Community Status Updates
Dorothy → Kai
Ρε συ, το χω απορία, αυτό το "χτυπα κι άλλο" που έχεις, από τι είναι? :hahaha:
Mar 11 2012 18:27
Dorothy → OdyMonaxos
Hellsing για μένα αξίζει πολύ περισσότερο να κάτσεις με την ησυχία σου να δεις τα OVA. Είναι από τα λίγα, που είναι πολύ πιστά στο source material, και ταυτόχρονα το ξεπερνάνε κατά πολύ.
Mar 11 2012 18:21
OdyMonaxos → Dorothy
Καλά είσαι, εγώ για να αρχίσω κάτι πρέπει να έχω ακούσει πως μου ταιριάζει κουτί. Και είμαι ικανότατος στο ντρόπ. Το Hellsing δεν τα εξηγεί καλά. Κουβάς. Το 20th Century boys δεν είναι τόσο στο theme μου, κουβάς. Το Soul eater το διαβάζω από μετάφραση που έχει αφήσει μερικές σελίδες αμετάφραστες, κουβάς. Μόνη σειρά που έχω ολοκληρώσει εδώ και μήνες νομίζω, είναι το Nozoki ana. Πρέπει να οργανωθώ και να αφήσω τα ταυτόχρονα!!!
Το 'χα διαβάσει πριν ειδοποιήσεις :P
Mar 11 2012 18:17
Dorothy → OdyMonaxos
Σε καταλαβαίνω απόλυτα. Κι εγώ πιο πολύ του manga είμαι, πολύ λιγότερο χρονοβόρο. Εγώ πάντως αρχίζω πολλά, και τα σταματάω στο chapter 1 αν δεν βγάζουν τέλειο νόημα οι σελίδες 1-20. (Btw, το σεντόνι τελείωσε, αν έχεις όρεξη να κάψεις κύτταρα, είσαι ελεύθερος να ρίξεις μια ματιά.)
Mar 11 2012 18:02
OdyMonaxos → Dorothy
Το παιδί εδώ και καιρό έχει κόψει τελείως τα άνιμε και έχει μείνει στα μάνγκα, και ακόμα κι εκεί είναι οικτρά τσαπατσούλης αναγνώστης, γιατί για να αρχίσει κάτι πρέπει να βρει ακριβώς αυτό που θέλει, και για να το τελειώσει πρέπει να κάνουν τάμα στην μπαναγιά της τήνου :P
Τελευταία άνιμε που είδα; 2 επισόδεια από Gokudo, 5 rewatch από το Penguindrum, που το 'χα αφήσει στα 14!!!
Mar 11 2012 17:57
Dorothy → OdyMonaxos
Συνήθως, ότι αξίζει να πει κάποιος το λέει πρώτο ή τελευταίο. Το κέντρο είναι σάλτσες. :hahaha: Εσύ λοιπόν παιδί μου, τι καλά βλέπεις από άνιμε?
LOL. Τώρα το είδα αυτό περί Παπανδρέου.
Mar 11 2012 17:45
OdyMonaxos → Dorothy
Σαν τον Παπανδρέου με τις ομιλίες του, όταν μπέρδευε τις σελίδες :P
Mar 11 2012 17:35
Dorothy → OdyMonaxos
Δεν τα διαβάζω όλα, είναι η αλήθεια. I skim a lot. Κάνω διαγώνιες αναγνώσεις συνήθως, πρώτες δύο παράγραφοι, και τελευταίες δύο παράγραφοι. :hahaha:
Mar 11 2012 17:22
OdyMonaxos → Kain
Έλα, όπως είσαι, αμόλα μέχρι τα dvd σου, τσάκωσε το wall, πες στη Ναόμι να κάνει ησυχία, πάρε ένα τσουβάλι μαρσμέλια και πες μετά εντυπώσεις.
Mar 11 2012 17:19
OdyMonaxos → Dorothy
Ωχ, το θέμα-λινοθήκη... Είχαμε ασχοληθεί λίγο και στη σχολή με το θέμα, αλλά ούτε έχω τα κιτάπια μου εδώ ούτε θυμάμαι με λεπτομέριες :P Πραγματικά πως τα διαβάζετε αυτά τα σεντόνια τ ένα πάνω στ' άλλο;
Mar 11 2012 17:17
Dorothy → OdyMonaxos
Εγώ είμαι, εγώ είμαι. Ετοιμάζω σεντόνι για το "anime και βία", εορταστικό για την αλλαγή ονόματος. :hero:
Mar 11 2012 17:11
OdyMonaxos → Dorothy
Είσαι σελέμπριτυ, πως να το κάνουμε :P Απλά είδα σκέτο το όνομα, είδα γνωστό προφίλ και κάτι μου έλειπε, δεν ταίριαζε ακριβώς με όσα θυμόμουν :P
Mar 11 2012 17:08
Dorothy → OdyMonaxos
Είχα! Αλλά τα έβγαλα. Δεν ήξερα ότι μπορούσα να τα βγάλω μέχρι στιγμής. :hahaha: Let's face it, αναγνωρίζομαι και χωρίς αυτά.
Mar 11 2012 17:01

This status update has reached the maximum number of replies allowed