Community Status Updates
Cassiel → Konart
Έχετε πάντως πολύ φαντασία ρε παιδιά:P. Αν χρειαστώ σεναριογράφο για κανένα manga ή RPG ξέρω σε ποιους να απευθυνθώ:hahaha:
Mar 20 2009 22:43
AristidisK → AngelPoTaGaTo
[I][COLOR=black]:tensai:Νιμίζω ότι βρήκα κάτι σχετικό με αυτό που ψάχνουμε.:wooi2:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000000][/COLOR][/I]
[url=http://www.moetron.com/2009/03/06/fullmetal-alchemist-09-voice-cast-changes/]Fullmetal Alchemist ‘09 - Changes to Voice Cast[/url]
[I][COLOR=black]:tensai:Δεν είμαι σίγουρος.:tensai:[/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000000][/COLOR][/I]
[I][COLOR=#000000]:tensai:Κοίταξέτο αν μπορεις.:tensai:Και πες μου:tensai:[/COLOR][/I]
Mar 20 2009 22:23
DevilMayCry → EarlCainHargreaves
Perasa xaxaxaxa:kakaka: fa to paro se 5 maers:wooi2: kai sto metaksi arxizo aoutokinito:smokingg: ...
Toea mporo na perno tin :bike: tou bro mou gia boltes:joyful: ......
Mar 20 2009 22:22
legeon → CommanderSP
χαίρε παν μέγιστε άρχοντα των autobots.χαίρομαι που απάντησες στο κάλεσμα μου,αν και σου πήρε μία εβδομάδα για να έρθεις,καταλαβαίνω όμως μιας και το ταξίδι από τον Cybertron είναι μακρύ και επίπονο.ελπίζω μόνο να παραμείνεις αρκετό καιρό,για να επωφεληθούμε από την σοφία και τις γνώσεις σου,πάνω σε όλα όσα αξίζει να μάθει ο κάθε πιστός σου υπήκοος.
και για να σου δείξω το τι εννοώ με το κάλεσμα μου ορίστε και η απόδειξη των λόγων μου:
..........................................................................................
αλήθεια ιδρυτής/founder υπάρχει?και αν ναι ποιός είναι?
λίγο ανόητη η ερώτηση(και τέτοια ώρα μάλιστα) αλλά τι να κάνω αυτή είναι
[I] [URL="http://www.anime.gr/forums/posthistory.php?p=290250"]Last edited by legeon[/URL]; 02-03-09 at 03:35. [/I]
Mar 20 2009 22:05
Konart → Cassiel
Ναι οντως φανταζεσαι...? δεν θα μας ειχαν μονο κραξει... :beaten::redcard2::beaten:
παλι καλα!! :Blissfull:Με εσωσες!!
:awww: Domo arigato!!!
Mar 20 2009 21:58
Night Wizard Seal → dOOpLiSSaKoS
Ναι ειδες ...πατριωτες...χαχαχα!!!!μια χαρα σε βρισκω.....:)
Mar 20 2009 21:54
Serestrum → iristella
Hey cake lover...
want some chocorape cake?
[COLOR=White]ναι εχω ορεξη να σε ενοχλω τελευταια...[/COLOR]
Mar 20 2009 20:31
Cassiel → Konart
Καλά εσείς είστε τελείως καμμένοι :hahaha:. Που να τα γράφατε όλα αυτά στο θέμα του πάρτι. Θα σας κυνηγούσαν ακόμα :P.
Mar 20 2009 20:27
Cassiel → Erisadesu
Χρόνια πολλά Λιζά:hbd::drinks:. Ακόμα νιάτο είσαι:P.Χίλια χρόνια να ζήσεις:cake:
Mar 20 2009 20:14
clampman17 → Loke
Στο επεισόδιο 10 είναι το spoiler οπότε δεν το έχεις δει μάλλον...
Mar 20 2009 20:06
Cassiel → jenna-san
Χεχε δεν πειράζει:). Στο προηγούμενο δεν ήσουν έτσι; Έχασες κρίμα. Αυτό μην το χάσεις. Θα είναι epic. Σύρε και τον Kantoro μαζί σου :P
Mar 20 2009 19:48
Zoro → GkLoc
Πωπω είχα δίπλα μου την πηγή και ποτέ δεν το σκέφτηκα...XD
(αν και όταν έβλεπα το Monster δεν ήξερα το site ακόμη:P)
Ναι είναι όντως πολύ καλό site,μερικά fan arts από One Piece δεν τα βρίσκεις πουθενά αλλού και ούτε ο γουγκλής βοηθάει.
Kρίμα που έμεινες πίσω στο OP πάντως,τώρα είναι που έχει αρχίσει να γίνετε απίστευτο ξανά...δεν θυμάμαι αν διαβάζεις και το manga,αν ναι θα ξέρεις τι εννοώ,αν όχι θα καταλάβεις σαν ξαναπιάσεις το ανιμέ,τα σπάει απλά τώρα!
Χεχ,βλέπεις πιο πολύ Dragonball παρά Monster μου φαίνετε,οι παλιές συνήθειες δεν κόβονται,πόσο φαίνετε.XDDD
Καλά και το Monster είχε τις βαρετούτσικες στιγμές του πάντως,όσο τέλειο κι αν το βάζουν πολλοί για μένα καμία 10ρια επεισόδια άνετα κοβόταν,χωρίς να αλλάζει σημαντικά η πλοκή.
Πόσο καταλαβαίνω τι εννοείς,κι εγώ με το παν/μιο και τα διαβάσματα κατάφερα,μερικώς έστω,να ξεκολλήσω λίγο από το νετ,έχω και πιο πολύ ελεύθερο χρόνο από σενα βέβαια και όσο να ναι κάθομαι ακόμη αρκετά...μέχρι να καταφέρω να εξαφανιστώ εντελώς κάποια μέρα.:P
Καλή Συνέχεια ωρέ GK,c u around.:)
Mar 20 2009 18:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed