Community Status Updates
iristella → Yagami Light
Λίγο προσοχή με τα spoilers έμμεσα ή άμεσα στο Death Note thread. Χρησιμοποίησε το spoiler tag όταν κάτι από αυτά τα οποία λες αποκαλύπτει σημαντικό στοιχείο της πλοκής.
May 03 2009 22:12
Bab → kakashi sensei
Το Gintama φαίνεται κορυφαίο!:dwarf:
Νομίζω πως βρήκα κάτι να γεμίζει τις ώρες ανάμεσα στα Yu Yu Hakusho
Σεβασμός :nod:
May 03 2009 22:05
Bab → Kirenahana
1. Περαστικά!
2. Κορυφαίο το Riki Oh! . Είδα αποσπάσματα και θυμήθηκα πως πριν 2-3 χρόνια ήθελα να το κατεβάσω αλλά δεν υπήρχαν seeds στο torrent... :dwarf: ...πολύ splatter όμως, χεχε :twisted:
3. Το χθεσινό ανέκδοτο το βρήκα σε ολοκληρωμένη μορφή (και πιο αστεία αφού χθες το "σκότωσα" γιατί δεν το θυμόμουν καλά :tongue2:): [url=http://fazer.gr/index.php?option=com_forum&Itemid=27&page=viewtopic&p=10416&sid=803a3154e22504796f14bcb130cd253b]Λαγός και σπιντάκια[/url]
4. Δες κι αυτό και βρες τα ανάλογα torrents: [url=http://www.tvsubtitles.net/tvshow-315-1.html]The Penguins Of Madagascar[/url]
Yosh :kakashithumbup:
May 03 2009 22:04
Seraphimon-T.K. → Pain_GodRealm
Lol Pain :P Ευτυχώς που απάντησες και εσυ ετσι στο ps3 vs 360 pad thread γιατι νομιζα οτι θα ημουν ο μονος που θα ελεγε κατι τετοιο και το ειχε παρατηρήσει:Ρ
Btw οταν επιστρέψω αθηνα θα σε κανω add στο PSN ;) cu around mate!
May 03 2009 21:52
Seraphimon-T.K. → Pain_GodRealm
Lol Pain :P Ευτυχώς που απάντησες και εσυ ετσι στο ps3 vs 360 pad thread γιατι νομιζα οτι θα ημουν ο μονος που θα ελεγε κατι τετοιο και το ειχε παρατηρήσει:Ρ
Btw οταν επιστρέψω αθηνα θα σε κανω add στο PSN ;) cu around mate!
May 03 2009 21:52
Seraphimon-T.K. → ssj2sanji
τπτ :) Και εγω ευχαριστω για το request ;) cu around :D
May 03 2009 21:48
Shinji.X → Kurosaki_Angellust
τι γινεται μαν ? μπορεις να μ δωσεις το μσν σου να μ στειλεισ καποιεσ πικ απο χθεσ που θελω ?
May 03 2009 21:12
zade → Dante80
Aδερφέ μου ; Επιτέλους σε βρίσκω ; Μου είχε πεί η μάνα μου ότι κάποια στιγμή οταν μεγάλωνα θα σε γνώρισα , αλλά δεν περίμενα να συμβεί έτσι ! Είμαι συγκινημένος
:hahaha:
May 03 2009 21:05
zade → Zoro
Χαχαχχα. Να σαι καλά ρε ! Βασικά ,δεν είσαι ο πρώτος net friend γενικά , αλλά ο πρώτος net friend σε αυτό το φόρουμ . Συγχαρητήρια , κέρδισες το προνόμιο να μπορείς να μιλάς μαζί μου ! xD
May 03 2009 21:03
Glastenen → Nighteyes
yeap yeap, Ursula le Guin is love. δεν χρειάζεται να πω κάτι παραπάνω, όσοι ξέρουν ξέρουν ;)
ο κοέλο μου είναι λίγο....εχμ. δλδ ρε φίλε πως το λένε, διαβάζω ένα βιβλίο, όχι την αγία γραφή σε light novel εκδοχή. λυπήσου το IQ μας :hahaha:
Balsa also has my respects :nod:
May 03 2009 20:45
psofia → Sponis
Όταν χάσετε, θα έρθω να σε παρηγορήσω με μια γλυκιά καντάδα με τον μπάν-τζο μου.
May 03 2009 19:49

This status update has reached the maximum number of replies allowed