Jump to content

Community Status Updates

Photo

Dante80 → Glastenen

Εεε καλά το βλέπω....XD
Mar 16 2009 10:21
Photo

Seirios → Mad_Hatter

look again NOOB
Mar 16 2009 08:51
Photo

Seirios → Mad_Hatter

noob :P
Mar 16 2009 08:47
Photo

Seraphimon-T.K. → kakashi sensei

Your avatar is EPIC!!!!! i lol'd ! ahahahah~! ps: gintama is epic too :3
Mar 16 2009 04:49
Photo

Seirios → iristella

ούτε ένα λεπτό δεν μπορούμε να λείψουμε από το πι σι...λολ.......τεσπα καληνύχτα :)
Mar 16 2009 04:05
Photo

Nighteyes → ahireasu

:hahaha:Έχω την υποψία ότι οι περισσότεροι που δεν εμφανίζουν την ηλικία τους είναι άνω των 25. Η αλήθεια είναι ότι αν δεν έβλεπα άλλους "μεγάλους" να την δείχνουν ότι μάλλον δεν θα την εμφάνιζα κι εγώ. Τώρα για το άλλο που λες, δεν πιστεύω ότι έχει σχέση η ηλικία με τα κινούμενα σχέδια(όπως κι εσύ υποθέτω, αλλιώς δεν θα ήσουν εδω μέσα). Blame Disney for that.:congrats:
Mar 16 2009 03:07
Photo

Ritsuka → Blue Samurai

ouu *.* sugeee βλεπω εισαι κ fan του Yamapi. Eιμαι mega fan των News εγω XD Εχεις δει στο youtube το parody απο Daite Senorita?:kakaka: πολυ γελιο
Mar 16 2009 02:53
Photo

red pyramid → Kenny

Yo! Πως πάει αυτό το καιρό? Όλα καλά? Ήθελα να σε ρωτήσω, μπορώ να κάνω copy/paste το κείμενο σου στο topic του Daicon για να ποσταριστεί σε άλλο forum μπάς και μάθει και άλλος κόσμος για αυτή τη δουλειά (που με έχει τρελάνει όλο αυτό το καιρό). Βάζω αν είναι και λινκ για να δείξω ότι το πήρα απο εσένα για να μην υπάρξει πρόβλημα...
Mar 16 2009 02:30
Photo

Ritsuka → Animesuki

Thank you for the friend invide <3 Ναι ειμαι Loveless fan. Ο ritsuka ειναι πολυ γλυκουλης *.* αλλα παω λιγο περισσοτερο τον Soubi. Tωρα τελευταια ξεκινησα το Kuroshitsuji και ειδα μεχρι το επι 7 :wooi2: ο Sebastian κ ο Ciel τα σπανε! γελασα πολυ στο επι 4 με το corset σημειο :hahaha:
Mar 16 2009 02:12
Photo

Anelis → Zoro

yeah, i is a devil [IMG]http://farm1.static.flickr.com/106/311421036_9e78c12406.jpg[/IMG]
Mar 16 2009 01:26
Photo

The Tragic Prince → MisaYoshiko

Μπα άκυρο τελικά. Αράξαμε και περισσότερο έτσι. Και Χειρομαντεία Sucks δε μου βρήκε τπτ κάλο :P
Mar 16 2009 01:10
Photo

Zoro → Anelis

[IMG]http://i422.photobucket.com/albums/pp301/kind-dull_jack-sun/red.jpg?t=1237158062[/IMG] ...γιού ντέβιλ!:orly:
Mar 16 2009 01:02
Photo

d.devil → Shadowstrike

[URL="http://www.anime.gr/forums/../../members/shadowstrike.html"]Shadowstrike[/URL] αναμενω τα στοιχεια σου για να σου στειλω το vampires megapack
Mar 16 2009 00:46
Photo

Phantom Duck → Boss

Καιρό είχαμε να σε δούμε. Άντε καλό κουράγιο :)
Mar 16 2009 00:39
Photo

Goggeta SSJ6 → Konart

Κοιτα οτι θα προσπαθησεις να ζεσταθεις το πιστευω αλλα και στο ηλιο να πας δεν φτανει εδω παιζετε εαν το κατεχεις το αθλημα...:knock-knock: Εαν αντεχεις εαν εχεις το will of fire βρε αδερφε!!!:orly: Εαν θα αντεχες και δεν θα λυποθυμουσες να ερθεις αντημετοπη με τον Light ή τον Itachi ή τον Vegeta και λοιπους γκοσαδες....:nbleed: Παντως ενα εχω να πω "I trust u with the will of fire"!!!:congrats: Ετημασε εν ολιγης κρεβατι με καρφια και αρχησε να κοιμασε εκει μεχρη της 3 του επομενου μηνα δλδ 3weeks οποτε και με το "καλωσορησες" θα σου δωσω 2 ξυραφακια και ενα redbull αμα τα καταφερης παμε για ramen!!!:tensai: Εαν παλι δεν τα καταφερεις θα εχω εξασφαλιση την διαφηγη σου με το redbull που δηνει φτεραΑ!!!:drink: Τι να σου πω κανε μου κατι που να σου αρεση και εσενα κατι ιαπωνικο να το βλεπω και να χαιρομαι..!!!:hahaha::hahaha::hahaha:
Mar 16 2009 00:28