Community Status Updates
iristella → Loke
Ι know dear that it s a snapshot i just wanted to show you how much i liked it.
[SIZE=1]Kαι παραδέξου το και εσύ. Μπορείς να φανταστείς τον Seraphimon ala chi.:hahaha::hahaha::hahaha:[/SIZE]
May 03 2009 18:57
Phantom Duck → °•πίΟu-πίΟu•°™
Η λύση είναι απλή. Σβήσε ό,τι codecs και codec packs έχεις στον υπολογιστή σου, και βάλε το CCCP.
[url=http://cccp-project.net/]Combined Community Codec Pack[/url]
Εγκαθίσταται με 2 players, Zoom Player και Media Player Classic. Όποιον και να χρησιμοποιήσεις δεν θα έχεις κανένα απολύτως πρόβλημα.
May 03 2009 18:33
Lebw → DmJapan
Ε δεν το πιστευω πια. Μα καλα πως γινεται να εισαι παντου? Οπου κι αν παω σε βρισκω :P
May 03 2009 18:30
Nighteyes → Glastenen
:hahaha:Σιγά σιγά, βλέπω, διαδίδεται η αλήθεια.
Είχα διαβάσει τα βιβλία λίγο καιρό πριν γραφτώ και δεν ήξερα τι να βάλω από username.
Δεν ήθελα να βάλω από anime για διάφορους λόγους, ένας εκ των οποίων ότι υπήρχαν πολλές πιθανότητες να γίνουμε κάποια φάση πολλοί. Balsa1,2 κτλ. Βασικά το Balsa ήταν το μόνο όνομα από anime που είχα σκεφτεί να βάλω εκεινη την φάση, αλλά το είχε ήδη άλλος. Δεν ήθελα username από αντρικό χαρακτήρα μου φαινόταν λίγο fangirlισμός παραπάνω και η Balsa ήταν ο μοναδικός γυναικείος χαρακτήρας που θαύμασα. Δεν μου ερχόνταν και κάτι δικό μου, οπότε έπιασα τα βιβλία και τις ταινίες. Ζόρι κι εκεί, μέχρι που θυμήθηκα τον Nighteyes. Ήταν ακριβώς αυτό που ήθελα, αρσενικός βέβαια, αλλά λύκος.:congrats:
Είδα ότι κι εσύ δεν πας τον Κοέλο. Βέβαια εσύ διάβασες περισσότερα από μένα. Μια φίλη μου είναι φανατική θαυμάστρια του. Αναρωτιόμουν αν τελικά έκανα λάθος στην εκτίμηση μου, αλλά τελικά βλέπω πως συμφωνώ και με άλλους εδώ μέσα.
Η Ούρσουλα λε γκεν είναι πολύ καλή συγγραφέας. Πολύ αδικημένη σε σχέση με άλλους.
May 03 2009 18:26
Loke → iristella
χεχ, ηθελα να βαλω για ava, τη σκηνη με το μαγιο σε gif, αλλα βρηκα αυτη τη pic προχειρη ^_^.
Για τη chi do as u wish, snapshot ειναι οχι δικο μου fanart or something xD
May 03 2009 18:01
Azathoth
→
Hellraider
ξέρω ξέρω, αλλα όπως θα είδες στο thread εκείνο πολλές φορες αναφέρθηκε αυτό το πράγμα, και υπονοήθηκε ότι μπήκε στο account τις χωρίς να το ξέρει αυτή.
^^
May 03 2009 16:15
Scorpion → GkLoc
Nai ρε συ χαχα ασε και γω αυτο που εκανεες εσυ επρεπε να κανω ειναι σπαστικο να βλεπεις ενα επεισοδειο την μερα,ασε εχω τελειωσει και το bleach και ειπα να αρχισω καινουργια σειρα
ξεκινω με soul eater και μετα berserk (ανιμε)...
May 03 2009 16:10
iristella → Loke
i did...... πριν το πάρεις εψαχνα να βρω ασορτί εικόνα για avi ώστε να το τσιμπίσω εγώ και μου το έκλεψες μέσα από τα χέρια. Oh well i guess finders keepers .... Βάλε καμια πιο ντυμένη όμως για avatar πουλάκι μου. Την βλέπω σε κάθε σου ποστ την mio αεράτη αεράτη και φοβάμαι μην πάθει πνευμονία.
Btw εσύ είδες με τι παρομοίασα τoν αγαπητό Seraphimon στο[URL="http://www.anime.gr/forums/forum-feedback/1636-%D4%E9-%EC%E5-%F6%F4%E9%DC%F7%ED%E5%E9-%F3%E5-%E1%F5%F4%FC-%F4%EF-forum%3B-10.html"] Τι με φτιάχνει σε αυτό το forum[/URL]? (i gave you credits too)
Την συγκεκριμένη pic σκέφτομαι να την κάνω avatar σε chi σετάκι όταν με το καλό το δώ το Chi s sweet home/new adress.
May 03 2009 15:40
GkLoc → Scorpion
Που εισαι ρε Scorpion,τελειωσες το One Piece?Μπραβο μπραβο,τρελα πραγματα γινονται ετσι?Εγω το σταματησα στο 379 για να μαζεψω επεισοδια και εχω μαζεψει μπολικα^^
Το Soul Eater ειναι το Anime που βλεπω και εγω αυτον τον καιρο και ναι,τα σπαει αγρια και ναι,ειναι 51 επεισοδια και τελειωνει εκει,το manga ομως ακομα συνεχιζεται απο οτι εχω ακουσει οποτε αμα θες οποτε το τελειωσεις ριξε και μια ματια και εκει..^^
May 03 2009 15:22
ssj2sanji → GkLoc
εχω δει παρα πολλες beta battles γιαυτο ρωτω.Ξερεις κανα ευκολω αντιπαλο?? xaxaxa
May 03 2009 15:01
GkLoc → ssj2sanji
Tα Betas ειναι Βιντεο ενος λεπτου η λιγοτερου που τα οποια ειναι πολλες φορες random,μπορεις να βαλεις οτι γουσταρεις χωρις να ακολουθεις ιστορια,απλως να συνδιαζεις με μουσικη και να ειναι πορωτικο,αμα εχεις δεις αρκετα betas καταλαβαινεις τι θα κανεις...
Επισης πολλες φορες πριν απο Beta Battles κανονιζουν με τον αντιπαλο την διαρκεια που θα εχουν τα βιντεο σας αλλα και μερικες φορες το χρονικο περιθώριο...
May 03 2009 14:56
Hellraider
→
Azathoth
[quote=the.flame.alchemist;307408]που το ξέρουμε πως μπήκε ο zauk με το account του αλλου χρηστη και δεν το είχαν απλά κανονίσει μέσο msn η κινητό η οτιδήποτε? σας παρακαλώ τώρα, τον ξέρετε τον zauk και ξέρετε πως δεν θα έμπαινε ποτε με account αλλου.... ο άλλος χρηστης μπορεί να ήξερε ακριβώς αυτό που έκανε και τις συνέπειες....[/quote]
Ο Zauk δεν έφαγε ban επειδή μπήκε με άλλο account.Ο άλλος χρήστης ήταν ενίμερος ότι ο Zauk μπήκε με το account του.Αν δεις το post που αναφερόμαστε θα καταλάβεις ότι ο λόγος που έφαγε ban είναι [B]αυτά που είπε[/B] με το άλλο account.Δηλαδή έφαγε ban και μετά το συνέχισε και άλλο.
Ελπίζω να σε κατατόπισα:)
May 03 2009 14:46

This status update has reached the maximum number of replies allowed