Jump to content

Community Status Updates

Photo

Nighteyes → a2a

[quote]Σε ένα άνιμε όταν πλακώνονται με ειδικές κινήσεις δε μαθαίνεις και τίποτα χρήσιμο![/quote]Αυτό ξαναπέστο.:hahaha: Όχι ότι βλέπω και πολλά τέτοια, αλλά ή που θα έχουν καμιά περίεργη ορολογία ή θα μιλάνε με βρισιές κτλ. Ας πούμε χαιρετούρες και τρόπους ευγενείας, δεν έχω πετύχει σε anime, εκτός από τα πολύ βασικά. Όχι ότι με ευχαριστεί ιδιαίτερα που το βλέπω, παραείναι υπερβολική ή όλη διαδικασία, αλλά είναι πραγματικότητα και είναι καλό να τα μαθαίνουμε κι αυτά. Πολύ καλή η λίστα σου. Έλεγα να ξεκινήσω βέβαια από το Maou που το πρότεινε η erisadesu ως όμοιο με το zeni geba. Αν και για να πω την αλήθεια θα ήθελα να ξαναδώ το ίδιο.:congrats:Λέω όμως να κρατηθώ και να το ξαναδώ αφού περάσει λίγος καιρός.
May 09 2009 23:32
Photo

papp0us → GkLoc

εναν και αυτός ήταν θεσσαλονικιός!!!τι να πείς...η εγώ δεν ξέρω που να ψάξω η αυτοί κρυβονται καλά!!!:P
May 09 2009 23:28
Photo

a2a → Nighteyes

Ναι το Zeni Geba μου θύμησε αρκετά ελληνική ταινία του 60-70 με το υπερβολικό δράμα, αλλά κανονικά τότε πάνω κάτω δημιουργήθηκε και το manga. Φυσικά και τα άνιμε και τα τραγούδια βοηθάνε στα ιαπωνικα (εγώ προσωπικά από τη jpop έχω μάθει πολλά) αλλά τίποτα σαν τα dramas ή τις εκπομπές variety. Θα το διαπιστώσεις αν δεις περισσότερες. Βασικά είναι το καθημερινό setting που προσφέρεται. Σε ένα άνιμε όταν πλακώνονται με ειδικές κινήσεις δε μαθαίνεις και τίποτα χρήσιμο!
May 09 2009 23:12
Photo

Melkor → Tea-chan

thanx Tea-chan!
May 09 2009 23:04
Photo

Mad_HatterTea-chan

χαιρομε που σου αρεσε :)
May 09 2009 22:58
Photo

Tea-chanMad_Hatter

Respect μαζί με τον Melkor για τα posts σας στο "DBZ vs Naruto". Νά'σαι καλά, μου έφτιαξες τη βραδιά!
May 09 2009 22:53
Photo

Tea-chan → Melkor

LOL! Άπειρο respect για το post σου στο "DBZ vs Naruto"! Αν υπήρχε ακόμα το reputation system, θα σου έδινα ένα +.
May 09 2009 22:52
Photo

Nighteyes → a2a

[quote]Όσοι θέλουν να μάθουν Ιαπωνικά καλό είναι να προσπαθήσουν να δουν κάποια σειρά. Οι καθημερινοί διάλογοι την καθιστούν καλύτερη πηγή γνώσης ιαπωνικών από τα άνιμε[/quote]Πόσο δίκιο έχεις...Ένα απ' αυτά που μου άρεσαν στο zeni geba ήταν αυτό. Ήταν πολύ πιο "αληθινοί", πιο ολοκληρωμένοι οι διάλογοι. Πιστεύω ότι θα με βοηθήσουν περισσότερο για την γλώσσα. Όχι ότι και τα anime και τα τραγούδια δεν βοηθούν, η κυρία μας είναι θετική σ' αυτά, αλλά είναι πιο χρήσιμοι νομίζω αυτοί οι διάλογοι. Μάλλον θα τα ξεκινήσω. Απλά φοβάμαι μήπως πέσω σε τίποτα πολύ δραματικά ή μελό. Σαπουνόπερα στυλ. Στο zeni geba το παράκανε σε μερικά σημεία. Ήταν από μόνο του δράμα, αλλά νομίζω ότι σε κάποια σημεία η εκτέλεση ήταν επίτηδες έτσι.
May 09 2009 22:49
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Μην περιμένεις πολύ extreme πράγματα. Το 2ο δεν το είδα ακόμη, αλλά έχω διαβάσει το manga.
May 09 2009 22:37
Photo

Nighteyes → a2a

:hahaha: ΟΚ. Καινούργια στο άθλημα, που να φανταστώ. Thanks:congrats:
May 09 2009 22:33
Photo

GkLoc → Scorpion

Πως τα πας με το Soul Eater nakama?Εγώ μόλις πριν από λίγο το τελείωσα,τι να πω,επικό μέχρι το τέλος,φοβερό Shonen και μακάρι να το συνεχίσουν κάποτε! Α και να πιάσεις αμέσως το Berserk,τα σπάει άγρια,να προσέχεις μόνο την υπερβολική βια(τι να προσέχεις,στοίχημα ότι θα σου αρέσει περισσότερο έτσι XD)! Eγω επιασα το One Outs,καλο το πρωτο επεισοδιο,θα δουμε στην συνεχεια τι εχουμε να δουμε...
May 09 2009 22:28
Photo

Tea-chaniristella

WTF? Βλέπω συνεχώς χρόνια πολλά στα VM σου! Γενέθλια είχες, βρε; Χρόνια καλά, γιαγιά! Να σε χαιρόμαστε! (<--belated)
May 09 2009 22:25
Photo

a2a → Nighteyes

Καλέ για το jdramas recommendation list στο sub forum λέω! Κοίτα εκεί. Τα έχω πάρει αλφαβητικά επειδή έχω δει πάνω από 200 σειρές!
May 09 2009 22:21
Photo

GkLoc → Mad_Hatter

Eίναι όντως τρομερή σκηνή,όπως ανέφερα η αγαπημένη μου από όλα τα Shonen:nod::nod::nod:,ψάχνω το τραγουδάκι που παίζει από πίσω,λέγεται Unmei no Hi-Tamashi Tamashi,αλλα μεχρι στιγμης καμμια τυχη να το βρω...:emptyonexg1:
May 09 2009 22:09
Photo

Sora → kagemaru igano

Eιναι πολυ πολυπλοκο αλλα εψαξα(μετα απο πολυ ωρα) και βρηκα ενα site με το οποιο μπορεις να κανεις instant downloads εδω [URL]http://www.animea.net/download/234/Eyeshield+21.html[/URL] εχει απολα εδω megaupload/rapidshare...ktl δοκιμασε,μερικα links μπορει να ειναι broken και σε περιπτωση [URL]http://www.deimonhigh.com/[/URL] Eπισης μπορεις να βρεις ολα τα επεισοδια εναν ενα απο εδω [URL]http://www.tokyotosho.info/[/URL]
May 09 2009 21:58