Jump to content

Community Status Updates

Photo

MisaYoshiko → Dante80

ευχαριστωωωω dante sama:gotit:
Mar 20 2009 13:20
Photo

MisaYoshiko → dOOpLiSSaKoS

φουυυυ φουυυυυ αυριο στο dosirak..θα ρθεις?
Mar 20 2009 13:17
Photo

MisaYoshiko → Fingolfin

χεχε ευχαριστω πολυυυυ:) θα τ πουμε κ απο κοντα αυριο:Ρ
Mar 20 2009 13:17
Photo

Fingolfin → MisaYoshiko

Χρόνια πολλά Ναυσικά και ότι επιθυμείς! Καλή αρχή στην τρίτη δεκαετία της ζωής σου!(ακούγεται σαν να έχουν περάσει πάρα πολλά χρόνια ε; :bleh:)
Mar 20 2009 13:06
Photo

Fingolfin → Erisadesu

Happy Birthday to u! Happy Birthday to u! Happy Birthday my mistress!:nod2: Happy Birthday to u! :hbd:
Mar 20 2009 13:02
Photo

Seirios → Sponis

χαχαχαχα σε βλέπω με τπτ βουδιστες να κάνεις διαλογισμό... έλα ρε μαύρα μάτια κάναμε να σε δουμε.....με σσένα θα περάσουμε καλύτερα ΧΔ
Mar 20 2009 12:15
Photo

Tsunade-sama → Zoro

Άμα το ήξερα από την αρχή μπορεί να έλεγα κ όχι (Αγάπη αν το διαβάζεις αυτό...Δεν το εννοώ!):hihi2: Btw έχω ακούσει ωραία πράγματα για την περιοχή plus έχει σπίτι εκεί φίλος κ θα πάρουμε κ τον αρρωστιάρη μας να κάτσουμε καμιά βδομάδα να ξεσκάσουμε...δεν περάσαμε κ λίγα ένα μήνα τώρα! Την επόμενη φορά που θα μιλήσουμε καμάρι μου θα βάλω ένα net παπά στην συζήτηση να σου κάνω έναν online εξορκισμο να στανιάρεις κ συ κ όλοι μας!:hahaha: Εώς τότε so long!!!
Mar 20 2009 12:11
Photo

Zoro → dOOpLiSSaKoS

Μόνο λίγο όμως... [B]Προσκύνησέ με ΤΩΡΑ![/B]:chigau: ...όκ,και τώρα εντελώς!!!:hahaha:XD
Mar 20 2009 12:07
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Η γκαντεμιά μου πιάνει πάντα και παντού όπως είδες,δεν έχει όρια,και ειδικά εκεί που δεν το περιμένες και λες έχεις σταθερή σύνδεση....φαπ!(τυχαίος ήχος xD) σου χαλάσε κάτι άλλο,η οθόνη στην περίπτωση! :b Μεχ,σάμπως περνάει και κανείς να δει το προφίλ μου;...με αγνωούν όλοι δυστυχώς.:( /ταπεινός μόουντ 'Ωστε την κοπανάει ο κολλητός επιτέλους...ακόμη να μου πεις εντελώς τα πως και τα γιατί βέβαια,που θα πάει,θα σε βάλω να μου τα πεις και αυτά κάποτε. :kukuku::wis: Δως του περάστικα από μενα μπδγ.:D Τέλος,τι δουλειά έχεις εσύ στην πατρίδα του Elite Pantie Hunter;...την θες την ζωή σου;τα ρουχαλάκια σου;...στο να διαλέγεις τοποθεσίες για διακοπές είσαι χειρότερη από μένα τελικά νομίζω!:hahaha: Anw,εσύ ξέρεις καλύτερα,θα μου πεις πιο αναλυτικά σαν τα ξανάπούμε,καλά κουράγια...και την επόμενη φορά που μιλήσουμε να θυμηθείς να πάρεις σκόρδα και σταυρούς μην πάθει τίποτ' άλλο κάτι,κάποιος ή και [B]κάποια[/B] γύρω σου.XD Τσάγια!
Mar 20 2009 11:57
Photo

Tsunade-sama → Zoro

"δεν θα ήταν η πρώτη φορά...γι'αυτό" Αμάν, αν δεν πετάξεις την κακία σου θα σκάσεις!:hahaha: Στη vivodi να τα ριχνεις τα φταιξίματα που με πετάει ώρες ωρες νυχτιάτικα...εδώ δυστυχώς για σένα έχω πολύ σταθερή σύνδεση αλλά έχε χάρη που λειτούργησε...η γκαντεμιά σου να το πω?:hahaha: No offence btw...όσο για το αν θα το μάθουν οι υπόλοιποι...αν περάσουν από το profile σου νομίζω ότι δεν θα είναι πια το κρυφό μας μυστικό hehe! Έχω σήμερα το Hospital Break του pervy φίλου μου οπότε αν δεν τα πούμε απόψε, σίγουρα θα τα πούμε πριν φύγω για την ιδιαίτερη πατρίδα του φίλτατου Kelborn...I need vacations ASAP!!!
Mar 20 2009 11:49
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Πάντα είμαι εδώ,στο έχω πει...;) Πωπωπωπωωωωω κι εγώ που νόμιζα ότι έφυγες γιατί είπα τίποτα άκυρο και δεν το πήρα χαμπάρι,δεν θα ήταν η πρώτη φορά...γι'αυτό.:hihi2: Καλύτερα τελικά από την πλεύρα μου που έφυγες για άλλο λόγο και χειρότερα από την δική σου,που αποφάσισες να μου μιλήσεις...πρέπει να μου βάλω ταμπελίτσα και μυνήματα στο μουσουνού "μιλάτε με δική σας ευθύνη και ρίσκο",νομίζω. XDDD Καλά αυτό ήταν epic πάντως,να σου καεί η οθόνη όσο μιλάς με μένα...:hehe: (πλζ μην περάσεις από το αη ερ σι να το πεις πουθενά βέβαια,θα με φάνε XD) Καλώς,εύχομαι να τα πουμε το βραδάκι ή κάποια άλλη στιγμή να συνεχίσουμε την συζήτησή μας,καλή συνέχεια και προσοχή στους pantsu thieves!!!:P
Mar 20 2009 11:38
Photo

Christie Valentine → MyDeadBrother

Γεια σου κουκλα! Τι κανεις? Ειμαι η κοπελα που εκανε τον Kotetsu στο παρτυ.
Mar 20 2009 11:35
Photo

Tsunade-sama → Zoro

:hahaha::hahaha::hahaha: Εδώ είσαι ορέ?Ξέρεις τι έπαθα???Μου κάηκε η οθόνη!Πότε?Την ώρα που μίλαγα μαζί σου!Σύμπτωση???:hahaha: Τέλος καλό, όλα καλα βέβαια...να'ναι καλά ένα παλικάρι που ξέρω κ με βοήθησε να αγοράσουμε μια άλλη!
Mar 20 2009 11:33
Photo

Christie Valentine → FunkyFisch

Γεια! Ειμαι η κοπελα που ντυθηκε Kotetsu απο το παρτυ. Εσυ δεν ησουν ο Deidara?
Mar 20 2009 11:31
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Ωχ,να μαστε!:oo: Που χάθηκες ωρέ κολλητή; Πότε θα σε ξαναδούμε να τελειώσουμε την συζητησούλα μας;:wis: (την τελευταία φορά με άφησες στα κρύα του λουτρού ;__; )
Mar 20 2009 11:28