Community Status Updates
fotakou → Kakashinote
yeap κατάλαβα!ήσουν αυτός που ρώτησε ποια είναι τα ψευδώνυμά μας και σου λέω "δεν σου λέω" :P
May 03 2009 11:25
Kakashinote → Kirenahana
κριμα που δεν δουλεψε το καραοκε :( ηθελα να τραγουδησω το op του one piece...
με τον φακο, τελικα το κομματι βγηκε καποια στιγμη(δεν ξερω ποτε). οταν ηρθα σπιτι με το sharingan, και εβγαλα και τον αλλο φακο δεν με ενοχλουσε το ματι οποτε βγηκε λογικα καποια στιγμη.....
May 03 2009 11:14
Kirenahana → Kakashinote
...
Είμαι και καταδικασμένη σε αφωνία... Μαααλλον καλύτερα που δεν δούλεψε το καραόκε... Δε θελω να φανταστώ σε τι κατάσταση θα ήμουνα...:uhh:
Α! με το φακό τι έγινε? το βρήκες το κομματάκι που είχε μείνει μέσα?
May 03 2009 11:08
Kakashinote → fotakou
καθομουν περιπου στο κεντρο. διπλα σε kurosaki angellust & gtp1982 αν σου λενε κατι....
May 03 2009 10:58
fotakou → Kakashinote
να σου πω ρε αδερφέ,που καθόσουν στο μαγαζί γιατί μετά από έναν ολιγόωρο ύπνο δεν θυμόμουν ούτε το pin στο κινητό :P
May 03 2009 10:49
Kirenahana → mysticismlover
hello! τι ώρα το διαλύσατε χτες τελικά? Εγώ στο τσακ το πρόλαβα το μετρό... Σήμερα είμαι σε πλήρη αφωνία (&^$&ΚΓΦ^%&^$*#$!!!!! -various profanities). Που να είχε δουλέψει και το καραόκε... λοιπόν λίστα προτάσεων ακολουθεί: Miyavi (des to Itoshii Hito pv prwta), Skip beat (manga) kai to allo to xehasa kai gw...
May 03 2009 10:10
Glastenen → Nighteyes
omg τώρα συνειδητοποίησα ότι έχεις για νικ το όνομα του λύκου...επικοινωνία με το περιβάλλον 0 :hahaha: Nighteyes+the Fool = :kawaii: να διαβάσεις τα καράβια οπωσδήποτε :blingeye2: ταυτόχρονη πλοκή με ένα μάτσο θεϊκούς χαρακτήρες <3
May 03 2009 09:19
Dante80 → zade
Well, είχα ευκαιρία να αναφέρω αυτό για το thread, οπότε χρησιμοποίησα την δήλωση σου man...gomen αν φάνηκε έτσι, το γύρισα τούμπα επίτηδες (*βλέπεις ο τρίτος -νέος- παρατηρητής το βλέπει βάσει συμφραζομένων)...^^
Να ξέρεις πάντως, πως για καλό και για κακό είναι αδύνατον να παρεξηγήσω κάτι ή κάποιον από το internet. Η φιλοσοφία μου είναι πως τα περισσότερα προβλήματα σε διαπροσωπικές σχέσεις, λύνονται με μπύρες. Στην κοιλιά, ή στο κεφάλι, ανάλογα με την περίπτωση...XD
Μπύρες στο net υπάρχουν, αλλά δεν πίνονται dammit...T_T
May 03 2009 06:32
Zoro → zade
[quote=zade] Επειτα πάει ο[B] Zoro[/B] γιατί ήταν ο πρώτος που "μου την έπεσε" και τον έκανα friend . [/quote]
lol όμως... :hahaha:
2 μήνες πέρασαν και τώρα πρωτοείδα το post σου... well, αν και το "πέσιμο" ήταν καλοπροαίρετο, να 'σαι καλά που με θυμήθηκες... ούτε καν το ξέρα ότι ήμουν ο πρώτος σου net friend. :'D
May 03 2009 05:52
Zoro → Scorpion
Ωραίος, από δω και πέρα κάνε θησαυρούς σου [URL="http://www.animecrazy.net/category/more-running-anime/one-piece/"]αυτό[/URL] και [URL="http://yibis.com/index.php"]αυτό[/URL] το site, το πρώτο για ταχύτητα και το δεύτερο για ποιότητα.
Υπομονή, άλλες 1-2 μέρες για το επόμενο! :nanana:
[CENTER][IMG]http://img178.imageshack.us/img178/3566/camieluffy001.jpg[/IMG]
[FONT=Arial][SIZE=1]αθώα εικονίτσα... απλά την είχε στο site των yibis και δεν αντιστάθηκα... kawai little camie! :blingeye2:[/SIZE][/FONT][/CENTER]
May 03 2009 05:11
lily → Xa0s
Arigatoo gozaimasu!!! Φαινεται να εχει ενδιαφερον! Ξερω με τι θα καω στην εξεταστικη... Ku ku ku kuuuuuu!!!! >:-)
May 03 2009 04:56

This status update has reached the maximum number of replies allowed