Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → Sponis

τι κάνεις ρε σπόνι!? καλά? γιατί δεν σε βλέπουμε στα μίτινγκς εσένα? :(
Mar 20 2009 11:02
Photo

CommanderSP → °•πίΟu-πίΟu•°™

ναι δεν ειχα αλλαξει τις ρυθμισεις σε GMT+2. Εχω γυρισει πια Ελλαδα
Mar 20 2009 10:56
Photo

Seirios → Zauk-Lain-

έτσι δείχνει....
Mar 20 2009 10:06
Photo

Adventurer → Erisadesu

Χρονια πολλα Λιζα! Καθε χρονο και νεωτερη σου ευχομαι :)
Mar 20 2009 04:06
Photo

Zauk-Lain- → dOOpLiSSaKoS

A ρε παλικαρε εχεις νιοσει και εσυ παλιες καλες εποχες wow ε?
Mar 20 2009 03:25
Photo

Nighteyes → ahireasu

Ανοιχτό;:nosey: Εγώ που ψάχνω για δουλειά, τι να πω; :congrats:Τα ξεκίνησα χωρίς ούτε αυτό και τα δίδακτρα ξυρίζουν. :deadga6:Δεν άντεχα να περιμένω ως το Σεπτέμβριο. Ευτυχώς στο φροντιστήριο μου έχει 3 τμήματα (πρωί- απόγευμα-βράδυ) αυτή την στιγμή και ανάλογα με την δουλειά που θα βρω μπορώ να μετακομίσω σε άλλο. Υποθέτω ότι δεν είχες καμία σχέση πριν με την γλώσσα, γιατί εγώ από το πρώτο μάθημα (λόγω anime) την είχα καταβρεί.
Mar 20 2009 03:01
Photo

papous → MonkeyDLuffy

Eίναι Manga. Deadman Wonderland λεγεται. Πολυ καλο.
Mar 20 2009 02:39
Photo

ahireasu → Nighteyes

Ειχα ξεκινησει ιαπωνικα και τα παρατησα στο 2 ετος λογο εργασιας,απο εκει και περα δοκιμασα να γραφτω στο ανοιχτο αλλα τότε το ωραριο παλι δεν βολευε με την δουλεια. Τωρα εχω ανοιχτει αρκετα και δεν μπορω να κανω μαθηματα... 2 μηνας ε, καλή φαση.. ακομα θυμαμαι το αγχος που ειχα οτι δεν θα καταλαβαινω χριστό λογο hiragana-katakana,αλλα και την χαρα οταν πλεον τα ηξερα και αρχιζα να κατανοω τη γλωσα. Αλλα πανε 12 χρονια πια απο τοτε....
Mar 20 2009 02:24
Photo

Radagast → Erisadesu

Happy bday Eri. ^^ Omedetou.
Mar 20 2009 02:00
Photo

DevilMayCry → EarlCainHargreaves

Fa kano oti mporo mai tin :bike: sto dromo:fromabove: .... Otan to paro fa pao na i miliso mai kapia atoma :uhh:elpizo na xaroun otan mai doun:hiding_something: ... Elpizo na tous kano na :fromabove: apo xara h na kanoun ena megalo :gn2: .. Na tous :beaten: eouxaristiso mai polou :lovulovu: gia osa :mador2: trabiksa :unlucky: .... :hero:
Mar 20 2009 01:58
Photo

DevilMayCry → dennisuke

An exis xrono pare mai matia apo ta ala:Blissfull: ...
Mar 20 2009 01:56
Photo

Nighteyes → ahireasu

Είμαι στον δεύτερο μήνα. Δεν το φανταζόμουν ότι θα μου άρεσαν τόσο πολύ πάντως. Πήγα φοβούμενη ότι δεν θα καταλαβαίνω τίποτα. Τώρα όμως έχω κολλήσει αφάνταστα. Έχουν πολύ ενδιαφέρον. Γιατί δεν ξεκινάς, αφού φαίνεται πως θες;
Mar 20 2009 01:52
Photo

ahireasu → Nighteyes

ΕΕΕΕΕΕΕΕ Μαθαινεις Ιαπωνικα?Τωρα ζηλεψα........
Mar 20 2009 01:44
Photo

dOOpLiSSaKoS → MisaYoshiko

:w00t::w00t::):hbd::):w00t::w00t: Κάνε *φουυυυυ* <( ' ')> <(' '<) <(' ')> (>' ')> <(' ' )>
Mar 20 2009 01:44
Photo

MisaYoshiko → legeon

hehe οι καθυστερημενες ευχες ειναι παντα ευχες αρα και καλοδεχουμενες...και ας το ζητησα απο μονη μου:Ρ (Κ)
Mar 20 2009 01:33