Community Status Updates
Zoro
→
Lucy-Nyu
Oi, that was dirty! :oo:
... σε αυτό με τις 2 εικόνες αναφέρομαι... ειδικά η πρώτη ήταν... :nbleed:
absodcjdpfvdspvj [B]*slaps himself to reality*[/B]
Ποιόν πάω να κοροϊδέψω... όσες και να βγουν, όσο καλές κι αν είναι, για μένα θα 'ναι πάντα μετά την Robin-chwan! :bleh:
Την Boa βέβαια πρέπει να την δω ακόμη, μιας και δεν διαβάζω το manga και μόνο σε εικόνες την έχω πετύχει (damn, mind your spoilers... όπως αυτό με το καράβι πριν :frozen:) και ήδη από τώρα μ' αρέσει αρκετά (:nbleed:), αλλά αμφιβάλλω αν θα φτάσει την waifu μου! ;)
Κι εσύ τα ίδια δηλαδή... κι εγώ σαν τελείωσα το anime πέρισυ (ήμουν αρχές thriller bark) δεν άντεξα και ξεκίνησα το manga... μια οδύσσεια για να το σταματήσω, όλο έλεγα ότι θα το κάνω, αλλά τίποτα... τελικά τα κατάφερα στο chapter 500, όταν πρωτοεμφανίστηκε ο Rayleigh... εφοδιάστηκα με υπομονή και επιτέλους μετά από ένα χρόνο βλέπω το anime χωρίς spoilers!
Χαίρομαι που το κοινό του OP αυξάνεται πάντως... με τα τελευταία γεγονότα μάλλον ήταν επόμενο!
ΥΓ: OK η Boa, αλλά της άλλης το nick βρήκες να επιλέξεις; Στην Lucy αναφέρομαι... απ' τους πιο μισητούς μου γυναικείους χαρακτήρες! :smokingg:
May 29 2009 23:27
Robin-Chwan → Zoro
εγω παντως σου λεω να αρχισεις και μανγκα. τα σπαει η συνεχεια... (ναι, καλα καταλαβες, εχω ηδη φτασει στο πιο προσφατο τσαπτερ). δε λεει να περιμενεις τοσο καιρο να δεις τη συνεχεια (εχοντας και τα ρημαδια τα φιλλερ που φυτρωνουν εκει που δεν τα σπερνουν) ενω υπαρχει ηδη στο μανγκα. (αν και μου αρεσει κι εμενα πιο πολυ το ανιμ, αλλα δεν μπορω να αντισταθω στον πειρασμο του επομενου επεισοδειου/τσαπερ)
May 29 2009 23:21
Cassiel → Akasukekuro
Thanks:hihi2:.Α δεν λέω τι θα κάνω θα δεις:8):.Κοίτα να κάνεις και εσύ.Θα είναι το καλύτερο πάρτι σε όλα όπως είπα. Μην χάσεις την ευκαιρία.
May 29 2009 23:19
Zoro → Robin-Chwan
Damn, περνάς στο manga κιόλας δλδ! :oo:
... αυτό θα πει πόρωση! :congrats:
Εγώ σταμάτησα να διαβάζω το manga βασικά, γιατί προτιμώ το anime και δεν ήθελα να ξέρω τι γίνεται... ήθελα να το βλέπω όπως όταν το ξεκίνησα, χωρίς πολλά spoilers... πάντως για να ξέρεις, βγαίνει κάθε Παρασκευή το νέο chapter ολοκληρωμένο, αν και οι πρώτες spoiler εικόνες ξεκινούν μερικές μέρες νωρίτερα... μετά θέλει και λίγο καιρό για να μεταφραστεί απ' όσο θυμάμαι, αλλά συνήθως αυτό γίνεται αμέσως, όχι όπως στο anime.
Καλό ξεκίνημα λοιπόν... και καλή πόρωση! :P
[SIZE=1]και ναι, Zoro ftw!!![/SIZE]
May 29 2009 22:44
Yunancy → iristella
[B][COLOR=purple]thankzzz θα τα τσεκαρω αυριο...γιατι τωρα κοιμαμαι ορθια ,αρχισα να γλαρωνω..ασε εχω να κοιμηθω σαν ανθρωπος πανω απο 1 βδομαδα >.> οποτε...μαλλον για αυριο το πρωι με βλεπω να τα τσεκαρω...:gn2:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ναι ρε συ δεν λεω..αλλα πρεπει να εχεις και πολλυ χωρο στο pc για ολα αυτα τα episodes και με μια απλη αριθμιτικη πραξη αν μεσο ορο το καθε ανιμε εχει 25 επεισοδεια επι 10 σειρες τουλαχιστον...παει..τον αρμεξαμε τον υπολογιστη λολ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]κοιτα ειναι βασικα λιγο ριψοκυνδυνο να κατεβασεις καποιο ανιμε στην αρχη γιατι μπορει να σου βγει πατατα μετα και τζαμπα τοση ωρα που καθοσουν και περιμενες...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]ενω αν εχεις παρει μια γευση απο πριν..η' εχεις κανα τρε ιλερ...εισαι ποιο συγουρος[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]παντως και παλι ευχαριστω θα τα ψαξω ολα αυτα που μου ειπες[/COLOR][/B]
May 29 2009 22:37
iristella → Yunancy
Για irc υπάρχει[URL="http://www.anime.gr/forums/showthread.php?t=1529"] οδηγός στο forum[/URL] είναι πολύ βολικό μόλις το συνηθίσεις. Προσωπικά που σιχαίνομαι τα torrents με έχει σώσει.
Για Online ditch you tube και δοκίμασε [URL="http://anime-media.com/"]anime-media [/URL]. Αν και επιμένω να πιστεύω ότι κάνεις έγκλημα που δεν κατεβάζεις.
May 29 2009 22:22
papous → iristella
ok sorry my bad...απλα προτιμησανα πω +28746 παρα να κανω ολοκληρο ποστ για να πω τα ιδια...βεβαια θα μπορουσα να μην ειχα ποσταρι κ καθολου.
anyway Καληνυχτα κοπελια.
May 29 2009 22:10
Yunancy → iristella
[B][COLOR=purple]ααα εσυ εισαι πολυ ψαγμενη ολα τα γνωριζεις,...[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple]εγω ρε συ απο το παλιοyoutube τα βλεπω και η ποιοτητα ηχου και εικονας ειναι..αστο καλυτερα,..ασε που πολλες φορεςδεν βαζουν καν υποτιτλους ΧΔ[/COLOR][/B]
[B][COLOR=purple][ασχετο αμαν με αυτο το irc ολοι το ξερετε εκτος απο μενα ^^" ][/COLOR][/B]
May 29 2009 21:54
iristella → Yunancy
Δεν τα βλέπω online αν αυτό εννοείς. Τα κατεβάζω είτε μέσα από Boxtorrents, από Lolipower από hbsitez , anime-greek και πάνω από όλα irc το οποίο και με βολεύει περισσότερο από όλα. Online τα έβλεπα πολύ παλιά αλλά από ένα σημείο και πέρα κατάλαβα ότι χάνουν πολύ σε ποιότητα ήχου και εικόνας ενώ πολλές φορές οι μεταφράσεις που επιλέγουν τα sites δεν είναι ότι καλύτερο.
May 29 2009 21:45
Yunancy → iristella
[B][COLOR=darkorchid]ααα ειναι πολυ καινουργιο δηλαδη,,,[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]καλα τωαρ βλεπω το Tenjo Tenge και μολις το τελειωσω θα το ψαξω...:P[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorchid]εσυ απο που βλεπεις τα ανιμε?[/COLOR][/B]
May 29 2009 21:37

This status update has reached the maximum number of replies allowed