Community Status Updates
Zoro → GkLoc
lol, πορώθηκες και με το Hitman τώρα; :hahaha:
Κάθε βδομάδα νέα πόρωση και σετάκι... σε αυτό τα σπάς. XD
Λέει τπτ ο Tsuna; Γιατί έτσι όπως τον είδα λίγο φλωράς μου φάνηκε (τώρα θα μου πεις ο Luffy είναι καλύτερος; :P)
Έχει καλά abilities πάντως απ' όσο κατάλαβα... ;p
May 30 2009 02:10
Zoro → Amphilyki
Σου εύχομαι να μην έχεις την ίδια κατάληξη της Caska τότε. :bleh:
(όσο για την Charlotte, όλο και κάτι θα της έρθει... άκου με που σου λέω! :tensai:)
Btw δεν θυμάμαι (Οκτώβρη το τελευταίο μήνυμα που σου άφησα βλέπω... been a while :hahaha:) έχεις διαβάσει και το manga ή μόνο το anime έχεις δει;
May 30 2009 01:58
Zoro
→
Lucy-Nyu
Το τσέκαρα ήδη... ;) ΟΚ με έπεισες, θα γίνω μέλος κάποια στιγμή, σύντομα.
Η συζήτηση με τους κανόνες πως και μου ξέφυγε; :oo:
(το λέω γιατί συνήθως παρακολουθώ ένα καλό μερίδιο του τι γίνεται στο forum... ίσως ήμουν απών...)
Κοίτα κι εδώ να σε συμβουλέψω να μην τα παίρνεις με την παραμικρή "παράξενη" παρατήρηση που σου γίνεται, γιατί αν και θα παραδεχτώ ότι κάποια πράγματα παραπαίρνονται στα σοβαρά σ' αυτό το forum (εγώ ήμουν και είμαι ακόμη της άποψης ότι στο net πολύ λίγα πράγματα είναι αρκετά σοβαρά για να ασχοληθείς), από την άλλη σαν γράφτηκα εδώ είδα ότι, χρησιμοποιώντας αυτόν τον τρόπο επιβολής της τάξης, επιτυγχάνεται ένα όσο το δυνατόν πιο καθαρό και ωραίο εμφανισιακά forum και που να φορτώνει όσο πιο γρήγορα γίνεται... γι' αυτό υπάρχει και το όλο θέμα με τις sigs.
(και ο server είναι λιγάκι [SIZE=1][SIZE=2][SIZE=1][s]gtp[/s][/SIZE] παλιός, αλλά αυτό είναι άλλη ιστορία.[/SIZE] [SIZE=2]:P)
Αυτά στα λέω γιατί κι εγώ είχα μια άσχημη ιστορία με το μισό forum όταν πρωτογράφτηκα (όπως σχεδόν κάθε ενεργός χρήστης άλλωστε) και, αν και ακόμη δεν μ' αρέσουν όλες οι συμπεριφορές που παρατηρώ (δεν είμαι ο μόνος βέβαια), άλλαξα κι εγώ ένα καλό μερίδιο της παλιάς μου συμπεριφοράς αν ήταν να ηρεμίσει η κατάσταση.
Bottom line: αν κάποιος σε βρίσει ευθέως να απαντάς, δεν διαφωνώ, αλλά για κάτι τέτοια μικρά θέματα όπως αυτό της sig απλά συμμορφώσου και άλλαξε την... δεν πιστεύω ότι αξίζει να συζητήσεις το θέμα παραπέρα, από την στιγμή που να σκεφτείς οι ίδιες συζητήσεις έχουν γίνει πάμπολλες φορές πιο πριν από άλλα μέλη και τίποτα δεν άλλαξε... just my opinion. :)
PS: Τι έχω πάθει αυτές τις μέρες και γράφω[/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] ξανά[/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] αράδες[/SIZE][/SIZE][SIZE=1][SIZE=2] vms ούτε εγώ δεν το ξέρω... :hot:
PS2: λολ, γνωρίζεις το gelbooru; :oo: Είσαι η πρώτη από OP fans που παρατηρώ να το ξέρει (πέραν όσων το είπα εγώ)... κι εγώ εκεί και σε παρόμοια sites ψάχνω εικόνες... ψαγμένη βλέπω για το θέμα της Boa. :d
Για την Anne Bonny που λες δεν το γνώριζα (κι εγώ Bonney fan btw :P), αλλά ξέρω ότι πολλά ονόματα ο Oda τα πήρε από real life pirates... [URL="http://onepiece1007.multiply.com/journal/item/34"]εδώ[/URL] τα λέει όλα! :D
[/SIZE][/SIZE]
May 30 2009 01:47
Amphilyki → Zoro
Είναι κούκλος, κομψός, καλλιεργημένος, έξυπνος και δυνατός![SPOILER] Και η Charlotte φάνηκε ικανοποιημένη από την περίπτυξή τους![/SPOILER]
Δε λέω, και ο Guts καλός είναι... Δε θα με χάλαγε! Αλλά έπρεπε να διαλέξω... δε γινόταν αυτό το διπλό ταμπλό που έπαιζα τόσο καιρό... Δεν ήταν ηθικό. Ελπίζω να με καταλαβαίνεις! :oo:
May 30 2009 01:44
Zoro → Amphilyki
Δεν το πιστεύωωωωω :hahaha:... ο Guts είναι ακόμη μπακούρας και ο γιαόης βρήκε [SIZE=1][s]θύμα[/s] [/SIZE]γυναίκα; :oo:
Δηλαδή τι σ' αρέσει σε αυτό το προδοτικά εμετικό bishie face? :frozen:
May 30 2009 01:32
Zoro → Robin-Chwan
Μόνο που δεν μιλούσες, έγραφες!!! :hahaha:
... και κάτι που ξέχασα να πω πριν: τα fillers του anime δεν ξέρω αν τα είδες, αλλά είναι, για μένα, από τις λίγες περιπτώσεις που δεν είναι "ρημάδια", όπως τα χαρακτήρισες. :tensai:
Τα περισσότερα απ' αυτά ειδικά, ειδικά το Stronghold G8 Navarone, ήταν πολύ καλά και άξιζαν και ως προς αστεία και ως προς ιστορία... σαν διάλειμμα ένα πράγμα... το μόνο που ήταν για πέταμα ήταν αυτό με τους μαφιόζους... δηλαδή το πρωτελευταίο filler... :puke:
Κατά τ' άλλα συνεχίζεις να βλέπεις το anime ξέροντας τι θα γίνει, ή μόνο manga πια;
May 30 2009 01:18
Lucy-Nyu
→
Zoro
[URL]http://www.onepiecepics.com/wp-content/uploads/2009/03/aa88635b41d4.jpg[/URL]
παρε τη μελαχρινη θεα
btw το ξερες οτι υπηρχε αληθινη πειρατινα με το ονομα ανν μπονυ?
[url]http://img.dannychoo.com/fauna/userimg/large/2009Mar19180016_16152.jpg[/url]
[url]http://img2.gelbooru.com/images/378/9ae8659939359220e4be3cefa58562cf31c91314.jpg[/url]
May 30 2009 01:04
Lucy-Nyu
→
Zoro
[url]http://www.onepiece.gr/index.php[/url]
ειναι ωραια γιατι ειμαστε μια παρεα ολοι αμα μπεις θα δεις
τεσπα θα προσπαθησω να μην παραβαινω τους κανονες..ηδη ειχα μια διαπλοκη γιαυτο το θεμα
[url]http://www.anime.gr/forums/showthread.php?p=313904#post313904[/url]
σε περιμενω στο αλλο φορουμ για συζητηση περι λουφυ
May 30 2009 00:53
Robin-Chwan → Zoro
καλα, εγω δεν θα σε πιεσω παραπανω αλλα εμενα μου ειναι αδυνατο να κοψω το μανγκα γιατι, οπως ειπα και πριν, παρολο που μου αρεσει πιο πολυ το ανιμ δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο ενος επεισοδειου που υπαρχει και δεν το εχω δει. και οντως το μανγκα (ποσο μαλλον το ανιμ) εχει πολυυυυ μελλον μπροστα του. εδω δεν εχουν μπει καλα καλα στο New World (σου μιλαω με τα δεδομενα του ανιμ) που παει να πει οτι μολις φτασανε στα μισα της Grand Line μεχρι να διασχισουν το αλλο μισο, να βρουνε το One Piece, για το οποιο γινεται ολη η φασαρια, να τσακισει ο luffy τον τελευταιο κακο, ο οποιος θα ειναι ο μονος (περα απο τον luffy) που θα εχει φτασει στο One Piece (σου λεω τι πιστευω οτι θα γινει στο τελος τωρα...), να μας δειξει τι θα γινει μετα με τους χαρακτηρες αφου πρωτα εκπληρωσουν τα ονειρα τους (γιατι να μην ξεχναμε οτι εκτος απ τον luffy εχουμε αλλους 7 και ποιος ξερει ποσοι ερχονται...), να εχουμε να υποστουμε κανα-δυο σεζον συνολικα απο τα γνωστα φιλλερ και τελος να δουμε τους πρωταγωνιστες να γιορταζουν αυτα που καταφεραν (kanpai!!) **παιρνει βαθια ανασα απ το πολυ μπλαμπλα χωρις παυση** εχει πολλααα χρονια ακομα μεχρι να τελειωσει.
τωρα παω να πιω νερο γιατι, απο το πολυ που μιλησα, στεγνωε ο λαιμος μου. ;)
May 30 2009 00:37
Zoro
→
Lucy-Nyu
Υποτίθεται ότι, αν και προσωπικά όπως τα λες, τα μηνύματα αυτά είναι και δημόσια... οπότε χαλάνε το image του forum.
[SIZE=1]
(μην νομίζεις, κι εγώ έτσι ήμουν αρχικά, ήθελα greeklish όπως γράφω στο msn, αλλά τελικά συνήθισα τα ελληνικά και παρατήρησα ότι όντως δίνουν μια πιο ωραία εικόνα στα posts... μέχρι και τόνους έφτασα να βάζω τρομάρα μου... )[/SIZE]
Τσου, πρώτη φορά ακούω γι' αυτό το one piece.gr... δεν ήξερα ότι υπήρχαν τόσοι πολλοί opκαμμένοι ώστε να έχουμε και δικό μας forum :hahaha:, θα του ρίξω μια ματιά. ;p
Τι το ιδιαίτερο έχει πάντως, και λες κανένα δεν συγκρίνεται με αυτό;
Arabasta για μένα ήταν το πρώτο "καλό" arc της σειράς (μετά τον Arlong), με την έννοια ότι η ιστορία, οι εχθροί και οι πληροφορίες που πήραμε, όλα ανέβηκαν ένα βήμα πιο πάνω!
Εκεί που εξασθενούσε το ενδιαφέρον μου για την σειρά, ξαφνικά ξεκίνησε δυναμικά και συνεχίστηκε ως τώρα!
Ωστόσο τα arcs που ακολούθησαν για μένα είναι όλα τους ασύγκριτα καλύτερα... με εξαίρεση το Thriller Bark που, αν και είχε τις καλές στιγμές του, σαν σύνολο δεν ήταν εξίσου καλό όσο τα προηγούμενα... ωστόσο Skypiea, CP9 και το τωρινό Shabondy είναι για μένα ότι καλύτερο έχει προσφέρει η σειρά ως τώρα! :drink:
May 30 2009 00:26
Lucy-Nyu
→
Zoro
aαααα δν περιμενα να υπαρχει προβλημα με τα βμ.πως κι ετσι?αυτα ειναι προσωπικα μηνυματα ουσιαστικα δν εχει μεγαλη σημασια αν ειναι γκρικλισ.γενικα στ ποστ ελληνικα γραφω παντως.
αμαν κανενα αλλο φορουμ δν συγκρινεται με το onepiece.gr
εισαι κι εσυ εκει???
παντως κι εμενα μου ελειψαν τα χαλαρα επεισοδια με την ενοια του οτι δν επικρατουσε πανικος.
παντως αγαπημενο μου αρκ ειναι αραμπαστα:Ρ και σιπιναιν
May 30 2009 00:15
Zoro
→
Lucy-Nyu
... γιατί δεν διαβάζω το manga[B]*[/B], όχι το anime. :P
Τι ποια γεγονότα καλέ;
Rayleigh, Kizaru, Supernovas, Pacifista... τελευταία το OP είναι τίγκα (για τα δεδομένα του Oda πάντα) στις εκπλήξεις, και όχι μόνο... αν και για μένα απουσιάζει περισσότερο η ξεγνοιασιά και αίσθηση περιπέτειας που είχαμε στα πρώτα eps, από την άλλη ιστορία και ανατροπές είναι όσο καλές όσο ποτέ στο τωρινό chapter για μένα... άντε το CP9 συγκρίνεται μόνο!
Οπότε επόμενο ήταν να μαζευτεί αρκετός κόσμος γύρω του... απόδειξη το latest episode thread! ;p
Ναι είδα ότι ήδη με κάποιους γνωρίζεσαι, οπότε φαντάστηκα ότι παίζει κάτι παρόμοιο... μόνο μια συμβουλή: μην γράφεις καθόλου με greeklish, ούτε στα vms, γιατί απαγορεύεται και εδώ και θα την ακούσεις αργά ή γρήγορα από κάποιον mod. ;)
Well, υπομονή λοιπόν... σε 3 μέρες έχουμε νέο ep!!! :drink:
[SIZE=1]αυτή η υπομονή είναι που θα με σκοτώσει κάποια μέρα... το manga πάντως δεν το αγγίζω! :zetsubou:[/SIZE]
May 30 2009 00:08
Zoro → Robin-Chwan
Χεχε πίστεψέ με δεν είσαι ούτε η πρώτη, ούτε η τελευταία που με σπρώχνει να ξαναρχίσω το manga... (μέχρι και pm μου 'χαν στείλει όπου μου 'λεγαν μερικά "καλά" γεγονότα για να το ξαναρχίσω! :hahaha:), αλλά εγώ βράχος, το πήρα απόφαση ότι, πέρα από κάνα spoiler που τρώω εδώ κι εκεί, δεν πρόκειται να το ξανακουμπήσω... άντε λίγο στο τέλος, αν δεν αντέξω και θέλω να δω πως τελειώνει... αλλά μιλάμε για πολύυυυ μέλλον ακόμη! :P
Θα κάνω το ανάποδο λοιπόν, σου προτείνω να το κόψεις!!! :hahaha:
May 30 2009 00:01
Lucy-Nyu
→
Zoro
btw eida pou les to yati dn diavazeis to anime kai gw yauto to logo to stamathsa
May 29 2009 23:50
Lucy-Nyu
→
Zoro
Χαίρομαι που το κοινό του OP αυξάνεται πάντως... με τα τελευταία γεγονότα μάλλον ήταν επόμενο!
ΥΓ: OK η Boa, αλλά της άλλης το nick βρήκες να επιλέξεις; Στην Lucy αναφέρομαι... απ' τους πιο μισητούς μου γυναικείους χαρακτήρες! :smokingg:
1ον ποια γεγονοτα?ενιγουει ειμαι παλιο ανιμεακι και εμπαινα συχνα στο φορουμ να διαβζω αποψεις αλλα παντα βαριομουν να γραψω.επιτελους το αποφασησα.
η λουσι μαρεσει δν με τρελαινει απλα ειναι παρανοικο το κονσεπτ του ελφεν λιντ.εβαλα αυτο το ονομα γιατι το εχω και σε ενα αλλο φορουμ το onepiece.gr οποτε να με βρουν ευκολα καποια απτα παιδια
May 29 2009 23:35

This status update has reached the maximum number of replies allowed