Community Status Updates
Anelis → TotalOblivion
ο καθένας με τα γούστα του
εμένα το 1ο μ' άρεσε και είχα γελάσει και πολύ κ το θεωρώ καλό, το 2 ήταν χλιαρό και τα υπόλοιπα δεν τα έχω δει
το gore/splatt που υπάρχει σε αυτές τις ταινίες όμως είναι καλό
τουλ στις 2 πρώτες
Apr 15 2009 17:34
TotalOblivion → Anelis
To Saw θεωρείται splatter ή ξεφτιλίζεται το είδος με αυτή την ταινία;
Apr 15 2009 17:17
Mad_Hatter → fotakou
[url=http://www.onemanga.com/Soul_Eater/37/20/]Soul Eater 37 page 20 | One Manga[/url]
απο εδω αλλαζει πορεια το manga του soul eater απο το anime :)
Apr 15 2009 13:50
iristella → chriskin
Σε απάντηση σου στο post στο anime pictures trivia (για να μην σπαμμάρουμε το thread)...... Τα greeklish λίγο πολύ τα καταλαβαίνουν όλοι ή τουλάχιστον η συντριπτική πλειοψηφία γιατί στην συγκεκριμένη ενασχόληση (τα anime δλδ) η γνώση αγγλικών είναι λίγο πολύ απαραίτητη.
Ο κανόνας περί greeklish δεν είναι προαιρετικός, ισχύει για όλα τα μέλη και σε όλους τους τομείς του forum (profiles and social groups included).
Καλή συνέχεια!
Apr 15 2009 13:46
Phantom Duck → polakis
Για αυτό δεν ξέρω. Θα ήταν καλύτερο αν απευθυνόσουν στο section της τεχνικής υποστήριξης.
Apr 15 2009 13:23
Tsunade-sama → Zoro
[B]ΟΚ ας σε κρατήσουμε Τσουνάντε λοιπόν, άλλωστε νικάς με διαφορά ... ξέρεις εσύ![/B]
Ελπίζω να εννοείς σε χρόνια....:hahaha::hahaha::hahaha:
Domo arigato γκουχσκληροτράχηλεγκουχ κ συ καλά να περνάς σε ότι κάνεις...μάκρια απο σεισμούς!
Όσο για το τελευταίο...πρέπει dammit να βρούμε κ άλλες κοπέλες...!
Spread the word Zoro - chin (or the phrase...whatever!)
Apr 15 2009 12:44
Zoro → Tsunade-sama
Awww, το 396 ήταν απλά τέλειοοοοο, σιγά μην περίμενα τους yibis για να δω την επική σκηνή!
Παίζει να την έχω δει και 10 φορές, μόνο την σκηνή δηλαδή ... συνδιασμός μουσικής, έκφραση Luffy, ατάκες Hacchi ... τι να πω, ακόμη κι εγώ ο γκουχσκληροτράχηλοςγκουχ συγκινίθηκα και πορώθηκα την ίδια στιγμή ... το προλαβαίνω το νηπιαγωγείο; :nanana:
ΟΚ ας σε κρατήσουμε Τσουνάντε λοιπόν, άλλωστε νικάς με διαφορά ... ξέρεις εσύ! :P
Καλή συνέχεια με την δουλειά τώρα που ξεκίνησες ... και μακάρι να σε δούμε πιο πολύ στο άμεσο μέλλον, σιγά μην σε βαρεθούμε! :D
... τουλάχιστον όποτε μπαίνεις ποστάρεις στα thread που πρέπει ... OP needs fungurls dammit! XD
Apr 15 2009 12:36
Tsunade-sama → Zoro
Ohayo Zoro - chin!!!
Tsunade με λένε καλό μου άσχετα αν μιλάω σαν την Caimie (όσο περνάει ο καιρός όλο κ πιο πολύ την συμπαθώ την γοργονίτσα μας)...όταν θα με βαφτίσετε Caimie τότε θα το σκεφτώ να αλλάξω ava χιχιχι!
Α!Κ Robin - chwannnn δεν γίνομαι που να χτυπιέσαι κάτω...όχι τίποτα άλλο αλλά θα μας παρεξηγήσουν μετά καλό μου κ δεν το θες :hahaha:
Η μετακόμιση τελείωσε κ αμέσως έπιασα δουλίτσα...γι'αυτό κ έγινα guest star άλλωστε, όλα προμελετημένα ήταν χιχιχι!Καλύτερα βέβαια γιατί με το να μπαίνω κάθε μέρα θα με βαριόσασταν κ μετά θα περνούσα απαρατήρητη...
Κόλλησες κ συ με το 396 ε?Μιλάμε all the money η σκηνή, το επεισόδιο το έχω δει ίσα με 6 φορές μέχρι τώρα κ με βλέπω να το λιώνω μέχρι να βγει το επόμενο.Θα γίνει χαμόοοοος!!!
Apr 15 2009 12:22
Zoro → Tsunade-sama
Καλημέρες κοπέλια :hi:, τώρα πια έχεις γίνει κάτι σαν η guest star του forum ... μπαίνεις σπάνια, αλλά κάνεις αιθητή την παρουσία σου!:nanana:
Μεγιές το νέο ava, καλοφορεμένο ... αν και ακόμη περιμένω την στιγμή που θα βάλεις κάτι προς Camie ή Robin~chwan! ;)
Και για να σε ξυπνίσω λίγο πρωϊνιάτικα:
[spoiler=pure awesomeness][IMG]http://i40.tinypic.com/34gae89.gif[/IMG][/spoiler]Ελπίζω να πηγαίνουν όλα καλά με τις μετακινήσεις και μετακομίσεις εδώ κι εκεί ... και να τα πούμε το συντομότερο! :D
Apr 15 2009 12:09
digitaltracker → a2a
Oταν εγραφα για τους Τohoshinki ηξερα οτι θα υπαρξουν αντιδρασεις, αλλα πραγματικα αυτο το τραγουδι το σιχαινομαι!
Βεβαια, senpai, ειμαι σε καλο δρομο. Ολοι με κραζουν γιατι μου αρεσουν οι Arashi και το τελευταιο των KAT-TUN, RESCUE.
Apr 15 2009 11:33
Cassiel → Christie Valentine
Ναι εννοείτε πως θα κάνω.Είναι το 3ο και τελευταίο της θεματικής τριλογίας μου που είχα σκεφτεί από την αρχή (για αργότερα βλέπουμε τι θα κάνω:hahaha:). Και όταν λέω θεματική δεν εννοώ ότι είναι όλα από One Piece (γιατί το επόμενο δεν είναι), αλλά το στυλ της τριλογίας:Blissfull:.Μάλλον όμως θα κάνω πρώτα μια "στάση" από το επόμενο πάρτι της Αθήνας για ένα quest/special cosplay που ακόμα παίζει τι θα είναι ακριβώς (μάλλον το αρχικό και πλέον "ακυρωμένο" μεθεπόμενο μου για Θεσσαλονίκη σκέφτομαι) πριν συνεχίσω με τα καθιερωμένα στην Θεσσαλονίκη.Τώρα εδώ πάνω, το επόμενο πάρτι λογικά θα γίνει μετά τα μέσα Ιουνίου.Είμαι σίγουρος ότι κάτι θα έχετε σκεφτεί και ετοιμάσει ως τότε,τέτοιοι over the top cosplayers που είσαστε:wooi2:.Σε αυτό δεν νομίζω να κολλήσετε:thatsit:.Εντομεταξύ θα δω μπας και μου έρθει και εμένα καμία ιδεά.Πάντως ψάχνετε για δίδυμο από ίδια σειρά έτσι;
Apr 15 2009 10:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed