΟ φάση είχε τέτοιο κακομαθημένο ρόλο δεν έχω ξανακάνει!!!:calm::laugh:[/COLOR]
Mar 07 2009 01:11
Photo

DevilMayCry → EarlCainHargreaves

Otan les ιγμόριο se pion anaferese ston aderfo sou ????????

Mar 07 2009 01:03
Photo

Seirios → MisaYoshiko

καλά ναι έχεις δίκαιο..είναι κάπως αργά για να αράξεις ώρα....
Mar 07 2009 00:59
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

btw πιου πιου μου κοίταζα την υπογραφή σου και η εικόνα μαζί με τα γράμματα είναι εκτός ορίων... Κάνε κάτι γι αυτό Please...
Mar 07 2009 00:40
Photo

Dante80Nighteyes

Καλησπέρες...^^ Δεν νομίζω πως αναφέρθηκα καν στο σχέδιο για την σειρά, μιας και έτσι και αλλιώς αυτό προσομοιάζει αυτό του Takahata στο ομώνυμο manga. Από εκεί και πέρα, όπως έγραψα αυτή η σειρά (όπως και άλλες σαν το kiminozo, το NGE, το elfen lied κτλ) λειτουργεί σε love it/hate it basis. Δλδ, ή θα σου φανεί φοβερή, ή [U]υπερβολικά[/U] αποκρουστική. Αυτό είναι καθαρά προσωπικό θέμα (ο καθένας με την τρέλα του) οπότε δεν υπάρχει και κανένας λόγος περαιτέρω αναλύσεως...;) Χαιρετούρες, Γιώργος...^^
Mar 07 2009 00:35
Photo

iristella → Serestrum

You may close your eyes αν σε ενοχλεί τόοοσο πολύ....... Δεν ξέρω κατά πόσο θα βοηθήσει την φήμη σου αυτό though XDDD
Mar 07 2009 00:32
Photo

iristella → °•πίΟu-πίΟu•°™

Τις φώτο τις πήρα.... Την επίμαχη δεν πήρα μόνο..... Ανυπομονώ να την δω δημοσιευμένη..... XDDD
Mar 07 2009 00:31
Photo

Seirios → MisaYoshiko

eee ta kalutera xaneis..ekei peftei to gelio..
Mar 07 2009 00:18
Photo

Satou no Kumo → Dxs

aww thnx!δεχομαι παραγγελιες.λολ
Mar 07 2009 00:15
Photo

NighteyesDante80

Επειδή δεν έχω σκοπό να ανοίξω thread για το Saikano(Το θεωρώ λίγο άσχημο να δημιουργήσω ένα topic μόνο και μόνο για να θάψω ένα anime) ήθελα μόνο να σου πω τα εξής: Το σχέδιο του Saikano δεν με ξένισε όπως πιθανόν να νόμισες, το βρήκα αρκετά συμπαθητικό. Για μένα όπως και να χει αυτό είναι δευτερεύων λόγος για να κρίνω αυτό που βλέπω. Ούτε η γενικότερη υπόθεση. Αυτό που με ενόχλησε είναι οι χαρακτήρες και η υπόθεση που αφορούσε τις μεταξύ τους σχέσεις. Για να αναφερθώ και στην Chise, αφού από κει ξεκινήσαμε λόγω του παιχνιδιού, εμένα προσωπικά ο χαρακτήρας της με θίγει ως γυναίκα. Αυτά. Δεν θέλω να αναπτυχθώ περισσότερο. Το manga που αναφέρεις δεν το έχω διαβάσει αλλά μπορεί να το κάνω μόνο και μόνο γιατί πιστεύω ότι το anime ήταν κακή μεταφορά του και θέλω να το σιγουρέψω.
Mar 07 2009 00:10
Photo

LucyBR → EarlCainHargreaves

πες το ψεμματα! η συγκεκριμενη τυπισσα που λεγανε ηταν old enough για να ναι μανα του.. >_> i mean wtf ppl? αλλα srsly με τις epic fail βλακειες που γραφονται μονο να γελασει μπορει κανεις με ολα αυτα! XDD
Mar 06 2009 23:45
Photo

Shikamaru → iristella

εγινε Iri δεν το ξερα,σου εγγυομαι οτι δεν θα ξανασυμβει!!!
Mar 06 2009 23:22
Photo

iristella → Shikamaru

Shikamaru kun σου έσβησα ένα ποστ στο bleach latest chapter... Please έχε κατά νου ότι post του στύλ [quote] +1, + 10, +1000 θεωρούνται σπαμ και σβήνονται αυτόματα. Καλή συνέχεια σου εύχομαι και καλά να περνάς.
Mar 06 2009 23:07
Photo

Radagast → Adventurer

Πω μ'αρέσει που μου λες για Balsa, haha. Ελπίζω να το βλέπεις/είδες. Anyway θα σταματήσω μάλλον με το heal/hurt γιατί νομίζω είναι λίγο ότι νάναι. Οι πραγματικά καλοί chars, τρώνε όλο αρνητικά μέχρι που ψοφάνε ενώ οι πιο μούφες γίνονται god... πολύ woot.... Μα να σκοτώνετε Ginko και medicine seller? lol. Λογικά και Balsa σύντομα.
Mar 06 2009 22:32
Photo

EarlCainHargreaves → LucyBR

Lol αυτό δεν θα το πίστευα με τίποτα..ο Ryo φαίνεται πολύ γλυκούλης και καλούλης για να δαγκώνει τη κάθε μια άκυρη στα παρακμιακά clubάκια αλλά είναι να μην παθαίνεις akira shock όταν σου λένε πως ο Kame-sama έχει ένα κάτι με τις μεγαλύτερες???!!!
Mar 06 2009 22:23