Community Status Updates
red pyramid → LucyBR
αν συνεχίσει και άλλος κόσμος στο παράδειγμα μας μάλλον θα αρχίσουμε να μπερδεύουμε το τόπικ για το τι θα φέρναμε απο τον κόσμο των ανιμε με το Waifu/Husbano claiming thread :P
Mar 16 2009 12:48
Dante80 → Erisadesu
Υποθέτω αναφέρεσαι στα GN, right?...
[url=http://isohunt.com/torrent_details/67758797/watchmen?tab=summary]watchmen full 1 to 12 . Pdf version | watchmen | isoHunt - the BitTorrent and P2P search engine[/url]
Mar 16 2009 12:19
Erisadesu → Dante80
εχεις βρει το wathcmen πουθενά;
μπορείς να μου στείλεις και εμένα το λινκ Please ?
Mar 16 2009 12:12
kakashi sensei → Seraphimon-T.K.
thanx.
madao rulez!!!
μηπως εισαι αυτος που στη ν.σμυρνη λεγαμε για τη προελευση του καλαμακιου και του φραπε?
Mar 16 2009 12:03
Zoro → Tsunade-sama
Τα τηλέφωνα υπάρχουν για να τα κλείνεις στα μούτρα...chat>>>phones :P
Μα γιατί το λες αυτό...δίνω τέτοια εντύπωση;:orly:
...χαίρομαι:ureshii:...τα λέμε το απόγευμα αν τύχει και δεν κοιμάμαι λοιπόν,καλή βόλτα.:byejg9:
ps:vm spam φδγ :3
Mar 16 2009 11:26
Tsunade-sama → Zoro
Προοδεύεις Zoro - chin!Κ μένα αν δεν με έπαιρναν τηλέφωνο για καφέ ακόμα στο 10ο όνειρο θα ήμουν!
Ettoo...οσφρήζομαι μια απειλή στον αέρα...έκανα κάτι?:uhh:Να ανησυχώ?:oo:
Μπορεί να είμαι μέσα το μεσημεράκι οπότε λογικά θα τα πούμε!
Mar 16 2009 11:24
Tsunade-sama → kelborn3
Κ μένα μ'άρεσε ο τίτλος, πετυχημένος κ pervy:hahaha:
Κ όσο για τις φωνές, έβαλα ωτοασπίδες γιατί όντως κάτι μου σφύριζε στο αυτί...κ δεν ήταν μύγα τελικά...!
Μεχ μεχ μεχ, πήζουμε πήζουμε?Εγώ πάω βόλτα στο κέντρο κ ύστερα για coffee στην Αριστοτέλους!Αντέ σας περιμένω να ανεβείτε...κερνάω μπουγάτσες!:hahaha:
Mar 16 2009 11:19
Zoro → Tsunade-sama
Κι όμως,κι όμως...ξαναδιάβασε τι έλεγε το poster πιο κάτω.:hiding_something:
[IMG]http://i42.photobucket.com/albums/e319/vmrio/catmonday.jpg?t=1237194836[/IMG]
Τι λέει,που σε χάσαμε πάλι;(μου το ρωτάνε συχνά αυτό και είπα να κάνω το ίδιο xD)
Πως παν δουλειές-κέφια;
Τα λέμε στο στέκι σαν τύχει και μπεις όπως και να χει.:ureshii::wooi2:
Mar 16 2009 11:15
kelborn3 → Tsunade-sama
Mαρεσει ο τιτλος που εβαλα και γενικα μαρεσει οπως το σκεφτεσαι.Οσο για το δευτερο νομιζω οτι εχουμε φτασει σε 1 τετοιο βα8μο που τετοια σχολια μεταξυ μας περιττευουν-ακους τη φωνη μου στο μυαλο σου τωρα και δεν χρειαζεται να στα γραφω:tensai:
Σοβαρα ομως χα8ηκες ρε συ μπαινε πιο συχνα να τα λεμε-παω πανεπιστιμιο τωρα και δεν εχω πολυ χρονο για αυτο 8α τα πουμε αργοτερα φιλακια:byejg9:
Mar 16 2009 11:12
Tsunade-sama → kelborn3
Εδώ είμαι dear Elite Panties Hunter, δεν χάθηκα!Btw για εξοικονόμηση χρόνου κ χώρου θα σε λέω ΕΡΗ από εδώ κ στο εξής :P Δεν πιστεύω να σε ενοχλεί?
Δεν κάνει τίποτα για το support αν κ πίστευα ότι η αντίδραση σου θα ήταν ελαφρώς διαφοροποιημένη...του style "Στα έλεγα μωρή βλαμμένη, δεν στα έλεγα?"...:hahaha:
Mar 16 2009 11:09
Tsunade-sama → Zoro
Ohayo Zoro - chin!
Τέτοια ώρα θα κοιμάσαι οπότε σου στέλνω τον κατάλληλο άνθρωπο να σε ξυπνήσει...μουχαχαχα!
[IMG]http://g-blogs.com/edgarluvitug/files/2009/02/robin.jpg[/IMG]
Mar 16 2009 11:03
dmvagos → Konata
Ήδη έχει κανονιστεί ;). Την Παρασκευή αργά το απόγευμα εγώ είχα περάσει από το μαγαζί και ρώτησα αν έχει έρθει :D Απλά επειδή ήξερα ότι αν αρχίσω τις χαιρετούρες θα έφευγα από κει αργάμιση με την κουβέντα (και βιαζόμουν ολίγον τι) είπα να το αφήσω για την επόμενη φορά ^^ Και όταν ξανάρθω με βλέπω να φεύγω στο κλείσιμο χαχα!
Thanks a miliion!!
Mar 16 2009 10:48
Konata → dmvagos
Το 13 είναι στο δρόμο :) Θα σε πω όταν φτάσει αν θέλεις, ne?
Take care!
Mar 16 2009 10:42
Glastenen → Dante80
τώρα έστρωσε!! τόση ώρα δε μου βγαζε 5η σελίδα, ακόμη κι αν του γραφα go to page 5...Ο___ο
Mar 16 2009 10:24

This status update has reached the maximum number of replies allowed