Community Status Updates
Serestrum → iristella
i never expected that the source of all that crap is you... XD
Mar 19 2009 23:46
iristella → Serestrum
Ofcourse i am....... For i dont follow trends... I create them. ^^
Mar 19 2009 23:43
Mad_Hatter → iristella
ε δεν ειπα και τιποτα (σε σχεση με αυτα που ελεγα παλια δηλαδη) :P
τωρα ηταν απο το shok μια μικρη εκρηξη :P εκει που ειχα πιστη οτι θα τη γλιτωσει ο θεος, η θα παει απο το kuybi ( που ειναι καπως πιο respect θανατος) μου ξαναμπενει σε sage mode το βατραχοπαιδο, και μενω εγω να ετοιμαζω farewell tribute για το thread με τις naruto pics για οταν ερθει η μοιραια παρασκευη (η οποια θα ειναι αρκετα συντομα) :P
εντομεταξυ με τα error 500 εκανα 5 ωρες να αφησω αυτο το vm :(
Mar 19 2009 23:01
iristella → red pyramid
Nαι γενικά έχω ένα κόλλημα με τα ηλίθια και εκτός τόπου και χρόνου πλάσματα. Είτε είναι άντρες είτε γυναίκες. Δεν λέω τρισχαριτωμένος είναι αλλά όταν τον πιάνει το μ@μ@τε με και ας κλαίω στυλάκι του με τα μυξοκλάματα,μου έρχεται πραγματικά να τον λιώσω. Όπως είπα και στο thread, i prefer tsundere all the way.
Και πές μου ότι δεν σου άρεσε το Haru Wo Daite Ita Να τρελαθω. Ήταν και οι δυο αξιολάτρευτοι, πανέξυπνοι and hot as hell.Plus i prefer reversi.... for the variety of it.
Mar 19 2009 22:40
iristella → Serestrum
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις.... Εγω φροντίζω απλά για την απρόσκοπτη διεξαγωγη των συζητησεων στο φορουμ. Οποιεσδήποτε κινήσεις μου είναι σε συννενόηση με μέλη της anime\\gr team. ΝΑι ακομη και αυτή που μου καταλογίζεις ως μεροληπτική. :P
Mar 19 2009 22:34
iristella → Mad_Hatter
Μy little pain fanboy........ Χαλάρωσε βρε συ... Σε βλέπω στα thread και μπαίνεις σαν αφηνιασμένο γατί που του πήρανε το παιχνίδι.. XDDDDDDDDDDD
We all like pain.... calm down
*gives a cookie a hug a pain poster and a chocolate to rin*
Mar 19 2009 22:31
red pyramid → iristella
(αν δεν ήταν και τόσο UFO τι καλά που θα ήταν - I just cant stand this kind of uke)
But what's the problem with that kind of uke? :( he is cute, has a great smile, cute, friendly, cute....did I mention again he is cute? :P Αν και έχεις δίκιο στο πώς μοιάζει....και εγώ στην αρχή νόμιζα ότι ήταν η αδελφή του πρωταγονιστή που θα βλέπαμε αργότερα, αλλά γρήγορα κατάλαβα ότι μάλλον απέχει αρκετά απο αυτό :P
Mar 19 2009 22:29
Black Rabit
Αν σε πιάσω στα χέρια μου θα δεις πως [U]κακαρώνουμε[/U] τα Rabbit στο χωριό μου!
Το user name σε περίπτωση που δε το ξέρεις αντιπροσωπεύει όσο μπορεί τον χρήστη του.Δε χρειάζεται να αναλύσω τίποτε άλλο! :p :p :p
Mar 19 2009 21:50
dennisuke → Ritsuka
Excellent! :blingeye2: Μες στο καλοκαίρι κιόλας, δε χάνεται με τίποτα :)
Mar 19 2009 21:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed