Community Status Updates
Black Kaiser → Mad_Hatter
O Hitsugaya το ξύλο δεν το γλιτώνει. Εδώ έσπασε το ρεκόρ του πιο γρήγορου Bankai σε μάχη. Θα τον σαπίσει η Halibel. Ούτε η Soifon θσ έχει καλύτερη τύχη. Απλά αυτής δεν έχουμε δει το Bankai της.
Αντε, πολύ χαίρομαι που γυρίζουμε στο FKT arc
Apr 14 2009 23:35
mono → mysticismlover
Πείνασα:if:
*τσακίζει κάτι μπισκότα που αγόρασε το απόγευμα* :P
Apr 14 2009 23:32
mysticismlover → mono
τλκ ψιλοβαρέθηκα κ έκανε η μανούλα ψητό κοτόπουλο =D
αύριο ή την πέμπτη 8 κάνω γιαπωνέζικο ^^
Apr 14 2009 23:25
MisaYoshiko → Lelouch
ειχες ποσταρει οτι εχουμε 7 απριλιου κ οτι ειχα κανει λαθος στην ημερομηνια και σου ειπα οτι το διορθωσα
Apr 14 2009 22:37
Christie Valentine → Cassiel
Ναι ολα ενταξει , ολα πηγαν καλα. Και παλι ευχαριστω!:nod2:
Περιμενουμε το επομενο παρτυ και δεν εχουμε ιδεα τι cosplay να κανουμε....:bahhh:
Εσυ θα κανεις cosplay, ετσι δεν ειναι???
Apr 14 2009 21:52
Neuro → psofia
Κάνω μια αναθεώρηση σε αυτά που έχω πει λίγο ποιο κάτω...θα γυρίσει αν επιζήσει από μένα kukuku:kill4u:
Apr 14 2009 19:27
Neuro → Anelis
Ναι πήγα αλλά δεν βοήθησε πολύ...μπες msn να μιλήσουμε! Να κανονίσουμε για άλλη μέρα και αυτήν την φορά όχι δικαιολογίες -.- ... μην με παρεξηγεις απλος ακομα ειμαι νευριασμενος.
Apr 14 2009 19:22
Labrokratis → °•πίΟu-πίΟu•°™
Ναι, η αλήθεια είναι ότι αν εμφανιζόταν το κατάλληλο loli στην ζωή μου, το μέλλον θα αποκτούσε ένα πολύ ενδιαφέρον και αισιόδοξο ροζ ενδιαφέρον (τακουνάτο, δικτυωτό ξε-κ@λε, με κοτσιδάκια κλπ, καταλαβαίνεις πως πάει).
Ναι, τέτοιες σκέψεις αναδεικνύουν την αισιοδοξία μέσα μου και σίγουρα ανορθώνει το ηθικό (μεταξύ άλλων)!
Apr 14 2009 16:50
Black Kaiser → Mad_Hatter
Λες να είναι φάρσα ? Δεν ξέρω. Συνήθως κάθε spoiler που ποστάρουν οι moderators sto σάιτ αυτό είναι original. Η δικιά μου εντύπωση είναι πως το spoiler είναι πραγματικό και πως ο Yammy απλά κάνει φιγούρα και λέει ψέμματα. Ή μπορεί επίσης να γίνεται προσωρινά δυνατότερος απο τον #1 όταν καταβροχθίζει (ψυχές?) και μετά να γίνεται πάλι #10.
Πάντως θα είναι γελοίο αν είναι όντως δυνατότερος απο τον Stark και τους άλλους. Το μόνο θετικό είναι πως γυρίζουμε Karakura πάλι.
Apr 14 2009 15:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed