Jump to content

Community Status Updates

Photo

GkLoc → Zoro

Αρα δικιας σου παραγωγης η Sig,φοβερη παντως,πορωτικη.... 2 TB????:oo::oo::oo: Α ρε καμμενε,εγω εχω 500 GΒ,και αμα πιασω τα 50 μου βαζει τις φωνες ο γερος,ασε επιτελους τον επεισα και δεν μου την λεει πια οταν βλεπω Anime,αλλα ριχνει σποντες μερικες φορες,εγω μολις τελειοσω One Outs αρχιζω Hitman Reborn,καλο Shounen Και αυτο εχω ακουσει... Και Zoro μιας και εισαι και εσυ Shounen Fan,αρχισε οποτε μπορεις Hajime No Ippo,ειναι το αγαπημενο μου μαζι με One Piece,και αξιζει μια ματια...:tensai: Αυτα φιλε μου και καλυ τυχη στις εξεταστικες:nod:
May 24 2009 22:33
Photo

Zoro → Scorpion

Ouch, ναι indd ξέχασα να σε προειδοποιήσω ότι συνήθως αποτρέπω τους νέους στην σειρά από το να δουν το πρώτο επεισόδιο... ή στην καλύτερη να το κάνουν αφού δουν το τέλος της, ξεκινώντας από το 2ο και μετά. Και αυτό γιατί περιέχει spoilers για το τι θα γίνει τελικά... ουσιαστικά λαμβάνει χώρο μετά τα γεγονότα του τέλους... οπότε ξέχασέ το μέχρι να την τελειώσεις αν μπορείς! Καλό κάψιμο, drop by και κάνα post στα αντίστοιχα threads του! ;)
May 24 2009 22:28
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Συνέχισε το OP λοιπόν... μακάρι πιο κει να φτάσει να 'ναι τουλάχιστον ισάξιο με αυτό! X)
May 24 2009 22:23
Photo

Zoro → Tea-chan

Υπέροχη ακούω και χαίρομαι! :wooi2: Σ' ευχαριστώ τσαγάκι μου, χαίρομαι που σου άρεσε το νέο σετ μου! Για το D.Gray τσου... που χρόνος με την εξεταστική... απλά αυτές τις μέρες κατέβασα όλα τα anime που θα δω το καλοκαίρι και πιο κει και μέσα σ' αυτά, τόσες φορές που το άκουσα, κατέβασα και αυτό! ... ε, kawai προσωπάκι, μίνι 24/7, ιπτάμενα μποτάκια... δεν ήθελε πολύ για να με κερδίσει... μακάρι να μ' αρέσει και ο χαρακτήρας της σαν δω την σειρά. :kawaii: Από τα λόγια σου να υποθέσω fan της και συ ε; ;) Επίσης, θυμάσαι αυτό που σε είχα ρωτήσει πριν λίγο καιρό; Ε, τσέκαρα και ένας μήνας πέρασε από τότε! :hahaha: ... τουλ να μην έχεις αμφιβολίες στο γιατί μ' αρέσει ο Zoro. XD Damn και να σκεφτείς ότι συνήθιζα να είμαι σχεδόν 24/7 στο forum... με πέτυχες σε "κακή" περίοδο... :frozen: Μα τις άσπρες τρίχες του Guts όμως, μέχρι να βγει το νέο chapter θα τα πούμε σίγουρα κάποια στιγμή Berserkού Hell Yeah! :burningbe3: ... να δω και τι άκρη θα βγάλουμε με τον Γριφφίτη εκεί κιόλας. ;d EDIT: Exams Mode βλέπω κι εσύ, καλά πάμε... άντε και καλή μας επιτυχία! X)
May 24 2009 22:15
Photo

Zoro → FireFistAce

Έτσι την πάθαινα αρχικά και ακόμη την παθαίνω που και που, αλλά τι τα θες... σκληροπυρηνικός OP anime fan... θα το αντέξω κι αυτό! :burningbe3: PS: rLy kewl prof pic... άντε να φτάσουμε κι εκεί εμείς οι ανιμάδες!
May 24 2009 21:54
Photo

Zoro → Mad_Hatter

Η εξεταστική είναι μόνο μια απ' όλες τις αιτίες της εξαφάνισής μου... βάλε και βαρεμάρα, αυξημένες ορέξεις για ύπνο και καμία βόλτα, μαθήματα και επίσης έχω κάνει down τα ανιμέ που θα δω στις επόμενες 2 ζωές μου! :P Όπως βλέπεις όμως δεν εξαφανίστηκα εντελώς, κάτι της περιόδου είναι... σαν μπούμε στις διακοπές θα επανέλθω λογικά! Btw nice set, μεγιές... από ποιa σειρά είναι; PS: Kizaruuuuu rocks! ;d
May 24 2009 21:52
Photo

iristella → FOTINI GOUMAS

Δεν επιτρέπονται greeklish στο forum. Σε παρακαλώ να γράφεις στα ελληνικά. Καλώς ήρθες και καλή συνέχεια .
May 24 2009 21:45
Photo

Scorpion → Zoro

Καλως σας βρηκα ,θα θελανα σε ρωτησω κατι τα γεγονοτα του πρωτου επεισοδιου γινονται μετα απ αυτα που βλεπουμε στα επομενα επεισοδια;;;;;;;;;
May 24 2009 21:30
Photo

Zoro → Scorpion

Αυτά είναι... πιο κει να δεις epicness... καλωσόρισες στο club λοιπόν! :thumbup:
May 24 2009 21:22
Photo

Night Wizard Seal → Zoro

xD...χεχε!!Το πρωτο αγαπημενο μου ανιμ ειναι το ναρουτο!!!!!(^_^)
May 24 2009 21:12
Photo

Zoro → Tsunade-sama

Η waifu είναι indd μοναδική, αλλά τι να κάνουμε που με το που σπόταρα την κοπελιά στην σειρά (μετά από τόσα καλά λόγια που άκουσα είπα να κατεβάσω και το anime και το manga για καλοκαιρινή πόρωση :hero:) να πετάει με μποτάκια ήταν instant win ??! :nbleed: Άρα παίρνει μια παύση για ένα μικρό διάστημα και μετά πάλι back στην μια και μοναδικό Nico μου. [SIZE=1] (το clutch ή grab να γλιτώσω και όλα καλά XD)[/SIZE] ... νταξ, έχει potential η τύπισσα... δεν είναι η κλασική μπαλονού που βλέπω στις περισσότερες σειρές, κι όμως απλά με μίνι και kawai face με κέρδισε, ελπίζω να 'ναι εξίσου καλή σε χαρακτήρα. :kawaii: Να υποθέσω ότι δεν την πολυπας δηλαδή; για να την χαρακτήρισες τρελοκοτσιδού... :P Damn, όλο ανεβοκατεβαίνεις κι εσύ :hahaha:, δεν κουράζεσαι;;; Και εγώ που νόμιζα ότι το πέρα δώθε Ιταλία-Ελλάδα ήταν κουραστικό. :dazed: Well, όσο το διασκεδάζεις... keep it up, υπάρχει χρόνος να τα πούμε, πλησιάζει καλοκαίρι. ;p Χαχα να σκεφτείς ότι όταν είχα πρωτοέρθει εκεί αν δεν είχα παρέα χανόμουν αμέσως, ούτε παραλία δεν ήξερα να κατέβω (για να μην έχεις απορίες άλλη μια φορά στο γιατί μ' αρέσει ο marimo ΧD)... τώρα πια νταξ... δεν ξέρω και όλους τους δρόμους αλλά τα βγάζω πέρα σε αυτούς που συχνάζω. Ιεροσόλυμα, lol, I rofled XD ... καλώς, μακάρι να αποδειχτεί αρκετός... καλού κακού πάρε και κάνα σταυρό και σκόρδο... just in case... till then so!!! :gotit:
May 24 2009 21:06
Photo

Zoro → GkLoc

Done, κατέβηκε κι αυτό... ε, ρε τι παθαίνει κανείς με 2 TB σκληρό (αγόρασα και 2ο, αφού κατέβασα όλα τα επεισόδια απ' τα shounens... One Piece--> over 90 gb πράμα :terror2:)! Καλό φάνηκε indd το One Outs, το είχα ήδη ακουστά βασικά, αλλά με το που άκουσα για Baseball αμέσως απομακρύνθηκα... καλά που με έπεισες για το αντίθετο. ;p H κοπελιά στο profil μου είναι η Lenalee Lee από D.Gray-man... μέσα σε όλα τα anime που κατέβασα ήταν κι αυτό και από κάποιες γρήγορες ματιές που έριξα μου φάνηκε πολύ καλό, είχα ακούσει και καλά σχόλια γενικά... και με το που είδα την τύπισσα να πετάει με κάτι flying dark boots ήταν instant win για μένα! :wooi2: Χαίρομαι που σ' άρεσε και η sig, από καιρό είχα βρει το ava αλλά δεν ήξερα με τι να το συνδυάσω... και να που κατέβασα την 8η ταινία σε top ποιότητα από THORA και πέτυχα το σκηνικό αμέσως μετά την μάχη με τον Mr.1 ... μετά από μερικά δεύτερα είχε γίνει sig. :P
May 24 2009 20:31
Photo

Zoro → Night Wizard Seal

Done, κατέβασα και το manga!... κρίμα που δεν έχω χρόνο να ασχοληθώ λόγω εξεταστικής... το καλοκαίρι προβλέπεται κάψιμο όμως!!! :burningbe3: Ναι κι εγώ από γρήγορες ματιές που έριξα πιστεύω ότι θα μου αρέσει σαν ασχοληθώ... ήδη κόλλησα με Lenalee από εμφάνιση και μόνο. ;p Μια απορία μόνο, αν αυτό είναι το 2ο αγαπημένο σου anime... το πρώτο ποιο είναι; :erk:
May 24 2009 20:07
Photo

Glaurung → psofia

Thx , u 2 ( μα κοίτα τι ευγενικοί που είμαστε :blingeye2:)
May 24 2009 19:50
Photo

Tea-chan → Zoro

Απίστευτο σετάκι! Και βλέπω μια υπέροχη Lenalee στην εικόνα του profile σου! Τί έγινε, ανακάληψες το D.Gray-man;
May 24 2009 19:33