Jump to content

Community Status Updates

Photo

Zoro → Ephialtes

Congrats,επιτέλους ένα καλόγουστο avatar...ες φδγ.:wooi2:
Mar 09 2009 19:21
Photo

Seirios → Serestrum

[IMG]http://i39.tinypic.com/avs8zk.jpg[/IMG]
Mar 09 2009 19:09
Photo

Kon_Okami → red pyramid

MHHHHHH!!!! OXI Bishonen στο profile μου. Άμα τα δει η megi δε με ξεπλένει ούτε ο Ιορδάνης ποταμός μετά. Για χρόνια θα με δουλεύει. Όσο για τον πονοκέφαλο περαστικά :(
Mar 09 2009 19:03
Photo

Umi no Ossan → tsintori

Δυστυχως το παιχνιδι θα το δω σε 2 μηνες που θα γυρισω Ελλαδα.....
Mar 09 2009 18:32
Photo

Kurosaki_Angellust → Mushroom

πιο μοντελο ειναι ο μεικτης που πουλας και ποσο τον πουλας?
Mar 09 2009 17:06
Photo

EarlCainHargreaves → DevilMayCry

[COLOR=Teal]Εγώ πεθαίνω για Ιάπωνα, Έλληνα και Αυστριακό ο ιταλός είναι για ξύλο μου σπάει τα νεύρα με τα μακαρόνια του..Αμερικανός και Άγγλος αρκετά καλοί ως χαρακτήρες θέλουν περισσότερες σκηνές(βαρέθηκα να βλέπω Ιταλό και Γερμανό ο Ιάπωνας να μείνει στη σκηνή) ωστόσο δεν με ενθουσιάζουν και τόσο το αμερικανάκι και το αγγλάκι!![/COLOR]
Mar 09 2009 16:54
Photo

ssjchris → Hajime_Saito

ευχαριστω πολυ!!:)
Mar 09 2009 16:43
Photo

Radagast → Adventurer

Καλημέρα. (Χαχα) μ'αρέσει που μου κάνεις και την "τιμή" τρελέ. :) Anyway ty αλλά δεν πειράζει και να πεθάνει μην τρελαίνεσαι (συνήθισα λίγο την κουφή λογική του game), καλύτερα άσε τα heal/hurt και δες το απλά κάποτε. ^^ Αν βλεπέις γενικά αργές σειρές με καλό slice of life και στοιχεία ρεαλισμού, δεν παίζει να μην το εκτιμήσεις. Και δεν χρειάζεται να το δεις fast και ένα επεισόδιο ανά 1-2 μέρες μια χαρά είναι. :)
Mar 09 2009 16:23
Photo

red pyramid → Kon_Okami

Ποια είναι η ******* ? :P Και μην απειλείς τη κοπελιά (ναι, τη Glastenen λέω) μέσα απ' το προφίλ μου γιατί θα αρχίσω να ποστάρω bishonen και εδώ και τότε θα γίνει χαμός (ναι ναι, πονοκέφαλο έχω και δε ξέρω που να ξεδώσω...)
Mar 09 2009 16:16
Photo

tsintori → °•πίΟu-πίΟu•°™

Γεια τι γίνεται!!!!!!!!! Είχατε meeting;;;;;
Mar 09 2009 14:59
Photo

Hajime_Saito → ssjchris

[URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/6278-one-outs-nobody-wins-but-i.html"]One Outs[/URL]
Mar 09 2009 14:39
Photo

Kon_Okami → red pyramid

Μια χαρά δε λες τίποτα. Της ******* έγινε. Κρίμα που το χασες. Δεν πειράζει όμως. Έρχεται το άλλο να περάσουμε καλύτερα :P P.s. Ε ψιτ εσύ η από κάτω μου με τις καμέλιες...ναι ναι εσύ Madam Glastenen...κανόνισε να χάσεις κι αυτό επίσης. Με τα δίκανα θα σε κυνηγάμε:bahhh:
Mar 09 2009 14:27
Photo

Glaurung → Daf_Chan

και γω καλά είμαι , με διαβάσματα πολλά . Το καλό είναι ότι τελευταία αρχίζω να διασκεδάζω με τις ασκήσεις των μαθηματικών κατεύθυνσης και να μην τις βλέπω βαρετές ( απαραίτητη προϋπόθεση για να σκίσω στης εξετάσεις ^^) . Κατά τα άλλα , πολύ ρουτίνα . Καθημερινές διάβασμα και ιδιαίτερα , Σάββατο προβολές με τον φίλο μου ( τελευταία είδαμε το «στη φωλιά του κούκου » , αξίζει να την δεις αν δεν το έχεις ήδη κάνει ) και Κυριακή 3ωρα παλούκι διαγωνίσματα στα μαθηματικά κατευ. Εσύ πως τα πας με τα διαβάσματα ? Ευχαριστημένη γενικότερα ? Μην σκοτώνεσαι πάντως στο διάβασμα , δεν είναι αυτό το θέμα . Το ζητούμενο είναι να έχεις αναπτυγμένο το κριτικό πνεύμα και όχι τόσο να είσαι μια απλή αποθήκη πληροφοριών . Ζήσε τη ζωή σου τώρα που είσαι δευτέρα γιατί μετά είναι το πρόβλημα (ακούγομαι σαν παππούς :P ) .
Mar 09 2009 14:26
Photo

ssjchris → Hajime_Saito

απο πιο ανιμε ειναι το avatar σου??
Mar 09 2009 14:10
Photo

DevilMayCry → GkLoc

Giati to barefikes ????
Mar 09 2009 13:54