Jump to content

Community Status Updates

Photo

dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji

Να σου πω για παράδειγμα εγώ ένα τραγουδάκι της προτήμησής μου και να μου το ταιριάξεις με έναν ήρωα ή γενικότερα με ένα anime! :)
May 02 2009 19:55
Photo

Getta Robo → dOOpLiSSaKoS

Υπουιθεται πως το εδειχνε σε καποια τοπικα καναλια. Ωστοσο δεν το ειχα δει ποτε στην τηλεοραση. Μονο στις δυο κασετες απο την πρωτη σειρα που κυκλοφορησανε.
May 02 2009 19:51
Photo

ssj2sanji → dOOpLiSSaKoS

thanks ρε σει φιλε.xaxa σαν τη παραγκελιες?????????
May 02 2009 19:47
Photo

dOOpLiSSaKoS → ssj2sanji

Μολις είδα το τελευτέο AMV που έκανες και οφείλω να ομολογήσω πως κάνεις φοβερή δουλεία συνδιάζοντας με τέτοιο τρόπο είκονα και ήχο!! Μπράβο σου! Δε με λες...παραγγελίες κάνεις? :P
May 02 2009 19:37
Photo

dOOpLiSSaKoS → Getta Robo

Πω πωωω, πολύ παλιό anime! Μου έκανε εντύπωση η είκονα στο avatar σου γι΄αυτό ρώτησα κίολας. Φαίνεται πολύ έτσι..και καλά bad ass ήρωας! Αυτό το anime to έδειχνε Ελλάδα?
May 02 2009 19:35
Photo

Six Winged Angel → Cassiel

Hahah είμαι σίγουρος ότι το τσεκάρει XD την έχεις και στο thanksgiving section ;p
May 02 2009 19:28
Photo

Getta Robo → dOOpLiSSaKoS

Ειναι το Getta Robo. Η εικονα ειναι απο το πρωτο εξωφυλλο. Δες καποιες εικονες και γενικες πληροφοριες εδω. [url=http://www.anime.gr/forums/members/getta-robo-albums-getta-robo.html].aNiMe//GR Forums - Getta Robo's Album: Getta Robo - ゲッターロボ[/url] [url=http://en.wikipedia.org/wiki/Getter_Robo]Getter Robo - Wikipedia, the free encyclopedia[/url]
May 02 2009 19:22
Photo

dOOpLiSSaKoS → Getta Robo

Γεια σου φίλε!! Αρχικά καλωςορισες στο anime.gr!! Έχω μία ερωτησούλα, το ρομποτ στο avatar σου από που είναι??
May 02 2009 19:08
Photo

dOOpLiSSaKoS → Skiarxon

Εγώ προσπάθησα να το βρω με το Τrack ID αλλά δεν τα κατάφερα. Στη συνέχεια πήγα να δω αν αναφέρει τίποτα στους τίτλους τέλους του επισοδείου αλλά και πάλι. Τεσπα, ευχαριστώ πολύ και πάλι! Να 'σε καλά!! :):)
May 02 2009 18:42
Photo

Kirenahana → louna22

ευχαριστώ πολύ!!!! κανένα πρόβλημα, πίστεψέ με, συμπάσχω -ο υπολογιστής μου είναι ο μεγαλύτερος εχθρός μου:bahhh:- και συγγνώμη και για τα άπειρα μηνύματα, αλλά είχα φοβηθεί μήπως τα έστειλες και χάθηκαν. Αύριο γυρνάω Κέρκυρα, οπότε θα είμαι εκεί για να τα παραλάβω!:joyful:ΥΑΤΤΑ!
May 02 2009 18:36
Photo

dOOpLiSSaKoS → HeLLBoiS

Ε κάτι ψιλά...Σε 12 μέρες θα φάμε καλά :P Γιατί άρχισες Warhammer?? Μύγα σε τσίμπησε?
May 02 2009 18:34
Photo

Skiarxon → dOOpLiSSaKoS

είναι γνωστό κομμάτι. τουλάχιστον το original.
May 02 2009 18:30
Photo

dOOpLiSSaKoS → Skiarxon

Thx ρε φίλε!! Το τραγουδάκι το ήξερες ή χρησιμοποίησες μηχανή αναζήτησης για να το βρεις? Αν ισχύει το δεύτερο plz γίνετε να μου πεις πια??
May 02 2009 18:23
Photo

louna22 → Kirenahana

Χίλια συγνώμη,αλλά είχα κάπποιες δυσκολίες τεχνικές.Με πέταγε συνεχώς έξω και δεν προλάβαινα να βρω ούτε τα στοιχεία σου, ούτε να απαντήσω. Είσαι ακόμα Αθήνα?Να βρεθούμε είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί λοίιπω για το τριήμερο αλλά αν σπίτι Τρίτη με Τετάρτη μεριά θα σου έρθουν (το καλό που τους θέλω δηλαδή) γιατί θα στα στείλω με courier.
May 02 2009 17:40
Photo

mysticismlover → Camus

1000 συγνώμη το διόρθωσα !!! ='(
May 02 2009 17:33