Community Status Updates
mono → Loke
Βρε διόρθωσε το spoiler σου [URL="http://www.anime.gr/forums/305751-post64.html"]εδω[/URL]! Εκτος και αν με μαντικές ικανότητες που προβλέπουν το μέλλον εσύ είδες το τέταρτο επισόδειο:hahaha:
Apr 25 2009 11:18
Kakashinote → Loke
μια ερωτηση: η mia που την εβαλες waifu σου απο ποιο anime ειναι?
Apr 25 2009 10:37
The Pirate King → Darthnicolas
Gousta einai auta, emena proswpika den mou fainontai toso bareta :D
Alitheia se poio server epaizes kai pws legotan o character sou (an thes apantas ofc)?
Apr 25 2009 10:23
Radagast → Gilmaru
Όλα υποκειμενικά είναι, αλλά στο χέρι σου είναι να δεις περισσότερα απ'τα ποιοτικά που λες κι έτσι να βρεις και ακόμη περισσότερο τι σου ταιριάζει. [spoiler](μπορεί κάτι να σου φαίνεται καλό τώρα επειδή π.χ. δεν έχεις δει κάτι καλύτερο στο genre, αλλά σε διαβεβεβαιώ πως θα υπάρχει, ψάξιμο θέλει μόνο)
In any case το γούστο αλλάζει κιόλας με τον καιρό. Τι θέλω να πω. Με άλλο ματι θα τα βλέπεις μετά από χρόνια και λόγω ηλικίας, αλλά και γιατί θα έχεις δει πολλά διαφορετικά ώστε να μπορείς να κάνεις και καλύτερες συγκρίσεις. Κάτι που δεν σε τρελαίνει τόσο τώρα, μπορεί να το εκτιμήσεις αργότερα περισσότερο. (μη νομίζεις και γω το έπαθα αυτό με αρκετούς τίτλους)[/spoiler]
Tolkien fan και γενικά fantasy novel fan, ναι. :)
Aν και όχι όσο θα ήθελα. ^^ (στα rpg worlds από μικρός εννοείται)
Καλημερίζω, την πέφτω. :byejg9:
Apr 25 2009 05:47
Gilmaru → Radagast
Γεια κι από μένα, κι ευχαριστώ! Φαίνεσαι και Tolkien fan! :riiight:
Βασικά θεωρώ ότι και το Naruto έχει ποιότητα, τουλάχιστον σε αρκετά σημεία, αν και τα υπόλοιπα τα απολαυβάνω επίσης.
Στην πραγματικότητα τα γούστα μου είναι μάλλον λίγο αλλόκοτα, καθώς έχω δει μερικά anime που θεωρούνται από πολλούς πολύ "ποιοτικά" και παρότι στην πλειοψηφία τους μου άρεσαν εξακολουθώ να προτιμώ το Naruto και από πλευράς περιεχομένου έναντι αυτών (ξέρω ξέρω τι σκέφτεσαι "μα τι λέει αυτός τώρα" :terror2:). Είναι μάλλον υποκειμενικό..
Αυτά :borednn9:
Καλώς σε βρήκα :drinks:
Apr 25 2009 05:40
Radagast → Gilmaru
Καλώς ήρθες btw και στο φόρουμ δεν σε είχα πάρει και πολύ είδηση αλλά φαίνεται να έχεις καλό γούστο. (έστω κι αν έχεις δει λίγα δεν έχει σημασία) [SPOILER](εκτός απ'το naruto I guess, αλλά αυτό τόσοι που το αρχίζουν δεν απορώ που στο τέλος κολλάνε :hahaha: )[/SPOILER]
In any case, αν χρειαστείς τπτ βοήθεια/recommendations feel free to ask. :) :wis:
Apr 25 2009 02:43
GkLoc → ssj2sanji
Nαι μετά το θυμήθηκα ότι μου το είχες πει,ευτηχως δηλαδή,νόμιζα είχες ξεσκίσει 51 επεισοδια σε 2 μερες...XD
Apr 25 2009 01:09
ssj2sanji → GkLoc
οπως σου ειπα και πιο παλια εκανα drop το soul eater περιπου στο επεισοδιο 35 γιαυτο το τελειωσα
Apr 24 2009 23:57
Nighteyes → Erisadesu
Που εξαφανίστηκες τον τελευταίο καιρό...
Λοιπόν, χρόνια πολλά σου εύχομαι.:drink:
(Είδα το ποστ σου στο thread των γενεθλίων, αλλιώς σιγά μην το ήξερα ότι γιορτάζεις.:congrats:)
Apr 24 2009 23:35
anny_yachiru_chan → Hitorinai Kokoro
ειδα junno και χαρηκα εγω!! δεν περιμενα να βρω φαν εδω μεσα!!! δεν καταλαβα οτι ησουν εσυ! αλλα ποια αλλη θα μου πεις τωρα!! χαχα^^ αννετα εδω!!!
Apr 24 2009 23:19
Darthnicolas → The Pirate King
Βλέπεις ότι έρχεσαι στα λόγια μου?Δεν κάνεις skills βάσει της ικανότητας του αντιπάλου σου,αλλά της κλάσης του.Απλά στο L2 τα skills είναι από όλους προς όλους,οπότε είναι λιγότερες επιλογές...
Και τα 2 games είναι πιο βαρετά και απ'το θάνατο,end of story :O
Apr 24 2009 23:04

This status update has reached the maximum number of replies allowed