Community Status Updates
MisaYoshiko → mysticismlover
αα καταλαβα...αλλα ουτε εσυ προλαβαινεις γτ σχολαμε 9 και 9 ξεκιναει η προβολη και θα στησεις κ την μικα..και σχολη ν πηγαινα εγω δηλαδη δε θα προλαβαινες
Mar 10 2009 15:24
mysticismlover → MisaYoshiko
οχι οχι εσυ οκ κατσε εκει π εισαι =Ρ
απλα ο τιμ μ λεγε πριν ερθς σε σενα ν πηγαιναμε σε σεκς σσοπκ μετα στ σχολη σ ν κνει εκπληξη σε ρανια
τσπ θ τ κανουμε τν αλλη βδομαδα νο προμπ
απλα κ εγω ο,τινανιζομαι απειρα πφφφφφφφφφφφφφφ =Ρ
Mar 10 2009 15:21
οτι εκανες δυο κομεντς πριν προλαβω να σου απαντησω και καλα:Ρ κατσε ρε γτ ακυρο? εγω τι σχεση εχω? στην ρανια δεν ηθελε να κανει εκπληξη?
Mar 10 2009 15:12
τι είναι το double posting ?:O και πότε το έκανα εγώ ? χεχ . κάτσε εσύ σχολή δε θα πας άρα λέω άκυρο σε τιμ γ σμρ .ήθελε να πάμε να χαζέψουμε σε σεκς σσοπ =Ρ
Mar 10 2009 15:08
Θα ηθελα να σου θυμησω οτι τα vms αφου αποτελουν δημοσιο κομματι του φορουμ επομενως απαγορευονται και σε αυτα τo double posting:P
hahahaha
9 σχολαμε σημερα
Mar 10 2009 15:03
να σου πω επδ θέλει ο τιμ να κάνει εκπληξη στη ράνια ,έχετε μαζί μάθημα σήμερα;τι ώρα σχολάτε;
Mar 10 2009 14:58
είναι βαρέα και ανθυγειινά η εργασία σου μαωούλα μου xD
Mar 10 2009 14:57
ichigo13 → Zoro
[url=http://www.youtube.com/watch?v=NkYYYew8CUI]YouTube - BERSERK ~Forces~ by Susumu Hirasawa[/url]
Mar 10 2009 12:37
EarlCainHargreaves → Megi ♥
[COLOR=Purple]Είναι να μην με τραβάνε τέτοιοι χαρακτήρες<3[/COLOR]
Mar 10 2009 11:58
Megi ♥ → EarlCainHargreaves
Είναι! Γιατί συνήθως όλο κάτι τέτοιους διαλέγεις :hahaha: (όχι ότι υποτιμώ το γούστο σου το κάθε άλλο μάλιστα :nbleed:)
Mar 10 2009 11:21
LucyBR → himawarinosekai
πως θα μπορουσες να πεσεις εξω?? of course it's Kame! :wooi2:
O______O eeeeeh?? doushite??? :nanana::nanana:
μα γιατι να φυγει???? T^T T^T *depressed*
*sigh* ας ελπισουμε τουλαχιστον να μη χαθει... να κανει κανα αλλο project at least! :deadga6:
Mar 10 2009 00:29
EarlCainHargreaves → Megi ♥
[COLOR=Purple]Ναι αλλά τους υπόλοιπους ούτε να τους βλέπω...Hell god τόσο obvious πιά??Για τον Japan σου είχα πει ότι μ'άρεσε σαν char!!![/COLOR]
Mar 10 2009 00:21

This status update has reached the maximum number of replies allowed