Jump to content

Community Status Updates

Photo

a2a → digitaltracker

Ναι εντάξει γούστα είναι αυτά. Εμένα μου αρέσει και ελπίζω σε καλή χορογραφία όταν το κυκλοφορήσουν. And don't worry: First of all KAT-TUN always had male followers (εδώ έχω ξάδερφο που τραγουδά σε ροκ συγκρότημα και του άρεσουν) and secondly Arashi are the drugs we should prescribe to cure depression (αν σου αρέσουν σημαίνει ότι είσαι αισιόδοξο άτομο είτε άντρας είσαι είτε γυναίκα). 'nuff said!
Apr 16 2009 16:13
Photo

Christie Valentine → Konart

Γεια σου κουκλα τι κανεις??? Τα εσπαγες στο παρτακι ως Τσουναντε. Αν και εστειλα λιγο αργοπορημενα...:emptyonexg1:
Apr 16 2009 15:53
Photo

Christie Valentine → Goggeta SSJ6

Αυτη ειναι η φωτογραφια που σου ελεγα αν δεν μπορει να μπει η παρακατω σελιδα μου να σου στην στειλω απο εδω οκ???:wis: [URL="http://christievalentine.deviantart.com/art/Kakashi-Cosplay-113991355"]Kakashi Cosplay by ~CHRISTIEVALENTINE on deviantART[/URL]
Apr 16 2009 15:47
Photo

Zoro → Serestrum

[URL="http://www.anime.gr/forums/anime-%C3%E5%ED%E9%EA%DC/7028-imitating-luffy.html"]You missed ...[/URL] [IMG]http://media.animegalleries.net/albums/userpics/66025/anime-twins.jpg[/IMG] [URL="http://www.anime.gr/forums/off-topic/7027-my-luffy-imitation.html"]... double the fun! XD[/URL] Που χάθηκες ωρέ; Δεν είναι του στύλ σου να χάνεις τέτοια threads ... :?
Apr 16 2009 15:20
Photo

Harileny → Cassiel

[COLOR=black]ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΛΑ?ΤΑ ΕΣΠΑΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΤΥ Η ΧΑΡΙΛΕΝΗ ΕΙΜΑΙ Η TEMARI ΑΠΟ SAND NINJA:kakashithumbup:[/COLOR]
Apr 16 2009 15:15
Photo

Loke → digitaltracker

ναι, αν και οντως κανουν συνηθως αρκετα καλη δουλεια, βεβαια αυτο δε σημαινει τπτ. Εγω μαλλον θα μεινω με gg και ως back up αμα αργησουν θα εχω τους desire? χαμος αυτη τη season, ειναι αρκετα δυσκολο να αποφασισεις σε καθε σειρα ποιο ειναι το καλυτερο group.
Apr 16 2009 15:15
Photo

digitaltracker → Loke

Moυ αρεσε. Aπλα, οι gg, desire, frostii μου φαινονται πολυ καλες και δεν ξερω τελικα σε ποια να καταληξω. Θα αποφασισω στα επομενα επς. Οχι τιποτα αλλο, ομως και οι frostii εχουν γινει και λιγο φαση google. "Ολοι αυτο χρησιμοποιουν νε κλειστα ματια". Kαι εχουν καποια πραγματακια που με ενοχλουν. Οπως πχ την ιδια γραμαμτοσειρα σε ολους τους διαλογους. Σιγουρα βεβαια ειναι top quality group. Oι Lunar και SHS παντως δε μου αρεσαν. H πρωτη δεν εχει καθολου ροη στη μεταφραση (τα λεει μπερδεμενα) και η δευτερη δεν ειχε μεταφραση στους αγγλικους διαλογους. Οχι οτι ειναι κατι τραγικο αλλα αφου υπαρχουν και καλυτερες εκδοσεις, why bother?
Apr 16 2009 15:09
Photo

Christie Valentine → Cassiel

:deadga6: Εμεις δυστηχως δεν μπορουμε να κατεβουμε Αθηνα, για αυτο θα περιμενουμε για τον Ιουνιο...:if: Οσο για τα cosplay και εσυ εισαι πολυ καλος cosplayer και τα εσπαγες στο παρτυ θα το ξαναπω. :chigau: Εγω βασικα δεν γνωριζω τι να κανω ακομα αλλα η αδελφη μου το παει προς τον τολμηρο Ναρουτο:nbleed: Καταλαβες τι εννοω ετσι?????
Apr 16 2009 15:06
Photo

Loke → digitaltracker

ok, για το eden δε σου αρεσε η δουλεια των gg ?
Apr 16 2009 14:38
Photo

Mangalover → iristella

καλσπερα!Διπλα σε καθε avatar βλεπω κατι starting ο% και κατι αλλους 99% η complete......!τι σημαινει αυτο αν εχω καταλαβει σωστα μηπως με τα μνμ που εχω στειλει?γιατι δεν ανεβαινει με τιποτα?? !
Apr 16 2009 14:22
Photo

chriskin → iristella

κανονας νουμερο 3 Τα μηνύματα σας θα πρέπει να είναι γραμμένα στα Ελληνικά.. στην συνεχεια εξηγει να μην ειναι γραμμενα ουτε σε greeklish. προφανως δεν θα σταματουσε η χρηση της ορολογιας η των ονοματων, αλλα οι γενικοτερες μη ελληνικες εκφρασεις εκει που υπαρχουν ευκολα αναλογες στα ελληνικα,(όπως το δικο σου (profiles and social groups included) λιγο παρακατω :P ), οχι οτι εχω κανενα προβλημα στο να διαβαζω "ξενα" - συνηθως σε διεθνη forum ειμαι αντε παμε να χαρουμε το forum , καταλαβαινω τη θεση σου ως moderator (και απο πειρα..) και φανταζομαι οτι καταλαβαινεις και τι εννοω :) βαλε καμια ευκολη εικονα μπας και βρω τιποτα :) :emptyonexg1:
Apr 16 2009 13:37
Photo

Neuro → Anelis

:fromabove:
Apr 16 2009 11:51
Photo

Neuro → Anelis

:if::dazed::emptyonexg1:
Apr 16 2009 11:46
Photo

Anelis → ZeLiGa

lolen με το post στο HoF ότι ετοιμαζόμουν να το ποστάρω κ εγώ XD