Jump to content

Community Status Updates

Photo

Labrokratis → zade

Χαίρε zade εκ της Ακαρδίας! Όλος ο Μάρτιος μου είναι βαρύς επαγγελματικά, λίγος χρόνος για subbing τελευταία. Ανεβάζω που και που κάτι έτοιμα O.V.A. που έχω, όταν εχω ανοικτό τον υπολογιστή. Captain Harlock θα τον ξεκινήσουμε λογικά από Απρίλιο (και επιστρέψω μονιμα εν αθήναις).
Mar 15 2009 21:20
Photo

DevilMayCry → Maya-chan

Mαθήματα :cry5: ...... [I]Πια :hmmm: ......[/I]
Mar 15 2009 21:08
Photo

The Tragic Prince → MisaYoshiko

Hello Τι κανεις? Thanks for the add ^^
Mar 15 2009 20:52
Photo

holly → Geutella

hi :)
Mar 15 2009 20:47
Photo

AyoKnight → miko-chin

douleuw ws pwlhtria se katasthma me a8lhtika eidh...:)..kala kaneis k pronoeis...mn to syzhtas..eipame kala ta anome alla mn s sterhsoun k to lampro mellon..:P...xexe...8ewrhtikh katey8ynsh e???k egw 8ewrhtikh hmoun...:P...polu duskolh katey8unsh..s eyxomai kalh epityxia k grhgorh anaplhrwsh sta kena s...^_^..:):):)
Mar 15 2009 20:31
Photo

Anelis → FinalFantasyVII-XIII

sorry διάβασα το ποστ σου στο θρεντ για τα ιαπωνικά και μου ήρθε νταμπλάς είναι κρίμα που αν και από οικογένεια υψηλού μορφωτικού επιπέδου κατηγοριοποιείς, κρίνεις και βάζεις ταμπέλες με τόση ευκολία στους ανθρώπους και μάλιστα να λες "δεν θα ήμουν[B] τόσο [/B]ρατσίστρια[B]"[/B], παραδεχόμενη τον ρατσισμό σου αλλά παρουσιάζοντας τον ως κάτι ασήμαντο προσωπικά θεωρώ ποιο σημαντικό το να έχει κάποιος παιδεία από το να είναι μορφωμένος, οπότε πχ ποιο ψηλά έχω στην εκτίμησή μου μια παντελώς αμόρφωτη κομμώτρια που ασχολείται με τρίχες από μία φιλόλογο που βλέπει τους άλλους ως κατώτερους γιατί ξέρει ιστορία
Mar 15 2009 20:24
Photo

MisaYoshiko → Hanzo

:P δε μιλησαμε βασικα..μαυρα μαλλια αφελειες με κοτσιδακια. ναυσικα με λενε
Mar 15 2009 20:15
Photo

Anelis → Zoro

σιγά το μεγάλο μυστικό! :hahaha::hahaha: με τον παππού έχουμε connection, φυσικό είναι να του κάνω χάρες boob robin θες ε; η nami που είχα κάνει δε σου φτάνει αχόρταγο πλάσμα; σιγά μην κάνω και 2 fanart από το op...να ΄ταν και κανένα αξιόλογο anime...:bleh:
Mar 15 2009 20:06
Photo

Angelcross → Night Wizard Seal

εννοω εσυ τι κανεις ?
Mar 15 2009 19:54
Photo

Angelcross → Night Wizard Seal

γεια σου φιλε μου επειδη ειμαι καινουργιος στην παρεα δε γνωριζω πολλα για το αnime gr μονο καποια πραγματα ποθ μοθ εχουν πει φιλοι μου ,βασικα τι κανουμε πρωτα απο ολα??
Mar 15 2009 19:53
Photo

Hanzo → MisaYoshiko

Huh...thanks ^ ^ Θυμισε μου μονο ποια εισαι γιατι δεν ειμαι καλος στο να συνδεω nick με προσωπα....
Mar 15 2009 19:43
Photo

Angelcross

Γεια σοθ και σε σενα φιλε μου ,αγορι ειμαι,απο τι φαινετε ειμαι ο καινουργιος της παρεας!
Mar 15 2009 19:37
Photo

Kakashinote → sasukeftw

ola kala. u?
Mar 15 2009 19:37
Photo

Night Wizard Seal → Angelcross

Γεια σου φιλε μου\φιλη μου καλωςηρθες!!!!!!:)
Mar 15 2009 19:32
Photo

Night Wizard Seal → HeLLBoiS

Ηello man ...τι κανεις ολα καλα???@(.......γτ βριζοσαστε??????)χωριςνα θελω να παρεμβω....:):hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 15 2009 19:29