Community Status Updates
Ritsuka → alex90
OMG :hahaha: xaxaxaxaxaxaxa πραγματικά καλύτερο δώρο δεν μπορούσες να μου κανεις! γέλασα παρα πολύ! respect στα.....'παλικαρια' XD
Apr 19 2009 22:25
iristella → ZeLiGa
Χμμ κοίτα προσωπικά πιστεύω ότι ποτε δεν είναι υπερβολικά νωρίς για να αρχίσει κάποιος να καταπιάνεται με κάποια σοβαρά ζητήματα. Δεν σου λέω να κατανοήσεις πλήρως όλα οσα έχει να πει η σειρά αλλά αν μπεις στο τριπάκι να σκεφτείς έστω και το 10 τοις εκατό αυτού που προσπαθεί να σου δείξει η σειρά θα βγείς κερδισμένος. Με βάση αυτά που βλέπει ο μέσος έφηβος στην τηλεόραση κάθε μέρα αμφιβάλλω αν θα σοκαριστείς γιατί όπως είπα και πριν δεν είναι αυτή η νοοτροπία του έργου (το να σοκάρει με άσχημο τρόπο δλδ). Μπορείς πολύ απλά να το ξεκινήσεις (ούτως η άλλως ξεκινάει πολύ χαλαρά και σταδιακά σοβαρεύει η σειρα) να με συμβουλεύεσαι αν κάπου έχεις απορία και αν δεις κάποια στιγμή ότι γίνεται πολύ βαρύ το αφήνεις.
Apr 19 2009 22:25
ZeLiGa → iristella
Ναι εννοούσα το manga φυσικά, αλλά πρώτα θα έριχνα μια ματιά στο anime ως εισαγωγή. Απλά ρώτησα αν είναι κατάλληλο για την ηλικία που είμαι (16) μιας και τα ζητήματα που θίγει είναι αρκετά σοβαρά, σχετικά με τον τρόπο ζωής αλλά και αντιμετώπισης προς τους άλλους.
Apr 19 2009 21:56
iristella → ZeLiGa
Ιδού η απάντηση......
Με το να ρίξεις μια ματιά στο AS εννοείται ότι εννοείς το manga right? Το anime δεν αξίζει για κάτι άλλο παρά για εγκυκλοπαιδικούς λόγους, τους voice actors και το ομολογουμένως ωραίο σχέδιο.
Τώρα όσον αφορά το manga.... Δεν δειχνει κάτι το φρικιαστικό ή χυδαίο αναφορικά με αιμα, σεξ και βία. Δεν είναι σε στυλ Berserk για να καταλάβεις.Το σχέδιο είναι πραγματικά πανέμορφο και λεπτομερέστατο.Εντούτοις καταπιάνεται με πάρα πολλά ευαίσθητα ζητήματα όπως για παράδειγμα η έννοια της θρησκείας, η απαγορευμένη αγάπη (ανάμεσα σε αδέρφια πιο συγκεκριμένα αλλά και γενικότερα) του καλού και του κακού, των προκαταλήψεων και πάει λέγοντας. Όλα δίνονται με πολύ ωραίο τρόπο που κρατά την bienseance του έργου και σε βάζει σε σκέψεις για πάρα πολλά τα οποία μπορεί να θεωρούσες πριν ως δεδομένα, αλλά αν θεωρείς ότι πιθανότατα θα προσβληθεί το θρησκευτικό σου συναίσθημα πρώτα από όλα και μετά κάποιες πεποιθήσεις περί του τι είναι σωστού καλύτερα να το αποφύγεις.
Προσωπική μου γνώμη είναι ότι πρόκειται για μια ιστορία που αξίζει από πάρα πολλές απόψεις. Για να την ευχαριστηθεί όμως κανείς θα πρέπει να το ξεκινήσει έχοντας ανοιχτούς ορίζοντες και διάθεση να κρίνει με βάση αυτά που βλέπει και όχι με βάση αυτά που του έχουν υπαγορεύσει τρίτοι.
Apr 19 2009 21:45
ZeLiGa → iristella
Ιδού η απορία. Να ρίξω μια ματιά στο Angel Sanctuary ή θα μου προκαλέσει καμιά ανωμαλία; XD
Apr 19 2009 21:11
Dante80
→
Kaster
Απαγορεύεται η διαφήμιση προϊόντων ή υπηρεσιών μέσα από το site μας. Το αυτό ισχύει για την διαφήμιση ιστοσελίδων, ΕΙΔΙΚΑ μέσω του συστήματος pm του forum μας. Είμαι αναγκασμένος να σας αποκλείσω από την κοινότητά μας.
Apr 19 2009 20:42
Loke → Erebos
thx, αμα βρεθει χρονος θα ξεκινησω καποιο, για τωρα μπορει να ελενξω το wangan :)
Apr 19 2009 20:36
Loke → digitaltracker
ello, το violence jack απο που το ειδες?
1ο: απο ASS? ( τα αλλα που βλεπω ειναι με αλλες γλωσσες)
Apr 19 2009 20:35
GkLoc → Zoro
xaxa,χθες το ειδα,μακραν επικο,μολις το ειδα σκεφτηκα πως θα ηταν μια ταινια Berserk,ειδικα με Peter Jackson Director^^
Apr 19 2009 20:21
Zoro → GkLoc
A GK, δες κι [URL="http://www.vimeo.com/2740962"]αυτό[/URL] btw, αν δεν το 'χεις ξαναπετύχει δεν χάνετε με τίποτα. ^^
Apr 19 2009 18:35
Anelis → Neuro
ναι κατάλαβα τι εννοούσες, εσύ δεν κατάλαβες τι εννοώ
anyway εξήγηση δεν υπάρχει
θα τα πούμε
Apr 19 2009 18:12
Neuro → Anelis
To arnaki lew ... gomen alla den exw ellhnika sto PC meta to format. 8a perimenw sindoma eksigisi e akous!!!Molis girisis kai exeis to xrono stile mou se parakalo.
Apr 19 2009 15:50
ssj2sanji → GkLoc
αφου σταματησες πως γιναιτε και εισε στην ELLINES NAKAMA production.Βασικα ενδιαφερομαι και εγω για να μπω σε τετια production,ξερεις πως μπορω να γινω μελος
οριστε το τελευταιο amv που εχω κανει μεχρι στιγμης..πες μου την γνωμη σου
[url=http://www.youtube.com/watch?v=g5q0HmSipsA&feature=player_embedded]YouTube - One Piece-Last Man Standing[/url]
Apr 19 2009 15:14

This status update has reached the maximum number of replies allowed