Jump to content

Community Status Updates

Photo

psofia → Sponis

Ώστε είσαι Παναθηναϊκός εεεΕ? ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΜΠΑΝ ΕΓΩ Η ΙΔΙΑ, ΝΕΚΣΤ ΤΑΪΜ ΑΪ ΣΙ ΓΙΟΥ. Το φάιναλ φορ το είχε στήσει η Cosmote, πουλέν του Βγενόπουλου. (και όχι δεν είμαι ο Zauk, είμαι η Σοφία και είμαι Ολυμπιακός:P)
May 02 2009 01:34
Photo

laraska → Serestrum

Μόλις ( εχθες 5 το πρωι ) έκανα thread για το manga του Urasawa Happy! ριξε μια ματια !
May 01 2009 23:45
Photo

mihalakis21 → SasukeUchiha

γεια σου και σενα. sry που αργησα να απαντησω αλλα δεν εμπαινα στο forum γιατι τα ειχε παιξει το pc :)
May 01 2009 22:11
Photo

mihalakis21 → DARTH NAID

ευχαριστω για το request. sry που αργησα να απαντησω αλλα δεν εμπαινα στο forum επειδη τα ειχε φτησει το pc :). welcome at our epic forum btw
May 01 2009 22:08
Photo

iristella → Erebos

heyz.... Να σου πω. Αν και το Death Note anime thread είναι στον τομέα μου δεν συμβαίνει το ίδιο και με το Death not(e) + Warner Brothers. New Movie thread. Οπότε δεν μπορώ να μεταφέρω post εκεί. Αν είναι πές τον σε κάποιον global πχ odin ή Sponis. Aλλά εδώ που τα λέμε περισσότερο μπέρδεμα θα προκαλέσουν από άποψη ημερομηνιών και ψαξίματος παρά καλό. Aσε που πολλά από τα post πιθανόν να αναφέρονται και στην επερχόμενη ταινία αλλα και στο anime.
May 01 2009 20:58
Photo

~*memole*~

Wow, ράβετε κιόλας, μπράβο:kill4u:! Όχι εγώ δυστυχώς δεν είμαι ιδιαίτερα δεξιοτέχνις σε κάτι τέτοια:sigh2:...το παλεύω, μ'αρέσει, αλλά μια δυό φορές κατάφερα να φτιάξω κάτι που να μ'αρέσει και αυτό για bjd μέγεθος που είναι πιο μεγάλο και λιγότερο λεπτοδουλειά... Κρίμα που δεν τα φωτογραφίζεις, θα 'θελα πολύ να δώ, ειδικά το VK σχεδιό σου:lovulovu:, αλλά δε πειράζει μπορεί να καταφέρουμε να τα πούμε και να τα δούμε από κοντά όλα :)!
May 01 2009 19:39
Photo

Erebos → iristella

[I]Kombawa![/I] Πήρα μυρωδιά το καινούριο [URL="http://www.anime.gr/forums/tv-%CA%E9%ED%E7%EC%E1%F4%EF%E3%F1%DC%F6%EF%F2/7098-death-not-e-warner-brothers-new-movie.html"]Death not(e) + Warner Brothers. New Movie[/URL] thread και θυμήθηκα μερικά posts που είχαμε κάνει στο [URL="http://www.anime.gr/forums/%D3%E5%E9%F1%DD%F2-anime/1171-death-note-post222492.html#post222492"]Death Note[/URL] thread. Μήπως μπορεί να γίνει το κατάλληλο "κόψε-ράψε" για να μεταφερθούνε τα σχετικά posts στο νέο thread? Just saying. :)
May 01 2009 18:22
Photo

Skiarxon → zade

σε θέλω asap με το που μπεις msn irc whatevah.
May 01 2009 17:03
Photo

a2a → ~*memole*~

Ah δεν είμαι τόσο δραστήρια για τον φωτογραφίζω κιόλας! XD Είμαι ένα από τα πιο βαρεμένα άτομα που θα συναντήσεις! Χαχαχα! Επίσης η αδερφή μου υποσχέθηκε να του φτιάξει ρούχα και ακόμα δεν το χει κάνει! Του χα σχεδιάσει ένα ωραίο VK-inspired outfit αλλά είναι δύσκολο αν δεν ξέρεις να φτιάχνεις ρόυχα. Εσύ ξέρεις btw?
May 01 2009 16:23
Photo

Cassiel → Six Winged Angel

Όταν λες σεζόν, πως την υπολογίζεις εσύ;Από πότε ως πότε δηλαδή;Εγώ μόλις χθες συνειδητοποίησα ότι σε 6 μήνες έκανα 6 cosplays :oo: (δηλαδή από τότε που άρχισα). Να ήταν πρόχειρα να έλεγες οκ,αλλά μόνο το τελευταίο ήταν "της στιγμής".
May 01 2009 15:16
Photo

NighteyesNight Wizard Seal

Μέσα στο spoiler tag [URL="http://www.anime.gr/forums/bleach/4895-bleach-%C3%E5%ED%E9%EA%DE-%F3%F5%E6%DE%F4%E7%F3%E7-28.html#post306913"]αυτού [/URL]του ποστ, έχει όλα τα fillers του bleach. Μου έχουν ξεφύγει μερικά.
May 01 2009 14:36
Photo

Zauk-Lain- → QueenofHearts

Aλοχααα!ε καλα ειμαι,την παλευω οσο μπορω δηλαδη!Βεβαια εχω κατι τρεξιματα με το χερι αλλα θα τα βολεψω...Εσυ ολα καλα?Τι λεει η Σκωτια?
May 01 2009 13:43
Photo

Zoro → kelborn3

Θα χε πέσει ο server χτες προφανώς, aniki max... τώρα φαίνονται. :b Pantsu wa, misete kudasai?
May 01 2009 13:39
Photo

jimmare → BlackRoseOfDestiny

BlackroseOfDestiny,εψαξα λιγο για το Super Gals και στο τελος βρηκα τα επεισοδια 48-50.το μονο προβλημα ειναι οτι μιλανε ιταλικα.Αν δεν σε ενδιαφερει και πολυ ο ηχος,τοτε πες μου να σο στειλω λινκ. Υ.Γ.Βρηκα και λινκ για τα επεισοδια 51,52
May 01 2009 13:34
Photo

Erisadesu → NoDsl

τουλάχιστον αν είναι να πεθάνεις πες μας να το ξέρουμε.
May 01 2009 13:18