Jump to content

Community Status Updates

Photo

Seirios → iristella

xaxaxaxaxa
May 10 2009 06:17
Photo

iristella → Seirios

24/7 κιόλας.... Non stop!!!!!
May 10 2009 06:14
Photo

Seirios → iristella

i troll you right round babe right round...
May 10 2009 06:11
Photo

Nighteyes → mysticismlover

Χαίρομαι που σου άρεσε. Το gravitation δεν το έχω δει ακόμα, ξεκίνησα από τα βαριά εγώ. Το πρώτο ήταν το sensitive. Επίτηδες. Αφού είδα το πιο βαριά μετά βαρέθηκα να δω τα πολύ ελαφριά.:congrats: Το papa no kiss in the dark δεν μου άρεσε από ηθικής άποψης. (Πάλι τα ίδια σου λέω:stubborn:) Μου την έδωσε το σκηνικό ενός ενήλικου που "διαπαιδαγωγεί" ένα μικρό παιδί. Γιατί φάνηκε πως αυτό γίνονταν από παλιά. Δεν έγινε ξαφνικά στα 15 του. Οπότε όπως έμαθε έκανε το παιδί. Κατά τ' άλλα δεν είχα πρόβλημα αν και ήταν λίγο too much οι ζήλιες. Όσον αφορά το kirepapa, μου είχε αρέσει, αν και έχει ένα κουλό. 15 χρονών πότε πρόλαβε και έγινε διασημος συγγραφέας; Άσε που η διάπλαση του ήταν εξώφρενικά μεγάλη για την ηλικία του. Όχι ότι με ένοιαζε ιδιαίτερα να βρω λογική στο όλο θέμα. Άλλα κοιτούσα.:hahaha: Βtw, άσχετο. Δεν ξέρω αν βλέπεις doramas, είτε όμως βλέπεις είτε όχι δες το Zeni Geba. Εγώ δεν έβλεπα doramas και η όλη ιδέα μου ήταν αποτρεπτική, αλλά μου κίνησαν το ενδιαφέρον οι fangirls του Kenichi και η αναφορά σε death note κατάσταση. Το είδα με μεγάλη επιφύλαξη, αλλά ήταν πολύ καλό. Δεν περίμενα να δω κάτι τέτοιο. Για λεπτομέρειες πήγαινε στο ομώνυμο thread στο forum των doramas. Μετά σε βλέπω βέβαια φανατική οπαδό του Kenichi...:hahaha:
May 10 2009 05:45
Photo

mysticismlover → Nighteyes

είδα και τα 2 ovas :wooi2: αχ και βαχ :nbleed: ήταν κάτι μεταξύ papa to kiss in the dark και gravitation :lovulovu: hontoni arigatoo :kawaii:
May 10 2009 03:48
Photo

Shiro_Tamori → Zauk-Lain-

Hail!
May 10 2009 02:17
Photo

Dante80 → Serestrum

No need for comments like this man...T_T [url]http://www.anime.gr/forums/showpost.php?p=309250&postcount=41[/url]
May 10 2009 01:16
Photo

Kenny → Melkor

Φίλε, τελείωσε. Ξαναπιάνω το To LOVE-ru από την αρχή (και πολύ άργησα tbh). Ι ΜΕΑΝ, [B]DAMN, NIGGA![/B] BTW, the night is long here. Έχω να εγκαταστήσω ένα κυβικό μέτρο μ@λακίες (έτσι, για παράδειγμα, δεν αναγνωρίζει τους εξωτερικούς σκληρούς και πρέπει να βρω τι φταίει).
May 10 2009 01:10
Photo

Melkor → Kenny

[URL]http://www.tokyotosho.info/details.php?id=213230[/URL] [url]http://www.onemanga.com/to-LOVE-ru/147/01/[/url] DAMN!
May 10 2009 01:06
Photo

LucyBR → iloveL

total absolute RESPECT στο avatar σου! :wooi2::wooi2: [COLOR=Red]♥[/COLOR][COLOR=Red]♥[/COLOR][COLOR=Red]♥[/COLOR][COLOR=Red]♥[/COLOR][COLOR=Red]♥[/COLOR][COLOR=Red]♥[/COLOR][COLOR=Red]♥[/COLOR][COLOR=Red]♥[/COLOR]
May 10 2009 00:52
Photo

alex90 → Zerro

xexe...den tha to ksexaso(elpizo dld). tha ntutho ontos kati...dustuxos omos den mporo na po... einai suprise(paizei kai na mh me katalabei k kaneis). esu ti tha kaneis???
May 10 2009 00:34
Photo

Nighteyes → a2a

Είχα την υποψία ότι κάποια σχέση είχε με την Ιαπωνία, γιατί πολύ σύμπτωση. Εδώ που τα λέμε εκεί ασχολούνται τρομερά με την λεπτομέρεια, είναι τελειομανείς, οπότε λογικό αυτό που λες. Άδικο έχουμε όμως κράζουμε στην Δύση αυτούς που μπερδεύουν καριέρες; Ελάχιστοι είναι αυτοί που όντως μπορούν να τα καταφέρουν. Συνήθως όλα είναι στημένα από τις εταιρείες για να κάνουν αρπαχτές. ΟΚ. Οπότε θα αντιμετωπίζω τους Ιάπωνες ηθοποιούς διαφορετικά.
May 10 2009 00:29
Photo

a2a → Nighteyes

Μην προκαταβάλεσαι! Στην Ιαπωνία τα πράγματα είναι αλλιώς! Οι Arashi είναι idols οπότε είναι πολυταλέντα. Δεν τραγουδάνε μόνο. Παίζουν σε σειρές, ταινίες, παρουσιάζουν εκπομπές στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο και φωτογραφίζονται για περιοδικά αλλά είναι πολύ καλοί σε όλα. Ο Ninomiya Kazunari των Arashi μάλιστα επιλέχθηκε από τον ίδιο τον Clint Eastwood να πρωταγωνιστήσει στο Letters from Iwo Jima. Μην κοιτάς που εδώ στη Δύση αν επιχειρήσεις να κάνεις πολλά μαζί σε κράζουν. Στην Ιαπωνία και την Ασία γενικότερα είναι πολύ φυσιολογικό ένας celebrity να κάνει τα πάντα. Ιδιαίτερα τους Arashi τους έχουν σε εκτίμηση όλοι όσοι ξέρω γενικά.
May 10 2009 00:15
Photo

Nighteyes → a2a

Αυτό με το συγκρότημα λίγο αρνητικά το βλέπω, αλλά και ο kenichi από μοντέλο ξεκίνησε και κατάφερε να μου πέσει το σαγόνι από την ερμηνεία του, οπότε θα το παραβλέψω.:chigau:
May 09 2009 23:51
Photo

a2a → Nighteyes

Το Maou είναι καταπληκτική σειρά και αξίζει. Φυσικά είμαι λίγο προκατειλλημένη υπέρ εξαιτίας του ότι ο πρωταγωνιστής είναι μέλος των Arashi (aka my super duper ultra favorite artists) και το θεματικό τραγούδι από Arashi (που ήταν και το Νο1 της χρονιάς 2008 στα charts) αλλά γενικά σα σκοτεινή ιστορία είναι υπέροχη. Remake κορεάτικης σειράς που σκοπεύω να δω κάποια στιγμή στο μέλλον.
May 09 2009 23:38