Community Status Updates
dOOpLiSSaKoS
→
Zauk-Lain-
Σωστός ο παίχτης! Ένιωθες το game και για τους ίδιους λόγους σταμάτησα και εγώ, αλλά γιατί alliance ρε συ :P (και εγώ στην αρχή alliance είχα paladin και rogue :) )
Να υποθέσω το WHO είναι το Warhammer έτσι? Από [U][B]W[/B][/U]ar[U][B]H[/B][/U]ammer [U][B]O[/B][/U]nline ε? Δοκίμασα με το 10 Days Trial χθες να κάνω Choppa και γούσταρα άγρια!!
Mar 21 2009 13:50
Erisadesu → mono
δεν θέλω κάτι ευχαριστώ :)
αρκεί που θα έρθεις εσύ και το χαμόγελό σου.
μου έλειψες
Mar 21 2009 13:47
Ankaa → MisaYoshiko
Χρόνια Πολλά , να έχεις οτι επιθυμείς και παντα επιτυχίες στην ζωή σου :) !!!
Mar 21 2009 11:44
Adventurer → kannaki
Kannaki, καλως ηρθες στην παρεα μας. Βλεπω δηλωσες συμμετοχη σε μερικες αλυσιδες του ADN, ευχαριστως να σε προσθεσω αν πρωτα μου επιβεβαιωσεις οτι διαβασεις [URL="http://www.anime.gr/forums/%CA%C1%CD%CF%CD%C5%D3-%CB%C5%C9%D4%CF%D5%D1%C3%C9%C1%D3-adn/248-%CA%E1%ED%FC%ED%E5%F2-%EB%E5%E9%F4%EF%F5%F1%E3%DF%E1%F2-%F4%EF%F5-%C1dn.html"]τους Κανονες Λειτουργιας του [/URL]και συμφωνεις μαζι τους.
Mar 21 2009 04:25
Konart → Cassiel
Ναι μας επιασε!! λες και φαγαμε γλυστιδες με σαλτσα φαντασιας..:hahaha:
Mar 21 2009 01:13
Nighteyes → ahireasu
Όλα...
Ξεκινήσαμε κανονικά με hiragana, katakana και σταδιακά στο κείμενο μπαίνουν και kanji. Για την ώρα έχουμε μάθει γύρω στα 10. Για τα romaji της ζητήσαμε εμείς, την προφορά όταν μας τα γράφει στον πίνακα να τα γράφει έτσι και όχι με ελληνικούς χαρακτήρες. Εννοείται Γιαπωνέζα.
Mar 21 2009 00:26
Zauk-Lain-
→
dOOpLiSSaKoS
Eπαιζα dwarf priest στον Genjuros.Eχω σταματησει αρκετο καιρο διοτι πλεον για μενα δεν ειχε νοημα..Οταν εχεις ζησει καποια πραγματα απλα τα υπολοιπα σου φενοντε πολυ λιγα και δεν συμβηβαζεσε...Τωρα θα μου κανουν το NAXX που το εκανα με 40 ατομα να βγαινει με 20 και με 10?Ε οχι...WHO ξεκινησα αλλα το παρατησα λογο bugs(δεν ηθελα να ξαναπερασω τα ιδια με τα αρχικα bugs του wow και ειπα οτι θα το ξαναεπιανα απο τον φεβρουαριου πραγμα που δεν εχω κανει...Απλα αυτη την εποχη δεν εχω διαθεση)αμα ξεκινησεις WHO κανε char στον karak eight peaks.πολυ καλος σερβερ με παλικαρια που το νιοθουν το game οχι αστεια...
Mar 21 2009 00:05
Dante80 → foulis
Καλησπέρες. Τα greeklish δεν επιτρέπονται στο forum μας, σε παρακαλώ γράφε με ελληνικούς χαρακτήρες. Σε περίπτωση που το pc σου δεν έχει την δυνατότητα, χρησιμοποίησε κάποιον converter, όπως τον παρακάτω...^^
[url=http://greeklish.qsh.eu/default.aspx]Greeklish Converter[/url]
Χαιρετούρες...XD
Mar 20 2009 22:52

This status update has reached the maximum number of replies allowed