Community Status Updates
Fingolfin
→
Jim Carrey
Φίλτατε Jim Carrey. Το θέμα που δημιούργησες για να μας πεις για τον θείο σου που θα εμφανιστεί στην τηλεόραση μπορούσες κάλλιστα να το αναφέρεις στην μαύρη τρύπα. Γι' αυτό το λόγο το απέσυρα.
Apr 18 2009 11:20
Cassiel → Christie Valentine
:oo:Εντάξει ηρέμησε:OMG3:.:hahaha:.Μάλλον έχεις απωθημένα με την Yuffie:hiding_something:.Εγώ απλά σου λέω τι βλέπω με βάση την φώτο που έχεις στο προφίλ:joyful:.Άλλωστε -εκτός- cosplay δεν σε έχω δει ακόμα για να ξέρω πως μοιάζεις:drink:.Ωραίες οι ιδέες σου.Αν και απορώ, αν επιλέξεις παρόμοιο με την Χαριλένη, πως στο καλό θα τα κάνετε αυτά. Είστε και απόλυτα πιστοί cosplayers εσείς και φοβάμαι μην έχουμε τίποτα ατυχήματα με τόσα παιδιά εκεί πέρα:hihi2:.Μάλλον θα πρέπει να κλείσουμε και μερικά ασθενοφόρα να στέκονται απ'έξω για massive κρούσματα :nbleed::blurah5: :hahaha:.
Apr 18 2009 11:04
Geutella → Raziel666
Καλή αρχή με τους okami-subs, καλή επιτυχία με τα project σας και ελπίζω να περνάς που και που από την animeclipse να σε βλέπουμε και εμείς.
Apr 17 2009 23:44
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Emmanouela
Εμα μου τα ειπαμε και μσν αλλα δεν πειραζει!! Καλα τα λεει η γιαγια σου :P
Thx a lot!! Εισαι καλα τωρα; Εισαι τοσες μερες εδω και δεν τα ειπαμε καθολου!
Apr 17 2009 23:10
°•πίΟu-πίΟu•°™ → RAvENTE
[B]EYXAΡΙΣΤΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (δεν πειραζει xD)
[/B]
Apr 17 2009 23:06
°•πίΟu-πίΟu•°™ → Labrokratis
Ναι, ωραιες αισιοδοξες σκεψεις μονο να μην πεσουν στο ματι της Erisabetsu :P
Apr 17 2009 23:03
Christie Valentine → Cassiel
Nani????????????:oo::oo::oo:
Την Yuffie???? Σε καμια περιπτωση!!!!:erk: Με χτυπησες τωρα σε δυνατο σημειο τωρα... απλα μην μου λες οτι μοιαζω την Yuffie. Τοσο πολυ της μοιαζω???:cry5:
Πλακα κανω... Εν τω μεταξυ σκεφτομουν να κανω την Tifa Lockheart, αλλα ελεγα να κανω το ιδιο με την αδελφη μου σε Gaara...
Θα το σκεφτω λιγο ακομα μαλλον...:sleepy:
Apr 17 2009 21:49
Blood_Naruto → Seraphimon-T.K.
θα του το ελεγα αλλα ηταν away και λεω να κανω κανα post μπας και παω 10% xD
btw εσυ εισαι ο.....?
Apr 17 2009 19:31
kelborn3 → Emmanouela
Λογω του οτι αρρωστησες για μια ακομη φορα επειδη δεν προσεχεις και εισαι χαζουλα νομιζω οτι η παρακατω εικονα τα λεει ολα
BAKA[IMG]http://fc05.deviantart.com/fs39/f/2009/001/9/d/BAKA_by_RastaPickney_Juls.png[/IMG]
Apr 17 2009 16:03
Anelis → zade
hah thanx δεν είχα πάρει είδηση πότε βγήκε
τώρα απλά περιμένω release για το zombie jesus
oh και χτες είδα και [URL="http://www.imdb.com/title/tt0887973/"]το περσινό διαμαντάκι[/URL] του 1ου screamfest που σε περίπτωση που δεν το έχεις δει θα αποφέρει lols με την ηλιθιότητά του
Apr 17 2009 14:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed