Jump to content

Community Status Updates

Photo

alex90 → MyDeadBrother

ti mou kaneis argir- ox sry, grigorh???xexe
Apr 19 2009 15:06
Photo

GkLoc → ssj2sanji

Yep,παλια εφτιαχνα και Amv's αλλα τωρα πια τα παρατησα,ημουν και ασχετος οποτε καλυτερα...
Apr 19 2009 14:43
Photo

ssj2sanji → GkLoc

μηπως εισαι εσυ ο [B]UltimateGkLoC στο youtube????? [/B]
Apr 19 2009 14:36
Photo

Azathoth → Blood_Naruto

αυτός είναι ο seraphimon και να μιλάς με respect ! @seraphimon: μα latest chapter είναι ρε αν δεν πάρει % από εκεί τότε από που θα πάρει? :|
Apr 19 2009 14:35
Photo

Azathoth → ssjchris

^.^
Apr 19 2009 14:19
Photo

Azathoth → ssjchris

το post πήγαινε στον jim carrey για το post που έκανε πάνω από εσένα ;P απλά πριν προλάβω να το ποστάρω είχες ποστάρει και εσύ Ο_Ο anw happy easter day :D
Apr 19 2009 13:52
Photo

alex90 → Ritsuka

:knock-knock:sou exo kai ena doraki!!!!:knock-knock: [URL="http://www.youtube.com/watch?v=0MFEFnRJC4k"]YouTube - "Nobody" [/URL] ;-)
Apr 19 2009 13:20
Photo

Anelis → Neuro

ποιό lamp μωρέ...σιγά :P
Apr 19 2009 11:14
Photo

Ritsuka → alex90

Alithos anesti k xronia pollaaa !:blingeye2:vielen lieben Dank Kaoru m <3 kala na pernas dort in unserem Land.Vermisse dich seeehr Q.Q filakia. hab dich auch ganz dolle lieb.
Apr 19 2009 09:44
Photo

Zoro → GkLoc

Στο 30??! :oo: Μπρος να το τελειώσεις, ντροπή για Berserk fan! :chigau: Εκτός κι αν τα μαζεύεις για να 'χεις μπόλικα πιο κει. :P To torrent που σου εδωσα να το προτιμήσεις γιατί είναι η έκδοση των ACX, που δεν είναι μόνο ανώτερη σε υποτίτλους από αυτή των a4e (που μάλλον θα εννοείς), αλλά και σε εικόνα πιστεψέ με τα κατέβασα και τα 2 και τα σύγκρινα ... φαίνεται η διαφορά, ACX is for the true fans! Επίσης και πάλι λοιπόν, καλό σούβλισμα και φάγωμα αύριο, τα λέμε! :)
Apr 19 2009 05:59
Photo

dbgoku → °•πίΟu-πίΟu•°™

[B]Hmm ναι ετσι πιστευω κ εγω...Ασε που σιγα σιγα γινεται εντελως κουλο... Απο school life παντως μακραν το καλυτερο που εχω διαβασει ειναι το Ichigo(ή strawberry)100% το οποιο ομως ειναι shounen οποτε δεν ξερω αν θα σου αρεσε...:sleepy:[/B]
Apr 19 2009 02:27
Photo

alex90 → Ritsuka

XRONIA POLLAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA kai xristos anesth moro mou... na xeresai kai to onoma sou....glukia mou anastasia(kairo exo na se po me to onoma sou^^). hab dich ganz doll lieb^x^
Apr 19 2009 01:10
Photo

GkLoc → Zoro

Xεχε,χαιρομαι που σου αρεσε,σε μια εβδομαδα απο οτι διαβασα καπου τυχαια βγαινει το καινουργιο Chapter,αν και εγω εχω μεινει στο Volume 30.XD Thanks a loooooooooooot για το torrrent,το βαζω και κατεβαζει,παει πολυ καλα,αν και τα επεισοδια στο Animea FOrum μου φαινεται ιδιο μεγεθος ηταν,ομως οι υποτιτλοι ηταν τελιως gtp... Επισης και να καλοφας αυριο....
Apr 19 2009 01:06
Photo

Erebos → Loke

Πάντως αν θες δυνατό manga με αυτοκίνητα, δες το Initial D και το [URL="http://en.wikipedia.org/wiki/Over_Rev!"]Over Rev![/URL]. To Initial D έγινε και anime (απίστευτα πορωτικό) και live-action movie (κακό casting). To Over Rev! δεν έχει γίνει ακόμα anime, μακάρι να γίνει κάποτε.
Apr 19 2009 00:48
Photo

Darthnicolas → psofia

omg ξέρεις τον Ζορζ(aka Dxs)? θέλω να μου τον γνωρίσεις :O
Apr 19 2009 00:37