Jump to content

Community Status Updates

Photo

zade → Dante80

Όχι μια χαρά είναι τώρα. Σκεφτόμουν μάλιστα να στο προτείνω κιόλας , αλλά το έκανες μόνος σου.
Mar 20 2009 18:30
Photo

Zoro → MisaYoshiko

Χεχ,σπουδάζω Ιταλία,αλλά είμαι από Βόλο κανονικά.:) Έχω γνωρίσει κάποια παιδιά από Αθήνα όμως,εδώ στο forum,και που και που έρχομαι και θα έρχομαι σε meetings,χρόνος και διάθεση να υπάρχουν μόνο.:D Ήδη έχω έρθει σε 2,ήμουν στο cosplay του Mαρτίου τώρα και μου φαίνετε άκουσα ήσουν και εσύ,κρίμα που δεν έτυχε να γνωριστούμε,θα είναι για το επόμενο,δεν θα περάσει να μην γνωρίσω fellow Misa-chan fan.:P Καταλαβαίνω αυτό που λες πάντως,γι αυτό ακριβώς κι εγώ δεν πολυασχολούμαι με το forum πια,βαρέθηκα βασικά,μιας και στο τέλος σχεδόν κανενός η άποψη δεν αλλάζει και όλοι μένουν στις ίδιες δικές τους...αν είδες καθόλου μερικές παλιές σελίδες του thread αυτού και διάβασες κανένα post μου θα κατάλαβες που πήγαινε ο ελεύθερος χρόνος μου το καλοκαίρι.ΧD Μακάρι να συνεχίσουμε την συζήτηση αυτή κάποια στιγμή από κοντά λοιπόν...και όσες άλλες φορές τύχει στο forum βεβαίως βεβαίως.:gotit:
Mar 20 2009 18:03
Photo

red pyramid → iristella

Ok oooook, don't get mad, I was just trying to joke a bit -___- όχι δε μου άρεσε, κυρίως επειδή βρήκα λίγο ψεύτικη τη σχέση τους. ούτε φατσικά μου άρεσαν (πολύ μακρυά απο αυτό που συνήθως θεωρώ ωραίους χαρακτήρες yaoi ). Όσο για το Okane ga nai, ε προφανώς αν προσπαθήσεις να το πάρεις στα σοβαρά λογικό είναι να εκνευριστείς. Πιο πολύ ως παρωδία και υπερβολή της όλης φάσης των yaoi το βλέπω παρά ως κάτι καθαρόαιμο στο είδος αυτό. Ίσως να πρέπει να το ξαναδείς έτσι για να το εκτιμήσεις. Just my thought :)
Mar 20 2009 17:57
Photo

MisaYoshiko → Zoro

χεχε το εχω δει το θρεντ απο οταν εγινα μελος στο σαιτ αλλα δε τολμαω να μιλησω:Ρ μονο εχω ψηφισει.. οχι νταξ απλα δε με νοιαζει τοσο να λεω την γνωμη μου για ανιμε η χαρακτηρες...ο καθενας εχει τα γουστα του..προτιμω ν μιλαω απο κοντα παρα απο φορουμς.. ασε π εχω βαρεθει να ακουω η μισα το ζωο, η μισα το να, η μισα το αλλο. μπαινω στο θρεντ σου και διαβαζω ΟΤΙ ΝΑ ΝΑΙ...η μισα λεει πεταξε το μπουτι εξω..ε και? η πρωτη ηταν η η τελευταια? ασε που δεν το κανε με πονηρο σκοπο αλλα ηταν απλα το στυλ της.. ενιγουειιι:Ρ εσυ σε κανα μιτινγκ ερχεσαι? απο που εισαι? και γω χαρηκααα..:)
Mar 20 2009 17:27
Photo

dOOpLiSSaKoS → MisaYoshiko

Περιμένω :)
Mar 20 2009 17:27
Photo

Zoro → MisaYoshiko

[B][COLOR=Black]O-M-G[/COLOR][/B],πως και δεν σε γνώρησα νωρίτερα;ΧDD Κορίτσι και Μίσα φαν πολύ σπάνιο να βρείς στο φόρουμ,από εμπειρία το λέω...κάτι έμαθα ανοίγοντας [URL="http://www.anime.gr/forums/anime-polls-contests-trivia/4669-amane-misa-%F4%E7%ED-%E1%E3%E1%F0%DC%EC%E5-%DE-%F4%E7%ED-%EC%E9%F3%EF%FD%EC%E5.html"]αυτό[/URL] το θρέντ το καλοκαίρι(πέρνα όποτε θες να πεις την αποψή σου για την ξανθούλα μας btw).:P Κατά τ'άλλα ένα από τα ίδια,αν και θεωρώ ότι το anime θα είχε βγει καλύτερο χωρίς αυτήν μέσα(λιγότερο fanservice-παιδιαρίσματα),σαν χαρακτήρα γενικά την συμπάθησα αρκετά,δεν δικαιολογώ εντελώς τις πράξεις της,αλλά ούτε και την βάζω στην ίδια θέση με το ρεμάλι...ας πούμε ότι την θεωρώ "μερικώς" θύμα(μην το πεις πουθενά θα με φάνε οι haters xD). Χάρηκα για την γνωρημία λοιπόν Misa-chan,μου βγήκαν σε καλό τα γενέθλιά σου.:)
Mar 20 2009 17:18
Photo

GkLoc → Zoro

Αυτα ξερεις που τα βρηκα ε??Στο γνωστο Fan-Art site που μου ειχες δωσει τις προαλλες... Ειχε και αλλα πολλα καλουδια εκει μεσα,γενικα παντως Monster δεν βρηκα και εγω πουθενα αλλου... Οne Piece btw εχω μεινει πολυ πισω,στο 379,το σταματησα για να μαζευτουν επεισοδια,εντωμεταξυ βλεπω Monster(σπανια)κ Dragonball Z(Οταν παω να κοιμηθω με το λαπτοπ παρεα)... Ασε,γινετε της ποπης καθε μερα σχολειο και αυτο με βοηθαει να ξεκολλησω απ΄το Internet,κατι που πιστευω το καταφερα,anw παω να διαβασω οτι εχασα στα Thread οταν ελειπα,see u around Italiano-Mafiozo!
Mar 20 2009 17:13
Photo

MisaYoshiko → dOOpLiSSaKoS

3 παιδια απ αυτα τ ηξερα απο πιο παλια αλλα δεν πολυμιλουσαμε, με το ανιμε.γρ ηρθαμε πιο κοντα. και η δεσποινιδα υπο αριθμον 13 ειναι η κολλητη μου χρονια τωρα λογικ θ παμε και στο παρτυ..πιο μετα...θα βγαλουμε κ φωτος για να δουν οσοι δε θα ρθουν:Ρ
Mar 20 2009 17:12
Photo

MisaYoshiko → Zoro

ναι απο κει ειναι το μισα...το αλλο βγηκε ως εξης: οταν αρχισα να βλεπω ανιμε κ να τρελαινομαι με την ιαπωνια καποιος φιλος μου με κοροιδευε και ελεγε διαφορες λεξεις απο το μυαλο του:Ρ και εμεινε το γιοσικο..:Ρ οσο για την μισα...κανεις δεν την συμπαθει, ολοι την λενε ηλιθια κλπ..αλλα εγω τοτε ειχα ταυτιστει πολυ μαζι της επεδη αυτη η καημενουλα ηταν ερωτευμενη κ ο αλλος την εκμεταλλευοταν..:(
Mar 20 2009 17:10
Photo

GkLoc → endless_inspiration

Aloha Endless~Chwaaaan~~~ Sorry που δεν σου απαντησα πιο νωρις,αλλα δεν ειχα προσβαση στο πσ μου,και τωρα για μιση ωρα μονο εκατσα! Το σχολειο ας πουμε οτι παει καλα,καλυτερα παντως απο πριν που δεν επιανα βιβλιο... Μεχρι στιγμης εχω παρατησεi το Internet και ασχολουμαι πιο πολυ με εξωσχολικα(επρεπε να ξεκολλησω)... Εσυ πως τα πας?Στο σχολειο ολα καλα?βλεπεις τιποτα αυτον τον καιρο?
Mar 20 2009 17:08
Photo

Seirios → miko-chin

δεν ήταν η ιδέα σου...και ο χαρακτήρας ίδιος....για αυτό μου σπάει τα νεύρα...
Mar 20 2009 17:07
Photo

Seirios → miko-chin

no reason...απλά μου θυμίζει τον καναμε και μου την σπάει....χαχαχαχα
Mar 20 2009 16:49
Photo

dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji

:):):)
Photo

Zoro → MisaYoshiko

[COLOR=Magenta][B]:hbd:My Pleasure[/B][/COLOR],να τα χιλιάσεις!:D Btw εδώ που τα λέμε,το είχα περιέργεια,από που βγαίνει το nick σου; Ως μέγας φαν της Mίσα-τσανς( από Death Note πάντα D: )αναρωτιόμουν αν είχε καμία σχέση. : P
Photo

dOOpLiSSaKoS → MisaYoshiko

Οοοο πολλοί είστε!! Όλα αυτά τα παιδιά τα γνώρισες εδώ μέσα ή ήταν φίλοι σου εξαρχής? Έχει και τα καλά τις τελικά η Αθήνα και στο J-Party να πάτε :) Σου εύχομαι καλά να περάσεις, το φαγητό να τρώγεται :P και πάλυ πολύχρονη!
Mar 20 2009 16:45