Jump to content

Community Status Updates

Photo

mysticismlover → MisaYoshiko

ξεχασα ν σ πω οτι χθες τ βρδ ειδα κιρκη κ μ δωσε μσν κ μιλαμε τρ =Ρ μ ρωταγε κ γ σενα ( στ @@ μ τ 3πλο ποστ xD)
Mar 10 2009 16:16
Photo

και με τ π βγηκα offline μ εκανε unbock =D
Mar 10 2009 16:13
Photo

βρε μανια με τη μανα μ =Ρ εντωμεταξυ η μικρη με τ π τς εστειλα μ λεει μετα απο 15 λεπτα κ ενω δ μ ειχε μιλησει καθολου brb κ μ εκανε block στανταρ =D ελεος?
Mar 10 2009 16:12
Photo

Yunancy → illouminous69

[COLOR=DarkOrchid][B]ευχαριστω για το add!τι κανεις?[/B][/COLOR]
Mar 10 2009 16:09
Photo

Yunancy → the goblin

[COLOR=DarkOrchid][B]ναι μωρε αντε να ερθουν οι παννεληνιες να τελειων επιτελους λολ για πες κανα νεο,εγω αυτες τις 3 μερες ολο εξω ειμουν γιατι ηρθε ενας ιαπονας που γνωριζα απο το ιντερνετ και επρεπε να τον ξεναγισω στα μερη λολ ασε πεταξα κατι καλλους απο το περπατημα...λολ[/B][/COLOR]
Mar 10 2009 16:08
Photo

Yunancy → DevilMayCry

[COLOR=DarkOrchid][B]καλα ειμαι!εσυ?απλα μωρε δεν πολλυ μπαινω ιντερνετ λογω διαβασματων ΧΔ ναι μου αρεσει πολλυ ο Ρε'ι'τα! βλεπω οτι εχουμε 2 κοινα,σου αρεσει ο ναρουτο και το φοβερο devil may cry![το 3 τα σπαει][/B][/COLOR]
Mar 10 2009 16:06
Photo

κοτοπουλο μπλιαχ :Σ βεβαια μπορω μια μερα να σου φτιαξε τεριγιακι κοτοπουλο =Ρ ειπαμε μονο ασιατικα φαγητα κανω καλα =D
Mar 10 2009 16:03
Photo

MisaYoshiko → mysticismlover

αμα σ πω οτι προτιμω μπουκιτσες κοτοπουλου στα καρβουλα με λεμονακι τι θα μ πεις?:Ρ
Mar 10 2009 16:01
Photo

μονο εγω δν εχε δει μπγκ ιν τζαπαν? :Ο χεχ αν κ τ λεω εδω κ ποσο καιρο οτι θ δω =Ρ βσκ κοιτα οταν παιρνω γιαπωνεζικα απο το μαρινοπουλο ειναι τελεια =Ρ τωρα δν ξερω θα δειξει xD
Mar 10 2009 15:59
Photo

μην τολμησεις κ δν ερθεις!!!! εβαλα τη μανα μ να παει να βρει χοιρινες μπουκιτσες για παρτη σ !!!
Mar 10 2009 15:51
Photo

ξερω γω? αμα εχετε κανονισει δε νμζω να μην ερθει..οσο γ μενα θα δω τι ωρα θα φυγω απο δω κκ θ κανονισω..θα σε κανω κολ μι οταν τελειωσω
Mar 10 2009 15:48
Photo

9 παρα πεντε αλλα να τησ στειλω μσν? γ επιβεβαιωση
Mar 10 2009 15:42
Photo

lily → Zauk-Lain-

Οχι ρε γαμώτο!!! Τώρα το ειδα!!! Γκρρρρ!!! Ηθελα πολυ να σε δω!!! Ηρθες για τον Αγώνα ε? Εγιναν ΠΑΟΚ-τζιδικες φασαρίες εξω απο το σπιτι μου και σε θυμηθηκα, αλλα ΣΚ δεν μπηκα internet!! Ποτε έρχεσαι ξανα?
Mar 10 2009 15:38
Photo

Με την μικρη τι ωρα εχετε(εχουμε?wtf) ραντεβου?
Mar 10 2009 15:31
Photo

μα για αυτο λεω οτι ο,τινανιζομαι =D
Mar 10 2009 15:27